Szép jó reggelt! Sikerült végifutnom az egész topikot, nem sok idõm volt (meló, edzés, ide-oda menés). Ki is mentettem pár oldalt - kiollóztam innen-onnan, amiket fontosnak találtam. Járok fitneszterembe, a sportolási lehetõséget hiányolni fogom.... Alig bírok aludni, elaludni, éjjel is felébredek, reggel is korán, de már csak 2 és fél nap:) Csak a buszozást bírjam ki. Biztos jól fogom érezni magam, hisz Szerelmemmel leszek:)
szia Ildikó!neharagudj h csak most írtam vissza,de sokat dolgozmm..és nem vagyok nagyon net közelbe!nagyon örülök,h egy apartamba leszünk és h itt tudunk beszélni!Barátnõm címét meg adom,mert õ többet van net közelbe és jobban ráér olvasgatni!nagyon szépen köszönöm ha elküldöd a cimre aparmanról az infókat,,képeket..stb!kitti1986@freemail.hu szép napot!
Szia János!
Nagyon szivesen én is örülök(nék) csak már megint problémák adodtak..nem tudom még hogy megyek ki görögbe lehet a párom nélkül de akkor valakit keresnem kell aki vlem jönne:(Elküdltem a képeket és prá levelezést az apartmanról!
Segítségeteket szeretném kérni , az lenne a kérdésem , hogy Paralián helyben lehet szállást találni Augusztus 7.-tõl 1 hétre, ha igen akkor kb. mennyiért ?
Szerintem ebben az idõpontban nagyon nehéz szállást találni, mert ez a csúcsszezon csúcsa
Mintha írták volna kicsit elõrébb a többiek, hogy valaki tud címet????
Talán Barba?? Nem biztos hogy jól emlékszem
A szállás nem nekünk kell , mi már februárba , befizettük az Apollonál , csak a Sógornõméknek most jutott eszükbe , hogy õk is jönnének. Jókor mi , utazás elött 1 héttel ?
Lora, egy órán keresztül keresgéltem Neked a neten, de végre van eredménye
Azt írod, augusztus 07-tõl kellene szállás. De mivel csak szállást keresel, gondolom autóval mentek s a rokonok is. Igaz?
Hétfõn reggel azonnal hívjátok fel a Medici Travelt, ott találtam szállást. Egyéni úttal 08.07-tõl a Morfeas Apthotel-ben 2 fõs szoba 34.900 Ft/fõ, három fõs szoba 29.900 Ft/fõ.
Semmi esetre sem érdemes kintre hagyni a szálláskeresést.
Medici Travel: www.medicitravel.hu Tel.: 06-96-523-424 vagy 06-96-523-425.
( Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nincs semmi érdekeltségem, csak náluk találtam szabad helyet. )
Itt egy másik ajánlat:
Car Tour ( megbízható iroda, már utaztam velük):
utazás egyénileg, szállás Simos apartmanház, 08.07-tõl 2 ágyas szobában 19.900 Ft/fõ, 3 ágyas szobában 14.900 Ft/fõ.
Elérhetõségük:
www.cartour.hu
Telefon: 06-1-413-03-85
( De õk több helyen is vannak az országban, nézd meg a honlapjukat, mert Pesten kívül vannak Debrecenben, Gyõrben, Miskolcon, Kecskeméten, Pakson, Pécsett, Szegeden, stb.... )
Lora, a Car Tour jobb ajánlat.
Amiatt ne aggódj, hogy mennek a Sógorodék is, a hosszú úton jobb, ha többen vagytok, bármi gond lehet ( de ne legyen! ).
Az apartmanotok úgysem ugyanaz, tehát külön fogtok lakni, nem zavarjátok egymást.
Fakultatív programra ha mentek, azt sem kell feltétlenül közösen...
Az pedig, hogy 1-1 este együtt mentek vacsorázni egy hangulatos görög tavernába, igazán kibírható
A Pároddal ( gondolom Vele mész ) ha közös fotót szeretnél, nem kell idegeneket megkérni, hogy ugyan készítsen már egy fotót rólatok...ott lesznek a rokonok, látod, ez is pozitívum
És ha 1-2 nap együtt mentek ki a strandra, legalább nem kell mindig a parton hagyott holmikra odafigyelni, mert mindig lesz ott valaki ( hol Ti, hol a Sógorodék ).
S nem utolsósorban, ha mennek a rokonok is, akkor az utiköltség is felezõdik.... ( ha egy autóval mentek )
Na....ugye már mosolyogsz....? Próbáld a dolgok jó oldalát nézni, gondolom Ti már nagyon készültök, ha februárban lefoglaltátok a szállást. Régóta tervezitek, Nektek fontos ez az út. Teljen a lehetõ legjobban, ne mérgelõdj azért, mert esetleg mennek a rokonok is. Oké?
Ne haragudj, nem beleszólni szerettem volna, csak harmonikusabbá tenni egy-két pozitív gondolattal a hangulatodat.