Bridzs!
Asprovalta ott van nagyon közel Stavroshoz, annak tiszta, normális a partja, menjetek át oda. 10 perc alatt ott vagytok, van közvetlen busz járat.
Azt nem tudom, mert mi nem jártunk át Stavrosba, meg voltunk elégedve Asprovaltaval, de úgy emlékszem, hogy sûrûn járnak. Talán negyed óra- fél óránként, de nem akarok hazudni, ott biztosan meg tudják mondani.
Olyasmi ez a busz, mint a városi buszok. Narancsságra csík van az oldalán, ezt megjegyeztem. Egész késõ estig járnak.
Végül is gyalog is át lehet sétálni, ha szerettek gyalogolni.
Vrasna meg Asprovalta szájában van, azt a strandot is kipróbálhatjátok, ott is tisztaság van.
Az asprovaltai strand azért teszett jobban, mert ott volt egy kis bár a parton és abból szólt a zene, nagyon hangulatos volt.
Na az én kedvem semmi nem veszi el.Azt irtátok,hogy a falu szép,majd strandot keresünk valahol a környéken ahol szép tiszta a viz.Kirándulások közbe is meg lehet állni strandolni,igy biztos találunk olyat ami nekünk tetszik.
én csak pár szót fûznék hozzá a part tisztaságát illetõen, hogy a mostanában utazóknak ne menjen el teljesen a kedve. A kikötõ környékén ne nagyon várjon senki szebb részt, de pár száz méteres sétával, ami szerintem egy nyaralásba belefér már tiszta rendezett beach bar-os napernyõs részeket lehet találni, akár zenével is, ahol kb. 1 méteren vannak kavicsok és utána lassan mélyülõ homokos a tengerpart. Ez mind Olimpiada, mind Vrasna irányában így van.
üdv
Még némi info a buszról.
tényleg jár egész nap, de azért nem túl sûrûn. Érdemes a körforgalomnál elõre megnézni a menetrendet, amit általában némi csúszással de tartanak is a buszok.
nem, nekem egyáltalán nincs negatív véleményem róla
tény, hogy nem a világ legszebb helye, de megvan szerintem a maga varázsa
és ha valaki jól szeretné tölteni a nyaralását itt ugyanúgy megteheti, mert a lehetõség adott rá
kérdezz nyugodtan, ha még van olyan amit a többiektõl nem tudtál meg
Ne is vegye el semmi a kedved, azért annyira nem szörnyû Stavros, csak van tõle jobb hely is.
Az ófaluba mindenképp menjetek fel, azt mondják nagyon szép!
És amúgy meg rajtatok is múlik, hogy milyen lesz a nyaralásotok.
Az én kedvem nem vette el semmi.Már alig várom,hogy induljunk.
Igazatok van.Csak rajtunk múlik,hogy hogy fogjuk magunkat érezni.
Csak egy kicsit ijesztõ ez a sok negativ élmény.
Az ófaluba feltétlenûl felmegyünk.Sok szép képet láttam róla.
Ne bántsátok már ezt a szép falut! Idén amit én láttam belõle, az tökéletes volt. A tengerpartja semmivel nem volt koszosabb, mint Makrigialos, Paralia OB vagy Leptokarya. A kikötõje is rendezett volt. Sajnos ahol túristák vannak ott azért a szemét is meg van, de nem szembetûnõen. A parti rész az nyüzsis, az óvárosi rész pedig hangulatos. A hegyre amig tudtok menjetek fel, és onnan nézzetek le....
A környéke pedig nagyon szép, minden zöld. Hát kell ennél több???
Az ottani emberek nagyon kedvesek!!
Magdus!Nemsokára sorra kerülünk, mi holnap megyünk átvenni a részvételi jegyeket és jövõhéten végre irány STAVROS!!!!Megõrülök az izgalomtól ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá