Hellló mindenkinek aki már járt Pargan! A fotók és néhány leírás alapján naon megtetszett a hely, úgyh. bár sziget volt tervben, ide is el szeretnék jutni egyszer!
Szóval kérdeznélek benneteket, h. ki milyen utazási irodával ment avagy meiket ajánlja? Mi Bács-Kiskun megyeiek vaunk és eddig Chalkidikire koncentráltunk, de amiket eddig néztünk, azok a társaságok nem visznek Parga-ra. Kocsival nem tudunk menni, de gondolom visz busz is: kb. mennyi idõ az út? És: mien fakultatív programok vannak ill. van-e közvetlen hajóközlekedés Lefkada-ra?
Szinte minden kérdésedre megtalálod a választ, ha egy kicsit visszaolvasol.
Ide csak az Aeolus visz utasokat busszal. A fakultatív programokat is leírtuk már.
Rengeteg infó van a fórumon, olvass vissza, megéri!
Tudom, hogy már jó pár oldalt írtunk és elég elolvasni, de az elején a szállásokról is volt szó, a mostanában hazatérõk pedig nagyon sok infót osztottak meg velünk, szinte mindenre kapsz választ.
Ha még sem, akkor kérdezz nyugodtan.
Szia
Csak az Aeolus utaztat ide, busszal.A buszút minimum 24órás és van benne egy adag szerpentín is. Viszont ez a hely mindent megér.Közvetlen hajóközlekedés Lefkadára nincs csak Paxos-ra és Korfura.Ha jól tudom Igoumenitsából indul hajó Lefkadára, Pargaból meg busz Igoumenitsába.
Fakultatív:
Ion szigetek
Mitológia és folyó
Paxos, Antipaxos
Korfu
www.aeolus.hu
Itt megtalálod az árlistát illetve vannak last minute utak is.Jó böngészést.
Sziasztok!
Már rég óta olvasom a fórumot, eddig viszont még soha nem írtam. Köszi, h létrehoztátok, egy csomó hasznos infót gyûjtöttem innen.
Mi tegnap jöttünk haza Pargaból, a Siren Villában volt a szállásunk. Autóval mentünk, úgyh szerencsére elég sokat tudtunk kirándulni, voltunk a Nekromanteionban, Nikopolisban, Prevezában, Dódónában, Ionninában, éééés Albániában (-ez volt a legemlékezetesebb:)), ezen kívül bejártuk mi is Parga környékét, a várakat, strandokat, és átmentünk hajóval Korfura.
Hogyha valakinek tudok segíteni, az kérdezzen nyugodtan!
Szia Petra!
Egy hét és mi is indulunk, amit már nagyon várunk már! Bármirõl irsz, nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Honnan indultatok Korfura, mennyi idõtök volt ott?
Szia Petra! Jó, hogy Te is csatlakoztál hozzánk! Én különösen örülök, mert augusztus 30-án indulunk mi is Pargára, a Siren Villába, és szeretném ha Te is leírnál róla mindent, amit csak tudsz. Igaz, hogy Urbia már sokat segített, mivel õk is ott laktak, de azért még érdekel mindenki tapasztalata!
Õ kicsit rámijesztett, pl. hogy a 3-as szobát semmiképp ne fogadjuk el!! És, hogy próbáljunk idõben odaérni, hogy választhassunk!
Neked mi a tapasztalatod? Melyik szobában laktatok, mikor értetek oda, és hogy foglaltátok el a szobát?
Érdekelne még, hogy honnan indultatok Korfura? Pargáról vagy Igoumenitsából, és autóval, vagy anélkül?
Ne haragudj, hogy lerohantalak, de ezek nagyon érdekelnek. És persze, ha vannak fotóid az apartmanról, azokat is megköszönném, ha elküldenéd nekem, vagy ha felraknád az albumodba majd!!
Egyenlõre ennyi jutott eszembe, de szerintem augusztus végéig még fogok kérdezni tõled, mert már nagyon be vagyok zsongva!!
Persze érdekelnek az élményeid is, és a kirándulások, hogy hogyan éreztétek magatokat!? Szóval minden!!!
Köszi elõre is!!!
Jó estét most értem haza pargáról 22 órás út volt oda és vissza is de holnap írok többet mert most fáradt vok üdv mindenkinek a vAltoson voltunk a stella-ba de amire tudok válaszolok friss infókkal
Szia kazoo! Neked is örülök, örülünk, mindenkinek, aki új infókkal ismertet meg minket!!
Remélem, ha kipihened magad, majd írsz részletesen mindenrõl!!
Szia kazzo!
Örülök,hogy szerencsésen hazaérkeztél, kérlek írj az élményeidrõl, s azt is , hogy szerinted mire kell odafigyelnünk, ha van ilyen!
Elõre is köszönöm:Judit