Vio! Hát ezen a képen nekem is határesetnek tûnik a kapitány. Vele valószínûleg már elvbõl nem mennék sehova
Anikó! Szerintem olyan korán nem tudtok menni, hogy ne legyen elérhetõ az Andrea, és én is csak megerõsíteni tudom ez elõttem szólót, hogy teljesen felesleges idõtöltés az utazási irodába rohangálni, hiszen a kulcsokat a tulajtól kapod, és van nála egy lista a szobabeosztásról. Hú de irigyellek, neked még csak most jön.
Köszi mindenkinek a sok infót! Urbia! Igazad van, én is úgy tervezem, hogy egyenesen a szállásra megyünk, csak elõtte telefonon felhívom az Andreát, hátha már tud valamit mondani a szobabeosztásról.
Elhiszem, hogy most neked már rosszabb kicsit, hiszen Te már túl vagy a nyaraláson, de én még az emlékeimmel el szoktam lenni jó darabig. Rendezem a fotóimat, szerkesztem a videóimat, aztán télen meg nézegetem õket, és az annyira jó! Csak így bírom ki a következõ évig mindig, amikor újra láthatom kedvenc országomat!!
Igazad van Vio, bár a jövõ évi nyaralásom még kétséges, de hátha összejön!
Akik busszal mentek, azoktól kérdezném, hogy a kiírt idõhöz képest pontosak voltak a buszok vagy késtek egy kicsit?
Ugyanis nincs, aki levigyen Kecskemétre és most nem tudom mit csináljak.
9,10-kor ér be a vonat és 9,20-ra kellene menni a buszhoz. Azt mondták, hogy 15 perc alatt odaérünk taxival, csak kérdés, hogy megvárnak-e.
Szerintetek be merjem vállalni ezt a szûk idõt? VAgy kérdezzem meg az Aeolust?
Szia Andra!
És miért nem mentek az elõbbi vonattal?Ami 8 valahányra ér be?Nekünk 10:10-re kellett Kecskeméten lenni és ehhez képest 11óra után jött a busz.
Andra! Bár én most autóval megyek, de sokszor utaztunk már busszal is, és az a tapasztalatom, hogy mindig késnek! De szerintem semmit nem veszítesz, ha beszélsz az irodával, hogy mit mondanak!?
De tényleg! Elõbbi vonatod nincs, ami azért nem hajnali, de mégis akárcsak egy félórával elõbb ér oda? Biztos, ami biztos!!!
Elõbbivel megyünk, mert sosem lehet tudni, csak annál 2x kell átszállni és ezért nem rajongok.
Az 8,10-kor érkezik meg, aztán ha késik a busz, üldögélhetünk a csomagokon. De hát ez van.
Hát remélem, hogy nem késik a buszotok.Nem kellemes azt lesni, hogy mikor ér már oda.De legalább ott az Auchan ahol el tudtok menni a mosdóba+büfék is vannak.
Igen, én is úgy gondoltam, hogy a Pólus Centerben csak találunk valami olyan helyet, ahol indulásig elleszünk.
Inkább hamarabb szeretnék ott lenni, nehogy lekéssük a buszt.
Lassan megyek haza.
Hétfõn már szabin leszek, majd még megpróbálok benézni szerdáig, de ezt nem ígérem.
Ha már nem tudnék jönni, akkor elköszönök mindenkitõl, legyetek jók és ha hazajöttünk, majd jelentkezem!!!!
Andra! Örülök, hogy az elõbbivel mentek! szörnyû lett volna, ha pár perc miatt lekésitek a buszt!
De ha tényleg ott az Auchan, akkor addig ott eltölthetitek az idõt, megreggileztek vagy még szétnéztek kicsit, bár csomagokkal már nem az igazi. De mégis jobb, mintha valahol kinn a "prérin" kellene várakozni!!
Nagyon-nagyon szép utat, és gyönyörû nyaralást kívánok nektek!! Amíg kinn leszel, nem siettetem az idõt én sem!! Majd utána!!!
Várom a fotókat, és a sok-sok élményekkel teli beszámolót!!!
Írtam is neked külön, még nézd meg indulás elõtt!! Szia!!!
Olyan fura, hogy búcsúzkodunk, azt hittem már sosem jön el ez a pillanat.
Majd csak elleszünk az Auchanban indulásig. Köszönöm szépen a jókívánságokat, aranyos vagy!
Azért még majd megpróbálok benézni, de ezt nem ígérem.
Olyan jó, hogy kezdhetem a pakolgatást, a szervezkedést...
Fotózok majd nagyon sokat, csak bírja a gép!
Neked meg kitartás, nem olyan sok idõ van már neked sem hátra!!!
Mármint az utazásig.