Andra! Szerintem nyugodtan lefotózhatsz mindent, amit látsz, hiszen minden szem másképp lát mindent!!
És minél több az infó és a fotó, annál jobb az itthon maradottaknak és a még késõbb utazóknak egyaránt!!!
Már nagy izgalomban vagy, igaz? sokat gondolok rád nagyon!!!!
Anikó!
Gondolhatod milyen izgalomban vagyok. Lefotózok én mindent,amit csak bírok, csak a gép is bírja.
Aranyos vagy köszi!
Vio! Ez nagyon szép, már én is láttam!! Alig várom,hogy élõben is láthassam már ezt a szépséges vidéket!
Ma találtam egy régi képeslapot, még valamikor kinn vettem, és Parga van rajta éjjel! De akkor még nem igazán érdekelt, csak nagyon szép és megvettem. ma néztem, hogy ez meg parga!! Már biztos akkor is tudat alatt oda vágytam!!
Andra!! Nincs mit! Tényleg igaz, sokat vagy eszemben és nagyon szorítok neked, hogy minden rendben menjen és igazi, szép nyaralásban legyen részetek!!!
Köszönöm a beszámolód, már én is alig várom, hogy Párgán lehessek. Arra lennék kívácsi, amit azzal a Sarakiniko nevû hellyel kapcsolatban írtál: mivel mentetek? busszal? ez Párga közelében van? ott is vannak napernyõk, WC, tusoló, étterem vagy ez egy teljesen kiépítetlen strand? azért kérdezem, mert azt írtad, hogy nyugis hely és kissé attól tartok, hogy mire mi kiérünk a Valtoson tömegnyomor lesz. Ha van idõd válaszolni, elõre is köszike
Szia Andra!
Hihetetlen de már csak két nap és indulunk! Léygszí figyelj Szegeden, mert nem tudom, hogy egy buszon utazunk-e, s Pargán valahogy meg kell oldani a találkozót. Fut a lakás, mindenhol táskák, elõkészitett ruhák,stb... teljes a káosz de majd csak kialakul a végleges rend. Igazán fel sem tudom fogni, hogy mindjárt indulunk!
Aki most megy pargára adja már át üdvözletünket andreának az idegenvezetõnek abból tudni fogja kik vagyunk hogy egyszerre 2 autót béreltünk és a stellaba laktunk elõre is köszi meg a pianeveket mi mondtuk neki mit érdemes venni masztika cipuro recina mavrodavne és a kaja pasztició
Ez nem ér! Azt írtad valamelyik nap, hogy elköszönsz és csak azért nem írtam ma már ide (péntek óta nem voltam), hogy jó utat és kellemes nyaralást, mert nem tudtad volna elolvasni már. Erre tessék, csak bekukkantottál.