Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 1426
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dumi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42035 Üzenet linkje2007-08-20 10:32:51  Re:

dumi írta:
Sziasztok!

Szeptemberben megyün Krétára Geraniba, a Chatrin appartmanházba de nem találtam róla még semmit, pedig tényleg kerestem icon_smile.gif
Van valakinek tapasztalata! Még sosem jártam Görögországban, minden tanácsot megköszönök.

Kalimera minden kedves fórumozónak!
Sajnos ezek szerint senki nem tud a leendõ szálláshelyünkrõl információt adni. icon_sad.gif
Sebaj! Bõ két hét múlva már megtudjuk!! icon_lol.gif

Megköszönöm Nektek azt a sok-sok információt, amit a fórumról, és az egész Hellasz.hu. oldalról sikerült megismernem a Krétai utazással kapcsolatban. A kirándulások terve már nagyjából összeállt. A Balosi partszakasszal nagyon beizzítottátok a fantáziámat, a képek alapján ezt tényleg meg kell nézni! Gyönyörû! Lehet, hogy én is "beleszeretek" Krétába, Görögországba!?

# 1427
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42036 Üzenet linkje2007-08-20 10:55:23  Re:

dumi írta:
dumi írta:
Sziasztok!

Szeptemberben megyün Krétára Geraniba, a Chatrin appartmanházba de nem találtam róla még semmit, pedig tényleg kerestem icon_smile.gif
Van valakinek tapasztalata! Még sosem jártam Görögországban, minden tanácsot megköszönök.

Kalimera minden kedves fórumozónak!
Sajnos ezek szerint senki nem tud a leendõ szálláshelyünkrõl információt adni. icon_sad.gif
Sebaj! Bõ két hét múlva már megtudjuk!! icon_lol.gif

Megköszönöm Nektek azt a sok-sok információt, amit a fórumról, és az egész Hellasz.hu. oldalról sikerült megismernem a Krétai utazással kapcsolatban. A kirándulások terve már nagyjából összeállt. A Balosi partszakasszal nagyon beizzítottátok a fantáziámat, a képek alapján ezt tényleg meg kell nézni! Gyönyörû! Lehet, hogy én is "beleszeretek" Krétába, Görögországba!?

Szerintem biztos, hogy nem úszod meg, szerelem lesz elsõ látásra icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1428
Dumi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42038 Üzenet linkje2007-08-20 11:02:57  Válasz a #42036. hsz-ra Előzmény #42036

Hát... a képek láttán én is ettõl "tartok". Tavasz óta már minden gondolatom az utazás körül forog, beszereztem három utikönyvet, görög-magyar utiszótárt, minden fellelhetõ információt "feltúrtam" az internetrõl, és ahogy közeledik az utazás egyre jobban fokozódik a várakozásom.
# 1429
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42039 Üzenet linkje2007-08-20 11:24:34  Válasz a #42038. hsz-ra Előzmény #42038

Hát igen, a várakozásteli készülõdés állapota az egyik legjobb dolog, olyan ilyenkor az ember, mint gyerekkorában karácsony elött, számolja visszafele a napokat.
Ennél már csak az jobb, mikor már utazik az ember, én is nagyon várom már, lélekben már kint vagyok icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

# 1430
Pisti36
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42045 Üzenet linkje2007-08-20 12:08:22  Válasz a #42031. hsz-ra Előzmény #42031

Szia Ferrari!

Köszönöm a gyors választ. Már nagyon várjuk , hogy milyen lesz Kréta.
Még 6 nap. Ha valaki a többi kérdésemre is tudna válaszolni , azért is hálás lennék! Üdv István

# 1431
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42047 Üzenet linkje2007-08-20 12:14:04 

Szia Pisti !

Úgy látszik egyszerre utazunk.
Sok helyen nem lehet kint kártyával fizetni. Én automatából szoktam felvenni.
valamennyivel drágább, mintha itthon váltanál, de nem olyan vészes.
Pontosan nem emlékszem már a váltásra.
Melyik irodával mész?

# 1432
Pisti36
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42049 Üzenet linkje2007-08-20 12:23:26  Válasz a #42047. hsz-ra Előzmény #42047

Szia Ferrari!

Neckermann-al megyünk. Vasárnap este 7 elött indul a repülõ. ( Travel Service ) Addig izgatott várakozás.... icon_smile.gif

# 1433
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42055 Üzenet linkje2007-08-20 12:39:01 

Szia Pisti!

Az jó. Eddig én is mindig Neckermannal utaztam. Az idén sajnos nem velük megyünk, mert a barátainknak nem jó a 2 teljes hét, így az Aeolus irodával megyünk 12 napra. még el sem indultunk, de már vannak gondjaink velük.
nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Mi hajnali 4-kor indulunk. Alvás nem lesz azon az éjszakán, mert 1 után el kell indulni a Repülõtérre.
nektek jó, mert a Neckermann elõre postázza a rep. jegyeket. itt viszont a Repülõtéren adják, ott kell majd tolongni.

# 1434
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42056 Üzenet linkje2007-08-20 12:39:05 

ferrari írta:
Szia Pisti !

Úgy látszik egyszerre utazunk.
Sok helyen nem lehet kint kártyával fizetni. Én automatából szoktam felvenni.
valamennyivel drágább, mintha itthon váltanál, de nem olyan vészes.
Pontosan nem emlékszem már a váltásra.
Melyik irodával mész?

Tényleg nem lehet sok helyen kártyával fizetni? icon_rolleyes.gif
Én eddig azt hallottam, hogy nagy többségében lehet icon_sad.gif

# 1435
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42058 Üzenet linkje2007-08-20 12:42:09 

Szia Rozinante !

Megmondon õszintén az autókölcsöntõt nem tudom, mert ott soha nem próbáltam kártyával fizetni, csak hallottam én is.
Kis üzletekben viszont nincs kiépítve a rendszer, de ez úgy gondolom nem probléma, mert automaták viszont vannak ott tudsz kivenni pénzt. Én mindig ezt csináltam.

# 1436
Pisti36
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42063 Üzenet linkje2007-08-20 12:50:11  Válasz a #42055. hsz-ra Előzmény #42055

Hello! A Neckermann tényleg jó , idõben kipostázta a papírokat. Pont aznap jött meg a repjegy , amikor az esti film a Végsõ állomás címû repülõfelrobbanós film ment. icon_biggrin.gif Jó kezdet...
# 1437
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42070 Üzenet linkje2007-08-20 13:07:31 

ferrari írta:
Szia Rozinante !

Megmondon õszintén az autókölcsöntõt nem tudom, mert ott soha nem próbáltam kártyával fizetni, csak hallottam én is.
Kis üzletekben viszont nincs kiépítve a rendszer, de ez úgy gondolom nem probléma, mert automaták viszont vannak ott tudsz kivenni pénzt. Én mindig ezt csináltam.

De gondolom az éttermekben, bevásárlóüzletekben /Lidl/ benzinkútnál lehet, ugye? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

# 1438
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42075 Üzenet linkje2007-08-20 13:28:18 

Nagy üzletekben biztos, de a benzinkutakra nem mernék megesküdni, hogy mindenhol lehet.
# 1439
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42077 Üzenet linkje2007-08-20 13:42:00 

ferrari írta:
Nagy üzletekben biztos, de a benzinkutakra nem mernék megesküdni, hogy mindenhol lehet.

Köszi, hát akkor majd meglátjuk, ha hazajöttél majd kifaggatlak, hogy mit tapasztaltál icon_razz.gif

# 1440
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42080 Üzenet linkje2007-08-20 13:51:43  Re:

pisti36 írta:
Szia Ferrari!

Köszönöm a gyors választ. Már nagyon várjuk , hogy milyen lesz Kréta.
Még 6 nap. Ha valaki a többi kérdésemre is tudna válaszolni , azért is hálás lennék! Üdv István

https://www.vacation.gr/showhotel.php?hotel=812

https://www.hersonissos.com/index.php?lang=en

..szomszédok leszünk...4 km

https://www.explorecrete.com/travel/hersonissos-beaches.html

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 95 96 97 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu