Szeptemberben megyün Krétára Geraniba, a Chatrin appartmanházba de nem találtam róla még semmit, pedig tényleg kerestem
Van valakinek tapasztalata! Még sosem jártam Görögországban, minden tanácsot megköszönök.
Kalimera minden kedves fórumozónak!
Sajnos ezek szerint senki nem tud a leendõ szálláshelyünkrõl információt adni.
Sebaj! Bõ két hét múlva már megtudjuk!!
Megköszönöm Nektek azt a sok-sok információt, amit a fórumról, és az egész Hellasz.hu. oldalról sikerült megismernem a Krétai utazással kapcsolatban. A kirándulások terve már nagyjából összeállt. A Balosi partszakasszal nagyon beizzítottátok a fantáziámat, a képek alapján ezt tényleg meg kell nézni! Gyönyörû! Lehet, hogy én is "beleszeretek" Krétába, Görögországba!?
Szeptemberben megyün Krétára Geraniba, a Chatrin appartmanházba de nem találtam róla még semmit, pedig tényleg kerestem
Van valakinek tapasztalata! Még sosem jártam Görögországban, minden tanácsot megköszönök.
Kalimera minden kedves fórumozónak!
Sajnos ezek szerint senki nem tud a leendõ szálláshelyünkrõl információt adni.
Sebaj! Bõ két hét múlva már megtudjuk!!
Megköszönöm Nektek azt a sok-sok információt, amit a fórumról, és az egész Hellasz.hu. oldalról sikerült megismernem a Krétai utazással kapcsolatban. A kirándulások terve már nagyjából összeállt. A Balosi partszakasszal nagyon beizzítottátok a fantáziámat, a képek alapján ezt tényleg meg kell nézni! Gyönyörû! Lehet, hogy én is "beleszeretek" Krétába, Görögországba!?
Szerintem biztos, hogy nem úszod meg, szerelem lesz elsõ látásra
Hát... a képek láttán én is ettõl "tartok". Tavasz óta már minden gondolatom az utazás körül forog, beszereztem három utikönyvet, görög-magyar utiszótárt, minden fellelhetõ információt "feltúrtam" az internetrõl, és ahogy közeledik az utazás egyre jobban fokozódik a várakozásom.
Hát igen, a várakozásteli készülõdés állapota az egyik legjobb dolog, olyan ilyenkor az ember, mint gyerekkorában karácsony elött, számolja visszafele a napokat.
Ennél már csak az jobb, mikor már utazik az ember, én is nagyon várom már, lélekben már kint vagyok
Köszönöm a gyors választ. Már nagyon várjuk , hogy milyen lesz Kréta.
Még 6 nap. Ha valaki a többi kérdésemre is tudna válaszolni , azért is hálás lennék! Üdv István
Úgy látszik egyszerre utazunk.
Sok helyen nem lehet kint kártyával fizetni. Én automatából szoktam felvenni.
valamennyivel drágább, mintha itthon váltanál, de nem olyan vészes.
Pontosan nem emlékszem már a váltásra.
Melyik irodával mész?
Az jó. Eddig én is mindig Neckermannal utaztam. Az idén sajnos nem velük megyünk, mert a barátainknak nem jó a 2 teljes hét, így az Aeolus irodával megyünk 12 napra. még el sem indultunk, de már vannak gondjaink velük.
nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Mi hajnali 4-kor indulunk. Alvás nem lesz azon az éjszakán, mert 1 után el kell indulni a Repülõtérre.
nektek jó, mert a Neckermann elõre postázza a rep. jegyeket. itt viszont a Repülõtéren adják, ott kell majd tolongni.
Úgy látszik egyszerre utazunk.
Sok helyen nem lehet kint kártyával fizetni. Én automatából szoktam felvenni.
valamennyivel drágább, mintha itthon váltanál, de nem olyan vészes.
Pontosan nem emlékszem már a váltásra.
Melyik irodával mész?
Tényleg nem lehet sok helyen kártyával fizetni?
Én eddig azt hallottam, hogy nagy többségében lehet
Megmondon õszintén az autókölcsöntõt nem tudom, mert ott soha nem próbáltam kártyával fizetni, csak hallottam én is.
Kis üzletekben viszont nincs kiépítve a rendszer, de ez úgy gondolom nem probléma, mert automaták viszont vannak ott tudsz kivenni pénzt. Én mindig ezt csináltam.
Hello! A Neckermann tényleg jó , idõben kipostázta a papírokat. Pont aznap jött meg a repjegy , amikor az esti film a Végsõ állomás címû repülõfelrobbanós film ment. Jó kezdet...
Megmondon õszintén az autókölcsöntõt nem tudom, mert ott soha nem próbáltam kártyával fizetni, csak hallottam én is.
Kis üzletekben viszont nincs kiépítve a rendszer, de ez úgy gondolom nem probléma, mert automaták viszont vannak ott tudsz kivenni pénzt. Én mindig ezt csináltam.
De gondolom az éttermekben, bevásárlóüzletekben /Lidl/ benzinkútnál lehet, ugye?
Köszönöm a gyors választ. Már nagyon várjuk , hogy milyen lesz Kréta.
Még 6 nap. Ha valaki a többi kérdésemre is tudna válaszolni , azért is hálás lennék! Üdv István