Nem tudnátok nekem egy kicsit segíteni????
Mi 30án indulunk a párommal a zacharias-ba.
És nagyon kíváncsi lennék melyik strandhoz van közel, és mennyire.
Ugyanis több fórumon is olvastam h nem a leírottak szerint(500 m-re van a valtos beach) van. Szóval érdekelne h milyen is az strand amelyik az apartmanomhoz tényleg a legközelebb van. és mi a neve?
elõre is köszi a válaszokat.
Szia
Mi is abban laktunk és higyj nekem 30-35percre van a Valtos strand.Kb 15-20percre a városi strand és kereken egy óra gyalog a Lichnos.De nagyon jó kis szállás amúgy és mi már annyira megszoktuk a gyaloglást, hogy amikor hazajöttünk hiányzott.Délután le a strandra majd vissza, este bevásárlás megint haza aztán megint vissza csavarogni Ez volt a napi program.
Sziasztok Parga Imádók!
Most érkeztünk haza pár órája, nagyon szuper volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Életem legjobb nyaralása volt, irigylem aki még elötte van, de jó itthon is!
Szia Judit! Megszállottan figyeljük a beszámolókat, melyek Pargaról szólnak, amióta megtaláltuk ezt a fórumot. Mi szeptember 10-én megyünk, és minden információ érdekel. Nagyon jó érzés, hogy mindenki csak jó véleménnyel van errõl a helyrõl, reméljük mi sem fogunk csalódni. A Sakis villában fogunk lakni, ha esetleg tudsz róla valamit tájékoztass légy szíves. Nem ártana tudni egy-két információt az árakról, hol mit érdemes beszerezni, mivel itthonról nem akarunk igazából semmit sem vinni, és lehetõség szerint étteremben megoldani a vacsorát (hiszen nyaralni megyünk és nem fõzni). Elõre is köszönjük a hasznos tanácsokat.
Hali Wéreb!
Mi is szeptember 10-én megyünk pargára, csak mi nem a Stellába, hanem a Vagiába. Elõzetes térképfelbújás után találtam rá, hogy a nyugati féltekén van a ti szállótok, hozzánk közel. Mi a Vagiában leszünk, ami olyasmiféle központ felé esik.
Javaslom néz be a másik parga fórumra, ott rengetek infót találtam róla, de szerintem itt is találsz, csak venni kell a fáradságot, hogy visszaolvassa az ember :S
Ti hol száltok fel a buszra?Mi budapesten.
Jah a másik fórum, nem tudom ismered-e, de azért megpróbálom idebiggyeszteni neked
Hát ez a honlap nem engedi, hogy bármit is belinkeljek ((
De ha a gúgliba beírod, hogy "Parga fórum", akkor egybõl az elsõ honlapra menj rá, és ott is van
Szia Andra! Ha megjöttél, és kipihented magad, feltétlenül írj! Már nagyon várom!!! De azért sajnálom,hogy már letelt nektek, nagyon gyorsan elment!! A miénk is így fog, sajnos!!!
Várunk!!
Sajnos hazajöttünk.
Én még ilyen gyönyörû helyen soha életemben nem jártam!!
VISSZA AKAROK MENNI!!!!!
Parga valami csodaszép, egyszerûen nem tudtam megunni!
Tromposékkal találkoztam, mikor megérkeztünk. Annyira szimpatikus volt a társaságuk, nagyon sajnáltam, hogy nem egy idõben nyaraltunk.
Nagyon aranyos volt trompos is és a többiek is, mert ontották ránk a fontos infókat, alig gyõztem megjegyezni õket.
A földrengés nem volt semmi. Ültem nagy békésen a tengerparton, a tappancsaimat nyaldosta a tenger hulláma, mikor egyszer csak el kezdett alattam mozogni a föld.
Elõször fel se fogtam, hogy mi lehet ez, aztán mire eljutott a szõke agyamig, hogy mi a helyzet, úgy felpattantam a földrõl, hogy öröm volt nézni. De mindenki pattant fel a parton, kisebb riadalom volt. Pár másodperc volt az egész, de félelmetes élmény volt, az biztos.
Egy ideig a vízbe se mertünk bemenni, a gyerkõcöm már cunamitól tartott, úgyhogy volt riadalom. De aztán szépen lassan lecsillapodtak a kedélyek és minden ment tovább, mintha mi sem történt volna.
Az nap este és még másnap is állandóan úgy éreztem, hogy mozog a föld, de csak bebeszéltem. Aztán lenyugodtam én is és még ez sem rontotta el az élvezetet.
Ahogy trompos írta, a kamerám lcd kijelzõje bedöglött, de én kameráztam rendületlenül. A keresõben látom, hogy felvette a dolgokat, remélem nem lesz vele gond.