Én csak a Cocus-ban voltam és tetszett. Voltak magyar számok is, igaz nem mostaniak:) Vmi mulatós-diszkós mix, meg pár Groovehouse, mikor voltunk. Nagyon szép hely, kár hogy fényképezõt nem vittünk. Mi csak kólát ittunk, de 4 euró volt 2 dl... (ja és nem a Coca colából öntöttek, hanem vmi gagyiból...) A belépõ fiúknak van csak, az is 4 euró.
Ha valami buta libának nézel, rossz helyen keresgélsz. Történelem szakon végeztem, naggggyyyon szívesen megnézném a görög történelmi helyeket is, csak most sajnos nincs rá anyagi keretem. Emiatt az út miatt -200.000 Ft van a bankszámlámon. Most mondhatnád, hogy akkor miért mentem?! Mert megígértem a barátnõmnek, akit most hagyott ott a barátja. És így kötve voltam a lányok érdeklõdési köréhez is. Én itthon sem járok discoba és ott sem volt túl sok kedvem. De egy fakultatív program 30-45 Euroba került. És én nem sok költõpénzt vittem, enni is kellett. Görög discokba is csak akkor mentem, amikor ingyen lehetett bemenni. Nagy álmom, hogy egyszer legyen pénzem egy körutazásra. Hiába, alulfizetett köztisztviselõ vagyok. Azt hittem, ez a fórum azért van, hogy segítsen azoknak, akik most fognak elutazni. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, amíg még frissen van a fejemben. Ha ezeknek az információknak senki nem vette hasznát, akkor bocs.
Sziasztok! Én utazási irodában vettem World Link nevezetû telefonkártyát! 5 euró volt, és 20 vagy 25 percet (már nem emlékszem pontosan) beszéltem vele mobilra. (Persze este 8 után,mert egyszer több percet levett,8 elött.) A beszélgetés elött bemondja az automata, hogy hány perc van még a kártyán.
Szia KataDb32!
Szerintem sokan örültünk azoknak az infoknak, amiket leirtál Biztos el fogunk menni bulizni, bár valószinû, hogy Nekünk is csalódást fog okozni, de azért csak-csak megnézzük azt a Cocus-t a Gold-nak pedig megnéztem a honlapját-kár, hogy görögül van , de szinte minden másnap ladies night van, szóval szerintem az is belefér. Egyébként megyünk Meteórákhoz, illetve lehet, hogy Skiathos-i hajókirándulásra is, de ha az ember nyaral, igényli a kikapcsolodást, ami Nálunk többek között a bulit is jelenti
Ja igen, kinti utazási irodában vettem. Az egyik helyen ki volt irva az ablakba, hogy tel.kártya 5 euro, és ott vettük. Fekete szinû, és kis képek vannak rajta a világ nevezetességeirõl.
Én is rendszeresen telefonálook kártyával vezetékest,és remekül lehet figyelni,hol tartasz,mert kijelzi,hogy fogynak az egységek a kártyáról és mennyi van rasjta.Nyugodtan vegyél.
Azt hittem már mindenki félreért. Egyébként a Cocusban én magam nem voltam, csak mások mondták, hogy ott kábítószert árulnak meg minden. Lehet, hogy ez is csak koholt vád, és amúgy nagyon jó hely. A Skiathos-i kirándulást ne hagyjátok ki, ha van rá pénzetek, mert azt mondták, akik voltak, hogy csodaszép volt, és a Meteorák is tetszett másoknak, nekem sajna most nem volt pénzem rá. Én is szeretek egy kis kultúrát belevinni a nyaralásokba, itt Paralián csak a templomot tudtam megnézni, de az is nagyon szép volt.
A fakultativ kirándulásokkal kapcsolatban szeretném leirni, hogy Skiathost valóban vétek kihagyni, de kérdezzetek rá, hogy melyik hajóval jár az iroda. Csakis az Elisabet hajóval szabad odamenni!Mi már többször voltunk velünk, leirhatatlan élmény! Idén sajnos másik hajóval vittek minket, hát szörnyû volt!!!!!!!!!!!!!!!Igénytelen, szinvonaltalan!Ha bárkit érdekel, szivesen leirom a kapitány telefonszámát, illetve azét az irodáét, akik magyar vendégekkel járnak ezzel a hajóval Skiathosra!
Skathosra csakis az Elisabet hajóval!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem ne is foglalkozz másokkal, mindenkinek joga van olyan nyaraláshoz, amilyet akar! Ha valaki csak bulizni megy ki és sok ilyen van, arra sem lehet semmit szólni, hiszen saját dolga! Valakinek meg az a nyaralás, hogy egész nap a tengerben ázik. Senkinek semmi köze hozzá, ebböl nem azt kell leszûrni, hogy az ember nem érdeklõdõ a világ iránt, vagy ilyesmi. Más is leírta a véleményét a discokról. Szerintem sokan aki discoba akar menni, azoknak jól jött a véleményed, mások meg irtak más dolgokról! A lényeg, hogy jól érezted magad ott, és ne foglalkozz mással
Tegnap megjött az útlevelem, úgyhogy most már nincs izgulni valóm Remélem az idõnk szuper lesz két hét múlva, bár nem bánom, ha egy-két nap hidegebb lesz, úgyis sok helyre megyünk kirándulni!
Diszi!!! Várjuk válaszod a Panos-os robogózással kapcs.ban!!!!!
Köszi Holnap kezdek majd pakolgatni, de hogy fogok elférni ?! Meteóráknál ugye csak vállat takaró, hosszú ruhában lehet menni? Nõknél ez csak hosszú szoknya lehet? Nadrág nem jó?