Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1246
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42989 Üzenet linkje2007-08-28 08:40:16  Re:

urbia írta:
Szia Andra!
Üdv itthon. Kíváncsi voltam, hogy Te is úgy kezded majd a beszámolót, hogy irány vissza! Nem kellett csalódnom. Eddigi nyaralásaim alkalmával elõször éreztem azt, hogy itt minden egyben volt, igaz felejthetetlen nyaralás. Nagyon szépek lettek a fényképek, és élveztem a beszámolót.

Szia urbia!

Köszönöm szépen, örülök, ha tetszettek a képek!
Nekem is felejthetetlen nyaralás volt! Ennyire minden nem volt még soha egyben, mint itt.
Tavaly ezt hiányoltam Vrasnán. Nem tudott ennyire elvarázsolni, bármilyen kis szép hely volt. Hiányzott onnan az a VALAMI, ahogy a vojandi fogalmazott egyszer.
Na, itt meg volt a VALAMI, sõt még a VALAMITÕL is nagyobb VALAMI volt itt. icon_lol.gif

# 1247
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42990 Üzenet linkje2007-08-28 08:42:34  Re:

Jaj Anikó, ne fájdítsd a szívemet!!! icon_cry.gif
Ha volna pénzem és szabim, akkor esküszöm kihasználnám azt az egy helyet! icon_cry.gif

Az õslényeket nem biztos, hogy megússzátok, mert ti is erdõ közepén lesztek, de kívánom, hogy ne találkozz velük a szobában... icon_lol.gif

# 1248
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#42991 Üzenet linkje2007-08-28 08:45:48  Re:

Anikó!

Azért itt a Sakisban a 3 ágyas apartman is kész lakosztály volt a miénkhez képest. Irigykedtem is a szlovák párra, mert õk is ketten voltak, még is a nagyobb szobát kapták. De végül is aludni és fürödni elég volt nekünk ez is. Úgy sem az apartmanban üldögéltünk.
Volt egy társaság ott a Sakisban és a kis hölgynek a férje egyszer döbbenten kérdezte, hogy mi minden este felmegyünk a városba??
Mondtam neki, hogy persze, mi a fenét csinálnánk itt az apartmanban? Otthon is tudok a szobában ülni, ahhoz nem kell Görögországba eljönni. icon_lol.gif

# 1249
Lalee74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43004 Üzenet linkje2007-08-28 11:33:42  :)

Sziasztok!

Sajnos nekünk szeptemberbe kellet volna menni mert utáljuk a nagy nyüzsit!
De azértnem volt rossz:)!Mocival voltunk Sivotán majd minden feleanyiba kerül mint Pargan.Volt bevásárlás,tömött szatyrokkal motoroztunk vissza!
Acheron szintén motorral,utána Ammoudia full homokos strandja ami lassan mélyül!Béreltünk autót50€(Matizt) 20€benya,irány Lefkada!Mi csak a nyugati oldalon voltunk,lementünk Porto Katsikira(sok kakivirág terem a parton) utána párkilométerrel vissza Egremni beach-re(kis szerpentin utána 350lépcsö lefelé)Megjegyzem a Nidristar itt köt ki!!!Az Egremni beach lehajtó sarkán van az AVRA étterem Athani falucska mellett,egy magyar pár dolgozik ott Krisztián és Renáta és nem drága:)

# 1250
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43005 Üzenet linkje2007-08-28 11:37:09 

Fõszezonban valóban az Egremnin köt ki a partiõrség miatt, mi még a Porto Katsikin kötöttünk ki. icon_biggrin.gif
# 1251
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43008 Üzenet linkje2007-08-28 12:47:55  Válasz a #42980. hsz-ra Előzmény #42980

Urbia! Köszi a választ, én is így gondoltam, hogy autóval el lehet menni a város széléig. Majd vigyázunk a kanyarra, nem fogunk odaparkolni. Mi is sokat leszünk úton, legalábbis úgy tervezem, úgyhogy ha még este is csavarogni akarunk, akkor biztos nem lesz erõnk már begyalogolni a városba. icon_lol.gif
Már nagyon várom az indulást, és nagyon izgulok, hogy minden jól sikerüljön!!!

# 1252
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43009 Üzenet linkje2007-08-28 12:49:48  Válasz a #42991. hsz-ra Előzmény #42991

Andra4 Urbia is azt írta, hogy a Sirenben hatalmas az apartman a tiétekhez képest, legalábbis, ahogy a fotón látta. Azzal nem is lesz gond szerintem, csak tényleg félek, hogy milyet kapunk. Legjobb lenne egy emeleti szoba, a katalógus azt írta, hogy van az Aeolusnak emeleti apartmanja is, majd rá fogok kérdezni az Andreától telefonon, hátha tud segíteni! bár ahogy írtátok nem igazán sokat ér, mint "segítõ"!! icon_lol.gif
Azért még reménykedek!!

# 1253
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43016 Üzenet linkje2007-08-28 13:42:42  Re:

Anikó!

Nekem nem tûnt fel, hogy ilyen picike a mi szállásunk, mert én eddig még mindig ilyen kis apartmanban voltam. Ha többen lennénk, akkor biztosan nagyobb szobát kapnánk. Legalábbis gondolom.
Azért az nem hátrány, ha nagyobb a szoba. De nekünk ez is elég volt.
Mi is emeletit kértünk, aztán földszintit kaptunk, de valahogy nem is bántam, mert ez talán hûvösebb volt egy fokkal, mint az emeleti.
És a fekvése is jobb volt, mint a másik oldalnak, mert csak reggel sütött be a nap kb. 9-10 óráig, aztán hûvös volt. A másik oldal meg fõtt a napsütésben.

Az Andrea nem ér semmit. Azt mondta, hogy most van elõször Pargan, nem is beszél görögül.
Azért azt megértem, hogy most kezdte ott, de ilyen felkészületlenül hogy lehet valakit oda engedni? Nem tudott semmit. A többiek is bármit kérdeztek, nem nagyon tudott válaszolni semmire sem. Mi többet tudtunk Pargaról, mint õ. Szerintem rá ne nagyon számítsatok.
Mi ezért is nem mentünk le a városba arra a megbeszélésre.
Amúgy azt mondták, akik voltak, hogy végül is csak megmutogatta, hogy mi hol van, meg elmondta a fakultatív kirándulásokról, amit tudni kell.
Ennyi. Ezért nem is lett volna érdemes felmenni hajnalok hajnalán.
A fõ utcán van az Aeolus irodája, Andrea minden este 9-10-ig ott van, meg lehet tõle akkor is bármit kérdezni.

# 1254
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43019 Üzenet linkje2007-08-28 14:31:52  Válasz a #43016. hsz-ra Előzmény #43016

Igen, ezt már többektõl hallottam Andreáról! Én az útról akarom majd hívni, mert állítólag nem kell õt megkeresni, egybõl leeht a szállásra menni, és akarok vele beszélni, hogy tudja meg, melyik szobát kapjuk. Hátha akkor még tud emeletit intézni esetleg!? icon_lol.gif
Urbia is azt mondta, hogy csak telefonon beszélt Andrea a görög tulajjal, és úgy adta nekik oda a szobát. Ezért reménykedem, hogy ha elõbb hívom, még az útról, nem a szállásról, akkor még több az esélyem.
Utána majd meglátjuk, hogy rászorulunk-e valamiben, vagy megoldunk mindent magunk! Végül is itt már annyit mindent olvastam,h ogy szinte mindent tudok, legalábbis úgy érzem!
Amit nem, annak majd utánajárunk!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1255
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43023 Üzenet linkje2007-08-28 15:13:22 

Sziasztok!

Olvastam a hozzászólásokat, és a gyönyörû képekenek köszönhetõen, elkezdtem nézelõdni.
Megosztom veletek is: https://www.pargagreece.com/
itt jónéhány szállást találtok.

Idén már túl vagyunk a nyaraláson, de jövõre mindenképpen Parga felé vesszük az útirányt, de Korfuval összekötve. Itt is egy hét ott is egy hét.
Nem volt egyszerû, de megtaláltam a kompok közlekedését is és 4.5 euro/fõ-ér át is reppentenek Korfuról Pargára, azt hiszem ez egész baráti.

Annyira jó, hogy ilyen tartamas útleírásokat adtok....

# 1256
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43024 Üzenet linkje2007-08-28 15:19:03  Válasz a #43023. hsz-ra Előzmény #43023

Szia
Hol találtad a kompinfókat?

# 1257
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43025 Üzenet linkje2007-08-28 15:25:59 

Az elõbb lehagytam a kompokat, ha már valaki feltette, bocsi de annyira még nem olvastam vissza.
Remélem valakinek segíthet?!
https://www.parga.com/ferry.html

# 1258
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43026 Üzenet linkje2007-08-28 15:30:38 

Szia Vio!

Itthon is van lehetõség megvenni a jegyet a kompra, hajóra, legalább is ezt olvastam a mahart oldalán:https://www.maharttours.com/webset32.cgi?MAHARTTours@@HU@@62@@343071348
erre azonban mindenképpen kérdezz rá!

# 1259
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43041 Üzenet linkje2007-08-28 20:09:37  Válasz a #43026. hsz-ra Előzmény #43026

Lindus! Köszi a kompinfókat! Mi is át szeretnénk menni, igaz csak egy napra, de mindenképp jól jönnek ezek az infók!!
Legalább tudjuk, hogy kb. mikorra érjünk Igoumenitsába. Sajnos azt már megtudtuk, hogy Pargáról csak a fakultatív kompok indulnak. Pedig jó lett volna, dehát autóval Igoumenitsa sem lesz messze.
Köszi még egyszer. icon_lol.gif

# 1260
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#43042 Üzenet linkje2007-08-28 20:10:17 

Andra! Trompos! Köszönöm az új információkat. Tényleg nagyon rendesek vagytok, ez nagy segítség lesz ott, megkönnyítitik a nyaralást, hiszen olyan mintha már jártunk volna arra.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 83 84 85 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu