Nagyon jó volt olvasni az élménybeszámolód.
Látom,hogy Ti is legalább olyan jól éreztétek magatokat,mint mi.
Igaz,mi nem buliztunk ennyit,de mi is megtaláltuk a nyaralásban azt ami minket boldoggá tett.
Igen Magdus, örök emlék marad ez nekünk, nagyon szupi volt. Jövõre két hétre megyünk máshová és ha lesz rá módunk Stavrost is meglátogatjuk:-)
Te nem írsz beszámolót? Jaj én is úgy vissza mennék, még mindíg szupi idõ van kint!
Ma hajnal 4 -kor léptük át a Magyar határt .....jóóóóó volt nagyon.... képeket teszek fel a képtárba holnap vagy ma este....még nemtom kissé hulla vagyok.
MInden elismerésem az Apollon Travelé.....
Komolyan nem voltam még ilyen jól megszervezett úton soha.
Imádni való sofõrõk, jó fej idegenvezetõk stb....az apartmanunk is csúcs volt (Alexandros Palace) , egyedül a fürdõszoba volt kicsi , de ettõl eltekintve jó hely, közel a part , aranyos a tulaj...mi kell még ?
Amúgy 18 óra alatt megvolt az út Bp-rõl Stavros úgy , hogy ebbe volt 4 pihi amibõl 2 pihi 45-50perces a többi 30perces.
A határokon is jól ment minden egyedül a macedónoknál volt fennakadás de ott is csak 1 órát álltunk...
Hazafelé meg se a szerbek,se a magyarok nem pecsételtek ránk se bagóztak csak mentünk
Nekem felüdülés volt ez a buszozás idén.....tök jó társaság volt a buszon mentek a poénok ezerrel és pikk-pakk ott voltunk illetve itthon:)
Üdv itthon! Örülök,hogy Neked is tetszett Stavros.Látom mostanság mindenki jó élményekkel tér haza.
Az idõ is biztos jó meleg volt.Merre jártatok?
Ha kipihented magad,légyszi irj egy pár sort.Olyan jó emlékezni a látott és átélt dolgokra.
Meleg volt az biztos 35-41 fok közé tehetõ ...bár az uccsó napokban fõleg este felé már lehûlt a levegõ, de pont jó volt még egy hajnali 4 órási pancsihoz is
Sokfelé jártunk...hol is kezdjem:
Busszal mentünk kb 18-19 órás út volt.
Odaértünk egybõl mindenki ki a partoz csodálni a vizet , aztán mentünk a szállásunkra , kipakoltunk és körbenéztünk mi hol van mit hol érdemes venni...
Este volt egy "Welcome" elõadás a Cross Discoban, ahol ismertették Stavros "történelmét" meg a fakultatív lehetõségeket .
Másnap befizettük a Fak.progikat és béreltünk mocit (15euro 12:00-21:30-ig) ez idõ alatt bejártuk Stratoni-ig az összes tengerparti részt ezek közt Olympiada-t is ....tovább már nem mertünk menni mert eléggé szerpentines volt a terület és ketten egy pici motoron...igy is "hülyének" néztek a görögök akik autóval száguldoztak mellettünk....gondolhatták magukba ezek mit keresnek itt
De ettõl független iszonyat szép partokat láttunk és fürödtünk is ahol tudtunk.....itt a tenger élõvilága is remek!
Találkoztunk út közbe egy helyi görög pasival aki szó szerint "driftelt" a kanyarban.....(aki nem tudná mire gondolok annak ajánlom figyelmébe a tokiói hajsza címû filmet)
Észak felé mentünk tovább megnéztük Vrasna-t meg Asprovaltát is ..bár õszintén szólva egyik se tetszett amolyan Parália szerû helyek...., Stavros ezerszer hangulatosabb hely.
Fakultatív kirándulson voltunk a Lakatlan szigeten...aminek van "hivatalos neve is " : Is Kafkanas
Szép kis sziget kár, hogy a túristák zöme szemetel és ez csak gyûlik.....nem szép látvány, de ami a víz alatt van az isteni!
A Fotóalbumba teszek fel képeket róla ígérem!
Mi sajna nem láttunk delfineket , de nekünk a motorcsónakos "öreg" halász tartott egy kis halászati bemutatót vagy "oktatást" nem is tudom mire véljem
Voltunk Kavala-Thassos fak. progin is , korán kelés 7 kor gyülekezõ ....nem keveset buszoztunk Kavaláig (kb 100km) ott gyors rohanásban , megnéztük a "vízvezetéket" , megnéztük Mohamed Ali pasa szobrát , szülõhelyét , mellette egy szép tempolomt és a mögötte lévõ gyönyörû sziklás partot.....aztán páran felmentek az ókori Bizánci Várba ( mi nem mentünk mert nagyon meleg volt ) helyette találtunk egy helyes kis pékséget nagyon fini kajákkal tele...kimondottan jókedélyû eladóval ezzel már jobb lett a kedvünk is ...lementünk a kikötõbe fotóztunk halászokat amint a hálójukat "stoppolják" aztán már indult is a busz tovább Keramoti-ba onnan mentünk komppal Thassos-ra .
A szigeten megnéztük az ókori színház maradványait ( ami most felújítás alatt van ) , megnéztük a kereskedõk kapuját , Hermész kapuját (ha jól írom le?)....egy lakótelep maradványt meg a parton levõ falmaradványokat illetve világító torony maradványát ....fürödtünk a márványokkal teli parton hoztunk is haza pár db-ot
Hirtelen ennyi jutott eszembe, kérdezzetek mi érdekel?....
Zsofka úgy néz ki, csak te mész egyedül, lassan be fog sárgulni ez az oldal, ha még egy jó párszor tudtunkra adod, hogy jövõhéten mész Stavrosra:-)))))))))
Küldök képeket, megvannak, csak még nem volt idõm!
Én úgy tudom messze van Amoulin a kis hajósok mondták, mi is el akartunk menni, csak nem volt kivel!
Most látom azt a számot a képed alatt, 11 nap múlva utazol, remélem nagyon jó idõtök lesz, szurkolok, meg mindenért, hogy jó legyen:-)
Melyik irodával is mész?