Köszi, akkor jól sejtettem. Rémlett, hogy valahol arra felé láttam valami ilyen tavernát, de mivel az 5 éve volt, így nem voltam biztos benne.
Látom Ti is felmásztatok a Panoráma tavernáig. Nagyon szép onnan a kilátás, érdemes felmenni.
Igen Magdus, készülõdök nagyon, bár egyenlõre csak lélekben a pakolással eléggé hadilábon állok, nagyon nem szeretem.
És nagyon örülök, hogy nem a Bella Tourssal utazom...
Köszönöm Juhi
a jó idõ úgy tûnik meglesz
Én meg mindig 2x annyi cuccot pakolok, mint amennyi szükséges... és a felét persze fel sem veszem, de hát sose lehet tudni éppen mit akarok felvenni, ezért inkább mindent viszek
Ezzel így vannak a lányaim is.
Biztos, ami biztos alapon inkább többet pakoltak,mint hogy véletlenül pont az maradjon itthon amire épp szükségük lenne.Igy vittük az egész ruhatárat.
Jaj, tényleg nem f. nem is azt akartam írni. Tudom, hogy kikapnék, ha itt lenne nem is írtam volna:-)
Elõre is bocsánat a rosszaságomért Jox:-)
Holnapután, azután Holnap lesz kiírva és utazol, na Zsofka akkor hányan tudnánk veled menni, mert úgy tudom több bõröndöt is viszel?
Jelentkezõk vannak bõröndutasnak
Hu most egy kicsit ill. jobban, mint kicsit fáj a szívem,jó lenne ott lenni a tengerparton nappal-éjjel érezni a sós tenger csábító illatát Jó neked tényleg. Kívánom, hogy nagyon jól érezd magad és hogy szuper jó idõtök legyen. Babis, elég ha csak a nevét leírom, ugye?
Hihetetlen, hogy 1 hónapja,hogy nyaralni voltam és olyan távolinak tûnik.
Bepakoltál már?