Hideg-meleg, viharok, rengeteg víz, balesetek, stb.... A tûz sem maradt ki igazán, mert folyton a híradásokat láttuk, akár merre jártunk. Sehol sem láttam, hogy meccs ment volna a tévében, úgy mint tavaly. Pedig tavaly mindenhol focit néztek.
Viccet félre téve. Elsõ látásra csalódást okozott. A kellemes kicsi strandot ernyõ erdõ borítja, az elsõ héten hatalmas tömeg volt. Számomra elveszítette azt a báját, ami tavaly annyira megfogott benne. Sajnos a "fejlõdést" nem lehet megakadályozni. Ettõl függetlenül, remekül éreztük magunkat.
Remélem ma sikerül elkezdeni a beszámolót, hogy mire Jox hazaér, elkészüljek vele.
Legutóbb Csutek szerkesztette (2007-09-12 09:08:19), összesen 1 alkalommal
Ezek szerint ezt a helyet is lassan utol éri a turizmus?
Láttam, hogy a Halkidikin milyen árvizek voltak, gondoltam is rád, hogy vajon ti megússzátok-e.
Örülök, hogy azért jó volt a nyaralásotok.
Akkor jövõre más célt néztek ki vagy még mindig ugyan ide szeretnétek visszamenni?
Jövõre nem biztos a nyaralás. Ha legközelebb eljutunk Görögországba, akkor egy 3-4 hetes körutat tervezünk. De benézünk Fourkára is, mert van ott néhány kedves ismerõsünk.
Elsõ látásra csalódást okozott. A kellemes kicsi strandot ernyõ erdõ borítja, az elsõ héten hatalmas tömeg volt. Számomra elveszítette azt a báját, ami tavaly annyira megfogott benne. Sajnos a "fejlõdést" nem lehet megakadályozni.
Csutek!
Sajnálom, hogy csalódtál. Van még nagyon sok hely, ami kedvedre való lesz, meg fogod találni õket!
Szia Csutek! Mi is hazaértünk ma, majd beszélünk remélem nemsokára. Sajnálom, hogy kicsit csalódtál a helyben! Úgy látszik ez egy ilyen év volt! Én ugyan a helyben nem, csak a szállásban és az utazásban egy kicsit, de azért minden csodás volt, és már most visszaindulnék akár!!
Az enyémben is szépen mutatna. Mivel csak képen hozhattam magammal, most az irodám fõ helyén van (háttérkép a monitoromon ). Így egy picit közelebb érezhetem magamhoz Görögországot.
Szia Csutek!
Most olvastam a beszámolódat. Tetszett. Meg szabad itt nyilvánosan kérdezni, hogy miért kellett jeggyûrût venni ennyi éves házasság után. A régi elkopott vagy valami nagyon kerek évfordulótok volt?