Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 721
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44516 Üzenet linkje2007-09-11 21:21:44 

Ejnye sziro! Ott van az avatar alatt: Nyugat-Kréta...
# 722
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44528 Üzenet linkje2007-09-11 22:00:57  Válasz a #44516. hsz-ra Előzmény #44516

Bocsánatot kérek, nem láttam el odáig. Hát igen, Irakliontól Kissamosig elég nagy a választék.
# 723
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44551 Üzenet linkje2007-09-11 23:28:07 

A Bella Tourshoz szólnék hozzá én is (megint):
augusztus végén nyaraltunk velük Korfun és az apartmanházban csak mi ketten voltunk a kedvesemmel. (A másik szoba egy 4 ágyas apartman volt, mi 2 ágyas stúdióban laktunk.) Az idegenvezetõnk is mondta, hogy az utóbbi hetekben kevesebben jöttek, és az erdõtüzekre hivatkozott.
Egy másik korfus fórumon is olvastam olyat, hogy nem tudták teljesen megtölteni a házakat/buszt.

Mielõtt félreértené valaki, nem védeni szeretném õket.
Nagyon furcsa ez az egész helyzet...

Tényleg nem gondoltam volna, hogy csõdbe mennek. icon_confused.gif

# 724
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44554 Üzenet linkje2007-09-12 00:01:27 

Ezek szerint nagyobb reményket fûztek Korfuhoz meg Krétához...
Én csak az északi (Makedonia, Halkidiki és Trákia) részre utaztanék... Messzebbre utaztasson más icon_lol.gif .
Úgyis ezek a területek, amelyek a legkeresettebbek és ennek oka távolság ("közelség")!!!

# 725
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44565 Üzenet linkje2007-09-12 09:06:41 

jeki5 írta:
hazatértünk rodoszrol...

bár el se mentünk volna. bellával utaztunk.

baleset, korház, itthon további mütétek, és a remény...

az idegenvezetõ nem tudta megadni a konzul meg a nagykövetség számát. én kerestem meg ezen két szervet, mert idvez nekik nem is szólt.
mikor megkértem, hogy a pasit aki a barátnõmet elütötte, szerezze meg a telszámát, azt mondta hogy keressek egy telefokönyvet, õ ebben nem tud segiteni.

sajnálom, hogy nem mondtak korábban csõdöt. akkor ki se utazunk, és nincs baleset.

aki rodoszra fizette be a pénzt, és itthon marad, adjon hálát az égnek. hihetetlen h mennyi mindenre képtelenek voltak....

Szia jeki5!
Sajnálom, hogy nem úgy alakult a nyaralás, ahogy szerettétek volna.

Remélem a barátnõd, hamarosan meggyógyul.
Jobbulást kívánok neki.

# 726
Barbageorgopulosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
241 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44566 Üzenet linkje2007-09-12 09:09:29 

Tíz éve, hogy Görögországba járunk nyaralni. Az elsõ két évben az Ibusznál foglaltuk a szállást, utána pedig a Pieria Travelnél.
Ebben az a jó, hogy csak ott kell fizetni, nincs elõleg, nincs bukta.
Nagyon korrektek, mindenben segítenek.
Ismerõseink hétfõn foglaltak náluk, holnap indulnak.
Mostani, aktuális ár: 8,5 euró/ fõ/ nap.
Ja, Paraliáról van szó. icon_lol.gif icon_wink.gif

# 727
Koveti
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44571 Üzenet linkje2007-09-12 09:23:40 

A kiutazáshoz még annyit, hogy ha valakinek fóbiája van a repülõtõl (vagy az árától), netán nincs kocsija, vagy nem meri bevállalni a félnapos-napos vezetést, járnak ám "helyközi" icon_biggrin.gif buszok Bp.-Szeged-Belgrád-Nis-Skopje-Szaloniki-Athén viszonylatban. Páratlan napon oda, páros napon vissza (vagy fordítva), mindenesetre kétnaponta. Év elején 32 ezer volt az oda-vissza út felnõttnek, gyereknek a fele.
Nagyon jópofa, mert görög busz volt görög sofõrökkel, és nagyon klassz társaság gyûlt össze. Nem beszélve arról, hogy nem volt fullra tele a busz, szép kényelmesen el lehetett vackolni éjszakára egy dupla ülésen.

# 728
Pogacsa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44578 Üzenet linkje2007-09-12 11:55:25 

Juhi!

nagyon sajnálom ami a barátnõddel történt és azt is hogy vannak ilyen emberek, hogy pont az lenne a dolguk, hogy segítsenek, mégsem teszik...icon_sad.gif
Ez teljesen elszomort...
Mindenesetre mielõbbi gyyógyulást kívánok a barátnõdnek.

# 729
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44593 Üzenet linkje2007-09-12 14:10:22  Válasz a #44578. hsz-ra Előzmény #44578

pogacsa,
szerintem nem Juhi, hanem jeki5 barátnõjével történt a baleset.
Mindenesetre jobbulást neki!

# 730
Jeki5
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44610 Üzenet linkje2007-09-12 16:35:03 

köszönjük a jokivansagokat.

sztem már az egész faliraki görög lakossága imdkozik érte. már ott elkezdték. akik látták a balesetet, mindennap megállitottak, hogy mi van, meg ajándékokkal akartak elhalmozni, meg etetni. enni nem nagyon tudtam/tudok.... de nagoyn rendesek voltak a görög emberek, mint mindig.

a rendörök bunkok voltak....

de egy görög aki látta a balesetet, töle kaptam meg athéni nagykövetség számát, mert az id.vez nem tudta megadni. no comment....

# 731
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44635 Üzenet linkje2007-09-12 22:51:58 

Sziasztok!

Napok óta csak gyorsan benézek ide hozzátok, nagyon hajtunk a lakásfelújítással, mert 24.-én ind. Kosra.

A Bellához azonban hozzászólnék. Kezemben tartom a cégkivonatát, mely szerint a cég tagja vagyoni részesedésének lefoglalásáról szóló bejegyzés kelte 2007. 01.10.

Úgy gondolom, ezek ismeretében már egyikünk sem hiszi el sem az idei túlfoglalást, sem azt, hogy az erdõtüzek miatti keresletcsökkenés okozta a vesztüket és keserítette meg jónéhány utazó és utazni vágyó társunk napjait.

Nagyon sajnálom, hogy elõbb ennek nem néztem utána, talán segíthettem volna vele valakiknek.

szepeva

# 732
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44636 Üzenet linkje2007-09-12 22:56:07  Válasz a #44610. hsz-ra Előzmény #44610

Jeki!

Együttérzek Veletek és szorítok!!

szepeva

# 733
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44646 Üzenet linkje2007-09-13 07:09:48  Válasz a #44566. hsz-ra Előzmény #44566

Szia barbageorgopulosz!
A Pieria Travel szervez buszos utakat is? Még nem hallottam róla, arról meg fõleg nem, hogy csak ott kell fizetni.

# 734
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44649 Üzenet linkje2007-09-13 07:39:11 

[quote="juhi"]
jeki5 írta:
hazatértünk rodoszrol...

bár el se mentünk volna. bellával utaztunk.

baleset, korház, itthon további mütétek, és a remény...

az idegenvezetõ nem tudta megadni a konzul meg a nagykövetség számát. én kerestem meg ezen két szervet, mert idvez nekik nem is szólt.
mikor megkértem, hogy a pasit aki a barátnõmet elütötte, szerezze meg a telszámát, azt mondta hogy keressek egy telefokönyvet, õ ebben nem tud segiteni.

sajnálom, hogy nem mondtak korábban csõdöt. akkor ki se utazunk, és nincs baleset.

aki rodoszra fizette be a pénzt, és itthon marad, adjon hálát az égnek. hihetetlen h mennyi mindenre képtelenek voltak....

Jobbulást a Barátnõdnek! Elég nagy lehet a baj, ha még mûtétek-rõl írsz.
A tavalyi görögországi autós balesetünknél nekünk sem segített semmit az idegenvezetõ, N-os volt. Nem is láttuk az egy hét alatt, mindenre azt mondta a telefonba, hogy az nem az õ dolga.... De legalább nálunk nem történt személyi sérülés!!!

# 735
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#44650 Üzenet linkje2007-09-13 07:43:27 

Megnéztem a Bella honlapját.Van egy közlemény. Nem tudom jól értem e, azokat is idõ elõtt hazahozzák, akik már éppen kint nyaralnak? ez azért már tényleg gáz,azoknak talán még rosszabb mint aki az utazás elõtt tudta meg. icon_mad.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 48 49 50 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu