Látatlanban nem... ...de minden csibészségben benne vagyok, ha össze tudom egyeztetni öreges megrögzött szokásaimmal. (Pl. busszal nem megyek sehova, finnyás vagyok a szálláshelyre, s szeretem, ha kapok reggelit - ez utóbbit Te is csinálhatod! )
H.apci! Reggelit én is szivesen készítek bárkinek, ha Pargán készíthetem, úgyhogy számíthatsz rám is. De szerintem ez nem tartaná vissza egyikünket sem, csak már ott lehetnénk!!! )
H.apci! Reggelit én is szivesen készítek bárkinek, ha Pargán készíthetem, úgyhogy számíthatsz rám is. De szerintem ez nem tartaná vissza egyikünket sem, csak már ott lehetnénk!!! )
Köszi H.apci! Szeretem is a tréfát, és általában értem is, de szerintem vagyunk így még ezzel itt is páran! Legalábbis remélem!!
De hová tûnt most mindenki?
Pár fotót már raktam fel az alábbi helyre, de elég lassan haladok vele, és igyekszem hagyni a hellaszra is, mikor Jox majd visszatér. Igérem igyekezni fogok vele. Akit érdekel, nézze meg: http://parga.busaianiko.fotoalbum.hu/)
Sziro!
Hát legyen... Egy kicsit szerényebb szállás a környéken:
Kedves H.apci!
Ismét nagyon szép kis helyekkel leptél meg. Kezd közelíteni a pénztárcánkhoz. Köszönöm neked, hogy idõt és fáradságot nem kímélsz az ügy érdekében.
Sziro!
Hát legyen... Egy kicsit szerényebb szállás a környéken:
Kedves H.apci!
Ismét nagyon szép kis helyekkel leptél meg. Kezd közelíteni a pénztárcánkhoz. Köszönöm neked, hogy idõt és fáradságot nem kímélsz az ügy érdekében.
Már hiányoltalak... Mostanában a fû sem nõ itt!
No, nem csak a Te kedvedért kotorászom... (Ugye, nem baj?)
Nézzél szét egy kicsit, pl. Peloponnészosz...!
No, nem csak a Te kedvedért kotorászom... (Ugye, nem baj?)
Nézzél szét egy kicsit, pl. Peloponnészosz...!
Köszi, hogy hiányoltál.
Nem csak az én kedvemért kotorászol? Hát nem is tudom. Most meg kellene sértõdnöm?
Sajnos nem midig tudok itt lenni. Sikerült úgy leterhelnem magam, amit nem igazán így akartam, de így sikerült, nagyon sajnálom, pedig volna kedvem többet itt lenni. Nagyon jó itt veletek.
Szia Anikó!
Örülök, hogy jól érezted magad Pargán és szép képeket hoztál nekünk. Nagyon várom a beszámolód.
Én is szeretek reggelit kapni , bevesztek engem is Pargán a reggelizõ csapatba?
Sziasztok!
Itt új vagyok. Az eddigieket olvasva Parga jó választásnak tûnik.
Kicsit félünk, hogy a Sakis mindentõl messze van. Most fizettük be az utat, már csak itt és a Zachariasban volt hely. Egyikrõl sem tudunk sokat. Tudtok segíteni?