Sziro!
Hát legyen... Egy kicsit szerényebb szállás a környéken:
Kedves H.apci!
Ismét nagyon szép kis helyekkel leptél meg. Kezd közelíteni a pénztárcánkhoz. Köszönöm neked, hogy idõt és fáradságot nem kímélsz az ügy érdekében.
Jó helyen van, elõtte parkolni is lehet! Nem kell hegyet mászni, csak városnézéskor. Más weblapokról tudom, hogy kérésre adnak reggelit is; nem panorámás, de kellemesnek tûnik. Van saját weblapja és elérhetõsége is, de ott nincs ár. Két strand is közel van, a homokos (Valtos) meg kishajóval elérhetõ. Tudja valaki a kishajó árát?
Egyre barátságosabb: https://www.pargagreece.com/ap.....al#special
Jó helyen van, elõtte parkolni is lehet! Nem kell hegyet mászni, csak városnézéskor. Más weblapokról tudom, hogy kérésre adnak reggelit is; nem panorámás, de kellemesnek tûnik. Van saját weblapja és elérhetõsége is, de ott nincs ár. Két strand is közel van, a homokos (Valtos) meg kishajóval elérhetõ. Tudja valaki a kishajó árát?
H.apci!
Te aztán lépésrõl lépésre kövezed ki az utunkat Pargáig!
Erre a szállásra emlékszem!!!!! A Sakisnak is ilyenek voltak az erkélyei, azért is maradt meg bennem. Jó helyen van, bár elõtte nagyon mennek az autók-motorok.
Közel van a városi strandhoz.
Ma éjjel megint a tengerrel álmodtam, nagyon rossz volt felébredni!!!
Lefekvés elõtt vegyél be dedalont! (Bocs'! )
H.apci! Gondolod, hogy az segítene? Rajtam már csak az segít, ha újra láthatom! Gondolom nem újság, ha azt írom,hogy ma éjjel is ott volt álmaimban! Én nem tudom miért álmodok most folyton? Fõleg ilyeneket? Mintha nem fájnak eléggé a szivem enélkül is!?
Köszi a fotókat, szépek lettek!!
Ma megpróbálom még felrakni a maradék fotókat, addig is ott lehetek lélekben újra!!