Én még csak Stavrosban és környékén jártam Görögországban,tudom,hogy rengeteg szép hely van amit látni kell,de attól még bármikor visszamennék.
Stavros nagyon jó hely.
sziasztok , udvozlet stavrosbol
magdus koszi, sajnos nem a crossban unnepelunk mert most 4 napig zarva lesz...
mas szorakozohely nem nagyon van, csak barok, de az is kong az uressegtol. hiaba...utoszezon.
amugy nagyon jo ido van, 30 fok, a parton fuj a szel, de nem zavaro. mar eleg jo szinem van.
meg jol meg is faztam, lazas vagyok meg ilyenek de azert ez nem tart vissza semmitol.
eleg jo kis tarsasag gyult itt ossze. mindig tortenik valami.
holnap megyunk kocsival olimpiada, stagira, amouliani, talan ouranopoli.
aztan szerdan kavala,philippi,komotini...
minden jol alakul
puszi nektek, csutortokon jovok ujra.
Szia Magdus!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a fotót!!!
Istenem, de mennék újra...
Ti jövõre Stavrosba szeretnétek menni újra? Vagy van valami új úticél?
Én is szívesen ott lennék most....
Amúgy már tervezem a jövõ nyarat.Nagyon sok uticélon gondolkodom,olvasgatom a topicokat.Még soha nem voltunk kétszer ugyanott,de attól én szívesen visszamennék.Ha amit eltervezünk valami miatt nem jön össze,egy csöppet se fogok gondolkodni,hogy hová menjünk.Nagyon megszerettem Stavrost.
Én is szívesen ott lennék most....
Amúgy már tervezem a jövõ nyarat.Nagyon sok uticélon gondolkodom,olvasgatom a topicokat.Még soha nem voltunk kétszer ugyanott,de attól én szívesen visszamennék.Ha amit eltervezünk valami miatt nem jön össze,egy csöppet se fogok gondolkodni,hogy hová menjünk.Nagyon megszerettem Stavrost.
Sziasztok!
Én sem úgy terveztem, hogy az idén megint Stavrosba megyünk, bár eleve úgy volt, hogy sehova sem tudunk, de last minute út csak ide volt. De ha választanom kell az itthon maradás, vagy megint Stavros között, mondanom se kell, nem az itthon maradásra szavaznék.