Szia Anikó!
Nagyon jók a képeid! Nosztalgiáztam egy kicsit, és közben szidom magam, hogy miért nem kerestünk ott címeket, hátha tényleg jövõre megint összejön egy pargai nyaralás.
Andra! Ébren is folytatom én is, de ez már nem az igazi, sajnos!!! Nem tudom mi lesz velünk a következõ utazásig? Hogy fogjuk kibírni?
Befejeztem a fotóalbumot, majd nézzétek meg, ha ráértek! Ennyit válogattam ki!
H.apci még ezekben is talált hibákat! De rendes, mert kijavítja õket!!
H.apci! Rájöttem, mik azok a foltok! Azok autóból voltak fotózva, és annyira "tiszta" volt az üveg a kocsiban!
De néha nem volt idõm leengedni az ablakot és megállni sem tudtunk, olyankor maradtak a foltok! De azért nézzétek végig!!!
Fogalmam sincs, hogy hogy lehet kibírni a következõ utazásig, de én folyamatosan vágyok vissza. Ez már beteges.
Megyek, megnézem a képeidet, had fájjon csak még jobban a szívem...
...szidom magam, hogy miért nem kerestünk ott címeket, hátha tényleg jövõre megint összejön egy pargai nyaralás.
Hát igen sajnos nem gondolunk rá... Itt egy kép az iménti Nikos Vergos studio és panzio egyik szobájának ablakából. Látható egy csomó neve sincs apartmanház, amelyek a neten és az irodák kínálatában nem találhatók meg, pedig nagyon jó helyen vannak, s biztos van másutt is. Vajon mibe kerülnek?
Andra! Hát remélem is, hogy nemcsak nekem fáj!! Így legalább látom, hogy nemcsak én fertõzõdtem meg. Így könnyebb elviselni.
A szállásügy engem is érdekel, mert ha jövõre megyünk, valami megoldást kell találni, hogy ne járjunk úgy, mint az idén!!!
H.apci! Nagyon jó ez a kilátás!! Tényleg kár, hogy nem néztünk szét szállásügyben gondolva a jövõre!
Dehát kinek volt arra ideje?? Elvégre nyaraltunk!!!
Ez az egyetlen baja Parganak, hogy iszonyú drága hely.
Kicsit komolyabbra fordítva a szót... A kezdetek kezdetén rengeteget utaztunk - különbözõ trükkökkel és önmegtartóztatással - úgy, hogy sokszor majd a szívem szakadt meg, hogy mások mit engedhetnek meg maguknak, mi meg csak... Tizenévig nem tudtunk beülni egy étterembe külföldön ("nyugaton")... Mióta egy kicsit talán (relatíve) jobban "megy", megfogadtuk, csak akkor és csak oda megyünk, amit meg tudunk fizetni úgy, hogy ne kelljen nélkülözni (semmi luxus!), s jól tudjuk érezni magunkat. Ezzel együtt nagyon meg tudom érteni a kezdõ utazókat... Én is úgy voltam vele az elején: menni mindenáron...
H.Apci!
Igen, pont ez a mi bajunk is. Tavaly Thassos-ra is úgy mentünk, hogy neten foglaltuk le, nem utazási irodán keresztül, és igen húzós árak voltak. A házaspár akikkel mentünk, bátran eljöttek ott foglaltak olyan szállást ami majdnem jobb volt, mint a miénk és fele annyiért. Ráadásul nem zsákbamacska, mert azért akármelyik cégrõl is legyen szó a katalógusban mindig jól mutatnak a szállások.
Viszont ide nem mernék elindulni 2 gyerekkel, rendesen lakott apartmanokkal találkoztunk, kevés volt a kivétel. Esetleg elmennénk 2 hétre, és az egyik helyen mondjuk 5 napra van üres hely 4 személyre, a másikba 3 stb. gáz többször cuccolni. Na meg ilyen rázós út után, még szállásért kajtatni, hát nem kis vállalkozás.