Hidd el, hogy nagyon szeretnék veletek kitolni, de sajnos se pénzem, se szabim nincs ehhez a kis gonoszsághoz.
Azért remélem jó idõtök lesz!
Néztem az elõrejelzést, egész jó idõt mutat. Kíváncsi leszek rá, hogy ott milyen ilyenkor az idõjárás. De majd te beszámolsz róla, ha visszajöttél.
Cilla! Én is kívánok neked ugyanolyan szép utat, nyaralást, mint nekünk és a többieknek is volt! REmélem Te sem csalódsz Pargában. Bár az szerintem lehetetlen!
Várunk vissza, és persze várjuk a fotókat is, rengeteget, mert azt nem lehet megunni. Sokat fogok rád gondolni, és irigykedni is persze, de nagyon!!!
Képzeljétek! Már írtam a filmes fórumban régebben, hogy kedvenc filmem egy francia film, de görög a téma. Ellopták Jupiter fenekét a címe! Valamelyik este újra megnéztem, és így, hogy már jártam ott rájöttem, hogy Pargán forgatták. Illetve, hogy ott is.
Igaz a filmben nem mint Parga szerepel, de ez nem von le semmit az értékébõl, hogy láthattam régen hogy nézett ki. És annyira érdekes volt, hogy sok helyet még így is megismertem! A várat, pár utcát, a kis szigetet. Szóval hatalmas élmény volt! Ráadásul teljesen váratlanul jöttem rá.
Valaki látta már esetleg rajtam kívül? Én nagyon szeretem! Philippe Noiret és Annie Girardot a fõszereplõ!! Egy vígjáték!
Bocsánat a kis off-ért, de úgy gondoltam kicsit ide is tartozik.
Hát Vio! Ez már nehezebb ügy. Nekem még videón van meg, régebben TV-bõl vettem fel, és már próbáltam utánanézni, hogy DVD-n lehet-e kapni, de semmit nem találtam. Lehet, hogy kár volt leírnom, hiszen nem is biztos, hogy lehet kapni, de annyira megörültem neki, hogy muszáj volt!
Azért ha valamit megtudsz én is örülnék neki, mert nem bánnám, ha jobb minõségben is meglenne.
Sziasztok Parga-imádók!
Összecsomagoltunk, reggel indulunk! Mégegyszer köszönjük a sok jókívánságot és a sok tudást, amit tõletek merítettünk! 15 nap múlva újra itt vagyunk és onnantól fogva mi is olthatjuk a tudatlanok tudásszomját.
Ha megjövünk azonnal jelentkezünk.
Addig is jó Pargázást! Ez az interneten a legaranyosabb fórum!!!!!
Pá.....