Cilla elvitte magával a hangulatot is úgy látom! Nekem meg még mindig nem is jött vissza, úgyhogy megértem a többieket is, hogy nem nagyon ír senki!
Mit is lehetne folyton, hiszen itthon semmi érdekes nem történik!
...megértem a többieket is, hogy nem nagyon ír senki!
Ez elõléptetés, vagy lefokozás ; ezek szerint anevem: SENKI
H.apci! Vedd elõléptetésnek, a Nevem: Senki, úgyis egy jó film állítólag, bár én még nem láttam.
De tényleg mintha kicsit kihalt volna ez a topic, de megértem, hiszen vége a nyárnak, és mindenki szomorúan várja a következõt, mitõl lenne jókedvünk? Nem igaz?
Hátha Cilla majd hoz magával egy kis görög, pargai hangulatot!? De jó lehet neki!!!
Kedves Andra! Bár már másik topicban is írtam neked, de végül is ez az igazi "otthonunk", úgyhogy itt is kívánok neked minden jót, sok boldogságot és rengeteg görög utazásokkal teli évet még hátralévõ életedben!!!
Kedves Andra! Bár már másik topicban is írtam neked, de végül is ez az igazi "otthonunk", úgyhogy itt is kívánok neked minden jót, sok boldogságot és rengeteg görög utazásokkal teli évet még hátralévõ életedben!!!
Kedves Anikó!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm neked is a jó kívánságokat! Gyönyörû volt az a rózsacsokor!!!
Ezt nem tudom megnézni.
Kedves Andra! Ne haragudj, ez az én hülyeségem miatt volt, hogy eltûnt a fotó. Ugyanis idecsatoltam, utána meg kitöröltem onnan, ahol volt, persze, hogy nem lehetett megnézni.
De pótolom, és mivel a köszöntés ünnep elõtt és után 8 nappal érvényes, úgyhogy egyáltalán nem vagyok késésben vele.
Örülök, hogy tetszettek a rózsák is! Nekem a kedvenc virágom!!!