Nagyon szivesen Andra! Örülök, ha tetszett. Az ékszeres kép is nagyon jó, én is sokszor nézegettem Pargán ezeket a kirakatokat.
A fotókat meg azóta is mindennap, és napról-napra rosszabb a helyzetem. Egyenesen reménytelen, annyira vágyódom vissza.
Anikó ugyan úgy érzek én is, ahogy távolodik a nyaralás egyre jobban hiányzik és egyre jobban vissza vágyom.
Azt mondják, hogy a távolság mindent megszépít, de itt erre sincs szükség, mert ezt nem kell szépíteni.
Soha nem értettem, hogy bizonyos emberek miért járnak évrõl-évre ugyan oda nyaralni, de most én is ott tartok, hogy Pargára mindig képes lennék visszamenni.
De aranyos vagy, hogy még erre is emlékeztél! Akkor jól emlékeztem, hogy ott láttam ezt a kirakatot.
Látom mindenkinek olthatatlan honvágya van?
Nálam se csillapodik ez az érzés.
Én ugyan így vagyok, mint te somijudit. Én sem értettem meg azokat, akik mindig csak egy helyre járnak vissza, hiszen annyi szép hely van ebben az országban. Azt hiszem most kezdem õket megérteni.
Pargara szívesen visszamennék jövõre nyaralni! Nekem még úgy is nagyon sok minden kimaradt a látnivalókból, lenne mit bepótolnom.
Judit! Andra! Nagyon egyetértek veletek, de lehet, hogy jövõre más uticél lesz mégis! A párom mindenképpen azt akarja, hogy Pargára akkor menjünk, ha már kész lesz az autópálya. Pedig szerintem azon az úton, amin visszafelé jöttünk nem lenne vészes az odafelé út sem! Nem voltak szerpentinek, sem szakadékok! Dehát még olyan messze van a jövõ nyár, alig ért véget az idei!
Ma viszont néztem Athénról egy utifilmet, és hogy mennyi látnivaló van a környékén is! Nem lenne rossz uticél az sem!! Nem csak a város, hanem a környéke, a tengerparti részei, szóval rengeteg látnivaló!!!
De Parga az mindenképpen visszahív még engem is, hiszen rengeteg mindent kihagytunk még mi is!!! De irigylem Cillát. Korfun tegnap még 27 fok volt, szerintem Pargán is jó idõ van!!!
H.apci! Ez már súrolja erõsen az elviselhetõség határait nálam!! Szerintem a többieket is megviseli majd ez a látvány!
Gyönyörûszépek ezek a fotók, és hihetetlen, hogy mindezt már élõben is láthattam. Olyan, mintha csak álmodtam volna.
De azért köszönöm, nagyon jó látni mindig!!!
Jesszusom h.apci!!
Te honnan szedted ezeket a csodálatos képeket?????
Még ilyen gyönyörû fotókat nem is láttam Pargaról!
Te direkt kínzol minket?
Mindíg mondom: aki keres, az talál. Van még... Az hogy lehet, hogy nem láttad; állítólag ott voltál. Mit csináltál éjszaka? De látom, minden hiába, másfelé kacsintgattok; akkor hát jobb, ha abbahagyom.
H.apci! Abba ne hagyd, hiszen még semmi nem biztos! Ha rajtam múlik akkor Parga lesz jövõre is, csak sajnos nem egyedül utaznék, és így más is beleszól a terveimbe.
az biztos, hogy nem unatkoznék még ott, lenne látnivaló, pl. az ilyen képek, amiket felraktál, de ha más tájakat ismerek meg Görögországból azt sem fogom annyira bánni!
De Pargát még látni fogom az biztos valamikor, mert egyszerûen felejthetetlen!
Ha még sok ilyen szép fotót találsz nekem, akkor biztos, hogy erõs a kísértés!!!! Köszi még egyszer.
Sokszor gondolok cillára, remélem szép idõ van nekik, és hogy jól érzi magát!? És fõleg, hogy Õ is hoz ilyen gyönyörû fotókat!?
Ezt már hallottam (valahol, valamikor; csak már nem emlékszem)...
Cilláéknak én is nagyon drukkolok; nagyon várom az élményeit, fõleg azért, mert én Görögországba csak elõ- vagy utószezonban szeretek utazni (nem bírom a hõséget), de ilyen késõn még soha nem voltam. Hogy mi lesz jövõre (másutt már esett szó errõl), hát tényleg fogalmam sincs...