Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1756
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46634 Üzenet linkje2007-10-09 19:46:28 

H.apci! Ez már tényleg "gyilkos", hogy Andrát idézzem, de azért ABBA NE HAGYD!!!! Fogalmam sincs hol találod ezeket, de álomszépek, és szívfájdítók tényleg!!! Köszi...icon_smile.gif
# 1757
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46635 Üzenet linkje2007-10-09 19:52:09 

busaianiko írta:
H.apci! Fogalmam sincs hol találod ezeket...

Álmomban ott jártam és fényképeztem, de aztán felébredtem, így sajnos vége... icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1758
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46655 Üzenet linkje2007-10-10 07:42:14  Válasz a #46607. hsz-ra Előzmény #46607

h.apcikám, FANTASZTIKUS VAGY icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Teljesen elégedett vagyok. icon_lol.gif
Ezek valami álomszép képek! Ha bírod még, akkor ne hagyd abba...! icon_lol.gif icon_wink.gif

# 1759
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46659 Üzenet linkje2007-10-10 09:41:54 

Andra! Egyetértek veled! Sajnos álmomban én is még mindig látom ezeket a gyönyörû helyeket, de nem tudok róla ilyen szép fotókat készíteni, mint Te H.apci!!! Úgy látszik Te ügyesebb vagy.
Bár ma éjjel változatosság volt, mert az Utazás Kiállításon jártam! De azért csak a görög standokat nézegettem!!! Aztán reggel rájöttem, hogy még az is odébb van egy kicsit. icon_smile.gif

# 1760
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46670 Üzenet linkje2007-10-10 11:11:19  Re:

Andra írta:
Ha bírod még, akkor ne hagyd abba...! icon_lol.gif icon_wink.gif

icon_eek.gif icon_rolleyes.gif Tudtam, hogy így járok... Mindíg ez a vége... Mohó vagy egy kicsit... Ez már provokáció! Mondtam, hogy vége... icon_evil.gif

Jól van na; ne vágj ilyen savanyú képet!

Most már aztán tényleg legyen elég! icon_confused.gif icon_razz.gif

# 1761
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46674 Üzenet linkje2007-10-10 11:47:32 

H.apci! Miért gonoszkodsz velünk? Nem elég, hogy nem árulod el a képek forráshelyét, még meg is akarsz tõle fosztani minket? icon_sad.gif Ez nem szép dolog.
# 1762
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46678 Üzenet linkje2007-10-10 12:24:43 

busaianiko írta:
H.apci! Miért gonoszkodsz velünk? Nem elég, hogy nem árulod el a képek forráshelyét, még meg is akarsz tõle fosztani minket? icon_sad.gif Ez nem szép dolog.

Na, még a végén kapok a pofámra... icon_rolleyes.gif Ilyeneket bárki találhat a neten, ha kitartóan és ügyesen keresgél. Sok sikert hozzá, mert én Parga ügyben tényleg befejeztem, már így is sok volt... Ha visszanézed jó messzire a topicot, rengeteg linket adtam meg fényképekrõl és videókról is. Ezeket, amit mostanában tettem fel, úgy kellett összecsipegetni - néha trükközve, nehogy eltûnjön - innen-onnan. Egyik-másikra ráfért egy kis kozmetika is... Összegyûjtve egy helyre megtalálod ITT! icon_evil.gif

# 1763
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46685 Üzenet linkje2007-10-10 13:55:51  Válasz a #46670. hsz-ra Előzmény #46670

h.apci!
Persze. Adsz egy kicsit, aztán meg elvárod, hogy ennyivel is beérjem? icon_cry.gif
Ha elkezdted, akkor fejezd is be és ne csak a mézes madzagot húzgáld az orrunk elõtt. icon_lol.gif icon_biggrin.gif

Csodaszépek ezek a képek! De gyanítom, hogy ezeket valami komolyabb géppel készítették.
Olyan gyönyörû Parga icon_exclaim.gif

# 1764
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46686 Üzenet linkje2007-10-10 13:58:14  Válasz a #46659. hsz-ra Előzmény #46659

Anikó!
Haláli, hogy te folyton Görögországgal álmodsz. icon_biggrin.gif Sajnos nekem még sosem sikerült, pedig szép álom is lenne!
Nem tudom, hogy van-e olyan ember, akinek nem tetszett Parga.

# 1765
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46689 Üzenet linkje2007-10-10 14:08:43  Válasz a #46686. hsz-ra Előzmény #46686

Andra! Tényleg nem tudom, hogy miért van most ez nálam, hogy ennyiszer álmodom vele! Még sosem volt ilyen!
Kíváncsi leszek mi sül ki belõle!? Remélem az, hogy még láthatom majd valamikor!!!!
Sajnálom, hogy neked nem sikerül, bár én sem szándékosan teszem.
Szurkolok, hogy neked is sikerüljön, legalább álmodban eljutni oda, addig míg újra ott sétálhatsz Te is a városban. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

H.apci! Köszi a fotókat, majd megnézem összegyûjtve, úgy még élvezetesebb lesz!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1766
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46701 Üzenet linkje2007-10-10 14:57:10 

Anikó:Olvastam a beszámolód, nagyon jó lett! icon_smile.gif
# 1767
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46716 Üzenet linkje2007-10-10 19:57:33 

h.apci írta:
Összegyûjtve egy helyre megtalálod ITT! icon_evil.gif

H.apci!
Tök jó ez az album, köszi. A többi linket is megnéztem, csodaszép képek és nagyon sok jó info, ennyivel már bárki bátran nekivághat és megszervezheti saját pargai szállását és útját , még egyszer köszi.

# 1768
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46719 Üzenet linkje2007-10-10 20:20:36 

sziro írta:
Tök jó ez az album, köszi. A többi linket is megnéztem, csodaszép képek és nagyon sok jó info, ennyivel már bárki bátran nekivághat és megszervezheti saját pargai szállását és útját , még egyszer köszi.

És nekivágsz...? icon_confused.gif icon_wink.gif icon_razz.gif

# 1769
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46721 Üzenet linkje2007-10-10 20:29:57  Válasz a #46719. hsz-ra Előzmény #46719

Nagyon gondolkodom rajta icon_wink.gif
Attól függ, hogy mennyi pénzünk jön össze, ha kevesebb, akkor csak 1 hét lesz valahol a Halkidikin, ha több, akkor 2 hét Parga és talán Lefkada? Nagyon hajlok a 2 hét felé, de ez sok mindenen múlik. Ugyanakkor bennem van a Peloponészoszi körút is, de oda minimum 3 hét kell icon_lol.gif
Tavaszra kiderül icon_redface.gif icon_lol.gif
Minden esetre ez a Parga topik jól feladta nekem a leckét, amíg ez nem élt így, biztos voltam Peloponészoszban, mára ez már nem annyira így van. De szerintem nem vagyok egyedül.
H.apci, Te már elvetetted teljesen Pargát jövõre?

# 1770
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#46723 Üzenet linkje2007-10-10 20:42:08  Re:

sziro írta:
H.apci, Te már elvetetted teljesen Pargát jövõre?

Ritkán látlak mostanában... A multkor a dumcsiban egy hasonló kérdésre ezt válaszoltam: "Határottan állítom, hogy fogalmam sincs... Terv az több is van, de valamiért nincs igazán sok kedvem egyikhez sem. Van egy min. kéthetes kétváltozatos görög körút, de ez egy szállásvisszaigazolás függvénye, ami csak februárban dõl el (azért már lépkedtem lábujjhegyen ebben az ügyben... ). Aztán van egy elmaradt cseh várak és kastélyok körút megspékelve Drezdával és Berlinnel, valamint egy egyhetes Tiroli körút is. A végén viszont lehet, hogy Svájc lesz belõle (Ticino tartomány + Zermatt és a Matterhorn), ha a lányom, komolyan gondolja, hogy férjhez megy, márpedig ezzel nem szokott viccelni..." A helyzet változatlan...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 117 118 119 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu