Az Ino Apartmanban nincs támla az ágyon csak a fejrészen, egyébként nagy az ágy és hihetetlen kényelmes. Különben az Ino más szempontokból is tökéletes volt.
Sziasztok ujra itt:)
Az Inoba van támla része az ágynak! legalábbis mi ahol voltunk 3szobában is( szomszédoltunk) mindenhol volt!
Te nem az ionrol beszélsz?
Az Inoba, csak a fejrészen van támla, de ezt írtam is. De a fejtámla nem lehet gond, mert a feje csak nem lóg le az ágyról. Gondolom én (: Most voltam két hete az INO-ban. Küldjek neked is képet? Én is voltam 3 szobában.
tiktak tiktak...el se hiszem, hétfõn indulunk...igaz addig munka van, meg suli, szóval gyors csomagolás lesz, de most már okosabb leszek, multkór csomó felesleges cuccot vittem
Nagyon jó utat kívánok és megszámlálhatatlan mennyiségû fergeteg partyt!
Természetesen élménybeszámolót várunk a BULI Paralian topikba, hogy mekkora az élet ilyenkor kinnt..
köszi erici:) bár ha nem lesz jó idõ, akkor is jól érezzük magunkat, már elcsomagoltam a gumicsizmát, és az esõkabátot, nehogy úgy járjunk, mint júniusban. valószínüleg ezért nem is fog esni, most , hogy jól felkészültem.
Oké bettie, akkor én ezeket kihagyom! Mindenkinek köszi a jókivánségokat, és Estella, nem vallunk szégyent...bulizunk ezerrel, és persze be is számolunk róla
Holnap már ott vagyunk, 5 óra múlva indul a busz ááááááááá teljesen be vagyok zsongva
Mult Szeptemberben voltam eloszor Paralia-ban, de mar evek ota almodtam errol az utazasrol. Annyira tetszett, hogy vissza sem akartam volna terni...Egy alom! Gorog-orszag maga egy alom!
Igaz. hogy messze van még a jövõ nyár, de azon elmélkedtem, hogy Makrigialosra megy-e busz Paráliáról. Idén ott vettünk fel utasokat és nagyon tetszett a tengerpartja, bár ott nem tudok elképzelni egy napnál többet.
Hello Estella! és hello mindenki!
Megjöttünk, nagyon király volt minden így másodszorra is, Panos még mindig nagyon kedves, és nagyon finomak a koktéljai, amibõl egyáltalán nem sajnálja az alkoholt.
Igazából kinn négy apartmanban voltak magyarok, akik velünk jöttek grand tours-szal, és néhányban voltak még szerb gimisek, akik osztálykirándulásra jöttek. Sokszor ugy éreztem magam, mint egy halott városban...nagyon durva volt, így a juniusi tapasztalatokhoz képest. A kollegámék, akik augusztusban voltak kinn és most jöttek megint, szintén teljesen kiakadtak...már nincs minden nyitva...és itt következik a szomorúbb rész: a buli Paralián topikba sajnos nincs mit írnom...ugyanis már csak az Omilos volt nyitva oda el is mentünk utolsó este, a kalózhajó kapitány vitt minket, gondolom egy párotoknak volt már hozzá szerencsétek...nagyon nagy forma az öreg, és mindenkit meghív piára...de Omilos is tele volt a szerb gimisekkel, és amikor fél2 körül megjelent a tanítónéni, akkor kiürült a hely...
Szóval mi fõleg a Caravelben mulattuk az estéinket, ittuk a koktélokat, meg azt a nagyon jó bort, amit Panos haverja termel, meg a parton mazsolaborozgattunk