Sziasztok Csajok!
Ez olyan jó, hogy ennyien össze gyültünk ezen az oldalon és a nyár eltelltével is még mindíg tudunk Stavrosról csevegni.
Barinõmmel eddig úgy van, hogy MEGYÜNK SZILVESZTERKOR,tehát Ani, Zsofka bulizhatunk együtt egy olyan tengerparti halászfaluban, mely sokunk kedvence, sokunk szive-csücske:-)))
Makisz kb. 1 hónap múlva megint jön és akkor talizunk vele.
Bridzs ez komoly? na hát akkor nekem is össze kell kapnom magam anyagilag..
Ani meg Riella már úgyis megmondta, hogy én is megyek és kész nincs vita!
Anka te is ismered a Makist?
Zsofka!
Megyünk szilveszterezni!!! Igen, MI (ebbe evidens, h Te is beletartozol!!), és még jó sokan megyünk mulatkázni egyet Stavrosba! De majd pénteken úgyis jól rá leszel beszélve!
Hihi
Szia Bridzs!
Valószínûleg csak a szokásos „munkakedv” jött rá mindenkire. Van biztos, akire azért, hogy összeszedje a szilveszteri útra valót. Sajnos rajtam már ez sem segít, az idén megint csak álom marad a Stavrosi buli.
Szia BridzsJ
De jó h, föltetted ezt a kérdést!Bár baromira elfoglalt v.-ok,minden nap szakítok idõt arra,h.ide bekukkantsak és sehol senki...Hova lett a kedvenc társaságom?
Köszi a múltkori gyors választ,ne haragudj,h. csak most hálálkodom érte.
Juhi!
Nagyon sajnálom h.nem sikerül a szilveszteri buli Stavroson.Én még nem adtam föl,de néhány infóra szükségem lenne.Mennyire kapós,v zártkörû ez az út?Meddig hezitálhatok még a lehetõségen?Szóval ilyesmikre gondolok,mert ha nagyon limitált a széria és már nincs is hely,megszakadna a szívem. Ha van v.-ki aki közel ül a tûzhöz,súghatna.
megvagyok ám én is. csak sok a meló. de még mindig nem elég...
Anka, egyáltalán nem zártkörû a stavrosi Szilveszter, az fizet be rá, aki akar.
Van aki minden évben kijár, így vannak már összeszokott társaságok.
Ha jól tudom, két éve 1 busz indult, tavaly már 2 busz ment ki.
Egyre nagyobb az érdeklõdés. Szerintem még egy hónapig biztosan gondolkodhatsz rajta.
Jaj de jó akkor nem hagytatok itthon:-) Anka, igazán nincs mit? Te mikor is voltál kint?Hogy ismerted meg Makist, És Babist ismered?
Jaj,hogy miért nincs egy szponzorunk, aki támogatná az itt jelenlévõk szilveszteri útját
Szia Zsofka!
Örülök,h.elõkerültél!Biztos voltam benne ,h.mindenki gürizik már csak magamból kiindulva.Nézegettem Ani fotóit és úgy tünt,h.az a társaság egy csapat.Ugye érted mire gondolok?És még azért is ,mert sehol másutt-dias-zeusz ut.iroda,ill.-ve a hellasz.hu-nem találtam ezt az utazási ajánlatot.Úgy okoskodtam,valamilyen összefüggésnek kell lennie a kettõ között.Eddig mindig az utolsó pillanatban döntöttem ,hová menjünk.Hogy Görögország,az mindig biztos volt,de a hely konkrétan annyira nem volt fontos.Oda utaztunk,ahol a legkedvezõbb árat találtuk.Szóval last minut úttal.Eddig.Korfura is szeretnék visszajutni egyszer,de Stavros más.Már több mint három hete hazajöttünk ,de nem és nem csitul a lelkem háborgása,h.vissza KELL mennem,minél elõbb,annál jobb.Meg vagyok döbbenve magamon.
A szilveszter sajnos nekem is inkább vágyálom,mint valóság.