Andra! De jó volt olvasni amiket írtál! Nosztalgiáztam egy kicsit! De jó is lenne újra ott mászkálni azokon a kis szûk utcákon, esténként és hallgatni a zsibongást, érezni az illatokat!!!
A mi szállásunk nem "buszos" volt, de egy olajfaligetben állt, és olyan jellegzetes, "olajfás, rozmaringos" illat volt mindenfelé.
Jaj! Nagyon hiányzik!!!
Szivem szerint nem is keresnék más helyet üdüléshez, csak ide mennék!!!
Vio, te direkt kínzol minket ezekkel a gyönyörû képekkel?
Most hivattam elõ a maradék 240 pargai képeket, de ne tudd meg, mit éltem át, míg átnéztem õket.
Annyira mennék vissza!!!!
Tervezve a jövõt 2009be vissza akarunk menni és most is nagyon baba árakon van mivel 52000 16/14 nap és beleesik az aug 15 kell ennél több... nemhiszem meg útba akarjuk ejteni az elmaradt unesco-s helyet albániába
10 perc alatt a strandon voltatok? az jó, és a városba? oda mennyit gyalogoltatok? valószínüleg junius 5-18-ig megyünk. Nekem az apartman választással olyan igényem lenne, hogy saját konyhát szeretnék, és francia ágy legyen. Mert tavaly elött Asprovaltán úgy volt, hogy 2 ágyunk volt. Egy egyszemélyes, és egy kicsivel nagyobb mint az egyszemélyes. Tudni kell, hogy a párom 198cm magas és 130 kiló. Õ elvolt a kicsit nagyobb ágyon, de rövid volt neki, én meg a másikon. Összebújni nem tudtunk, mert ugyanis összetoltuk az ágyat, és mivel keretes volt + a matrac volt egy rés. Ok, begyürtem a résbe egy törülközöt. Éjszaka összebújtunk, és szétcsúszott az ágy, én meg leestem a földre. Onnan kezdve külön aludtunk. Szóval nagyon gáz volt. Most nem akarok mellé nyúlni.
Köszönöm nektek a segítséget. Ma voltunk az utazási irodában és lefoglaltuk az utat. A Zachariasba szerettünk volna menni de abban az idöben nincs amikor mi szeretnénk menni. Így a Stellaba megyünk, Jun. 5-18-ig. Már nagyon- nagyon várom!!
*irigykedik*, na jó csak egy kicsit...a fenébe nagyon Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjátok magatok érezni!Ha bármi kérdés lenne szerintem itt mindenki szívesen válaszol Neked, cserébe csak sok szép fotót kérünk!
Szia Sziszó!
Az Aeolussal mentek? Csak mert én még mindig csak a szlovák árlistát találom a honlapjukon, pedig már én is alig várom, hogy lefoglalhassam az utat... Lehet mi is bemegyünk akkor. Eddig nagyon Sakis párti voltam, de most Vio "elbizonytalanított" a franciaággyal... Az pedig egy nászúton nem utolsó szempont
Parga egy kicsit más, mint a többi megszokott görög település. Nagyobbak a távolságok és ez szintben is értendö. Én a Sakisban voltam és nagyon szerttünk ott lakni. 15 perces gyönyörû olajfaerdõn át vezetett
az út a Valtosra. Csodálatos volt a környezet gyönyörû kertje volt és aranyos házigazdák voltak, akiknél olcsón lehetett paprikát és paradicsomot venni, de sokszor kaptunk ajándékba is saját termésû gyümölcsöt is.
Hát igen . Én is irígykedek egy kicsit.
Igen, a francia ággyal kapcsolatban eggyet értek. Az utazási irodában mutattak a Stelláról képet és szerintem kovácsoltvas francia ágy volt benne. Nekem nagyon tetszett. Az árakkal kapcs. éerdemes bemenni az irodába, mert Két" turnus" van szóval nagyon sok idöpont közül lehet választani. Szívem szerint 2 hétre mennék, de az a baj hogy a párommal mind a ketten vendéglátósok (szakácsok) vagyunk, és így meg van kötve valamelyest a kezünk. De így is 11 éjszakára megyünk, ami majdnem két hét.......