Szálláshelyek
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 346
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52240 Üzenet linkje2008-02-05 08:44:03 

Sziasztok!

Ki szeretném kérni a véleményeteket a korfui szálláshelyekkel kapcsolatban!
Melyik hotelt ajánlanátok?

# 347
Helgasza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52317 Üzenet linkje2008-02-06 10:32:10  kemping v.apartman

Sziasztok!
Tud valaki kempingárakat Sarti környékén?Spórolni szeretnénk,ezért merült fel az ötlet.Vagy netán már apartman is van annyiért?Mi a helyzet a vadkempinggel?Lehet?A 8 éves fiammal mennénk,nincsenek nagy igényeink,és inkább csendesebb görög települést keresnénk,szép öblökkel a környéken,nem túl messze Thess.-tõl,hogy ne kelljen sokat bolyongani,mivel ez az elsõ görög utunk.Nagyon köszönöm!

# 348
Petros
Moderátor
Moderátor
1413 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52319 Üzenet linkje2008-02-06 11:18:47  Re:

helgasza írta:
Sziasztok!
Tud valaki kempingárakat Sarti környékén?Spórolni szeretnénk,ezért merült fel az ötlet.Vagy netán már apartman is van annyiért?Mi a helyzet a vadkempinggel?Lehet?A 8 éves fiammal mennénk,nincsenek nagy igényeink,és inkább csendesebb görög települést keresnénk,szép öblökkel a környéken,nem túl messze Thess.-tõl,hogy ne kelljen sokat bolyongani,mivel ez az elsõ görög utunk.Nagyon köszönöm!

Szia Helga(sza)!

Én nem vagyok ismerõs Sarti fele, de azt biztosra mondom, hogy Görögországban egy apartman sem drágább! Igazából ha a helyszínen keresel szállást, akkor meg esélyes, hogy még jobban megéri és konfortosabb a nyaralás még egy egyszerû apartmanban is.
Én nem tartom rossznak a kempingezést, de ha nem kerül többe, inkább valami stúdioban, vagy apartmanban töltöltöm a szabimat icon_smile.gif Nem is beszélve, hogy kevesebb cuccot kell vinni, ami nem hátrány egy nyaralásnál! icon_rolleyes.gif
Vagy lehet, hogy csak túl kényelmes vagyok? icon_lol.gif

# 349
Helgasza
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52330 Üzenet linkje2008-02-06 18:11:24 

Igen, egyre erõsebb a gyanúm,hogy apartman lesz belõle. Az ötlet a tavalyi Németo.-i 14 eurós ár/ család után jött, mert annyiért igencsak megérné. De itt más lesz a szitu.Vagy? Ha valaki tud konkrét árat, azt várom továbbra is!
# 350
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52580 Üzenet linkje2008-02-11 21:25:53 

Kedves Mindenki!
Tudtok-e bármit Thassoson, Skala Potamia városban a Hotel Ostria nevû szállásról?
Tegnap lefoglaltuk, vissza is igazolták. Sok képet láttunk róla, az ottani elhelyezkedése - városhoz, jó fürdõhelyhez képest - érdekelne.

Kedves Anikó!
Nem tudom, Thassos idõjárása milyen szeptemberben, de Sarti is ott van nem messze és ott a hónap elejére, közepére még igazi nyarakat írtak. Öcsémék is voltak egyszer szeptemberben, teljesen nyáridõ volt!

# 351
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52591 Üzenet linkje2008-02-11 23:14:27  Válasz a #52580. hsz-ra Előzmény #52580

De irigyellek Judit, hogy már ennyire elõre vagytok a szállással.
Mi is általában szeptemberben nyaralunk, és még igazán rossz tapasztalatunk nem volt, de manapság már annyira változó az idõjárás, hogy nem nagyon bízok benne.

Persze még semmi sem dõlt el nekünk, úgyhogy akár még Thassos is lehet!

Nagyon szép üdülést kívánok nektek, és addig még jó tervezgetést!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 352
Csabi.r
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52847 Üzenet linkje2008-02-16 15:22:49 

Sziasztok!2008.07.04.-én indulunk autóval Sartiba és szívesen csatlakoznánk valakihez.
# 353
Papné Zsuzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#52854 Üzenet linkje2008-02-16 18:20:02  Válasz a #52319. hsz-ra Előzmény #52319

# 354
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53109 Üzenet linkje2008-02-21 12:36:05 

Sziasztok úgy látom a 2008-as évet én kezdem:) Toloi Stavros apartmanról érdeklödnék ezen belül pedig hogy tv van -a szobábkan.Tudom eléggé érdekes nézöpont de, eggyik rossz szokásom az elalvás elösegitéséhez a tv nézés.
# 355
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53110 Üzenet linkje2008-02-21 12:38:06  Válasz a #53109. hsz-ra Előzmény #53109

na ezt jól elirtam most látom hogy már van 2008-as beirás csak az oldal most jött be bocsi.
# 356
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53269 Üzenet linkje2008-02-24 09:26:13 

Sziasztok!

Tudnátok nekem bõvebb információt adni a Thassoson lévõ Popi's apartmanról (Limenas), ahová a Zeusz szervezi az utat? Jónak tûnik a két kép alapján, amit láttam róla, de ennyi alapján azért nem foglalnám még le.
Örülnék, ha valaki aki járt ott leírná a saját tapasztalatait!

Köszönöm!

Babar

# 357
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53274 Üzenet linkje2008-02-24 12:39:48 

Szia Babar,
nekem saját tapasztalatom ugyan nincs a thassosi Popi's-ról, de a barátnõm tavaly ott nyaralt, így kifaggattam az apartmanról:
azt mondja, hogy nemcsak kívülrõl, hanem belülrõl is szép, igényes. A szobák elég tágasak, 3 személy is kényelmesen elfér, van szekrény, cipõsszekrény, dohányzóasztal. Kislábas, nagylábas, tányérok, poharak evõeszközök vannak, nem csak annyi ahány személyes az apartman, hanem ha átjönnek a barátok, akkor is mindenkinek jut mindenbõl.
A konyha le van választva egy kis térelválasztóval, minden szobához hatalmas terasz tartozik.
A szobákban van tv - görög csatornákkal - és telefon is. Lehet hívogatni egymást az apartmanokban icon_smile.gif
Az apartmannak van belsõ kertje, lehet bográcsozni, grillezni, medence nincs.
Recepció (porta) is van, itt le lehet adni a kulcsokat, ha nem akarod magaddal vinni.
A tulajdonos egy idõsebb házaspár, állítrólag nagyon kedvesek, aranyosak, csak akkor szólnak rád, ha az éjszaka közepén nagyon hangoskodsz..
A tenger (kikötõ) kb 100 méter, de ha strandolni akarsz, a strand kb 10-15 pers sétával elérhetõ.
Az apartman egyébként a központban van, minden közel van, boltok, éttermek, zöldséges, pékség.
Sétálóutca kb 5perc.

# 358
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53291 Üzenet linkje2008-02-24 17:54:23 

Szia Zsofka!

Köszi az infót! Reméltem, hogy ilyen kedvezõ híreket hallok errõl az apartmanról! icon_smile.gif
A tavalyi kellemetlenségek után már jobban körültekintek e témában, de az az érzésem, hogy a Popi's jó lesz nekünk! icon_smile.gif Mégegyszer köszönöm!

Babar

# 359
Mónika26
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53429 Üzenet linkje2008-02-27 19:55:11  Sailors

Sziasztok!

Augusztusba megyünk Korfura. Kavos-Sailors apartman.
Tud valaki esetleg több mindent az apartmanról, v képeket tudnátok küldeni?

Köszönöm
Mónika26

# 360
Siky
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53493 Üzenet linkje2008-02-29 11:49:20 

Sziasztok!
Szeptember 11.-én utazunk Zakynthosra 10 napra:)
Tud valaki Információt adni az Odysseue apartmanházról?
Elõre is köszi!
Siky

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 23 24 25 ... 36 37 38   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu