Szia Valcsi!
A nyaralás 100 %-os volt, nagy izgalommal vártam, hogy letöltsem a képeket, már tûkön ültem. Kölcsön fényképezõvel mentünk. Na, azt az érzést amikor megláttam a képeket senkinek nem kívánom. Túlexponált, sötét, homályos képek. Majdnem sírvafakadtam. Áttoltuk a photoshop-on, de sajnos ha lehet még rosszabb lett. Úgyhogy ezeket a képeket inkább nem tenném közszemlére... Ha ez is sikerül az már 110 % lett volna . De egy élménybeszámolóba lehet, hogy belekezdek...
Nagyon sajnálom, hogy a fotóid nem sikerültek. Bosszantó, de a lényeg, hogy a nyaralásod szuper lett. Emlékeidben biztosan megmarad minden, amit láttál ezen a szép szigeten.
Örülnék az élménybeszámolódnak, hiszen itt mindenki szívesen olvassa mások tapasztalatait, élményeit.
Köszönöm elõre is!
Az idei nyarat, pontosabban 4 hónapot Rodosz szigetén töltöttem el. Nagyon szép sziget. Sajnos, mivel idõm úgy engedte csak meg - hiszen dolgozni voltam kint - csupán Rodosz városába, Falirakiba és Lindosba látogattam el. Mindhárom települést érdemes felkeresnie az oda látogatónak!
Egy kis kedvcsináló ():
Rodosz városát feltétlen fel kell keresni/fedezni!! Az óvárosban nagyot lehet sétálni és az ottani üzletekbe is érdemes betérni. Kikötõben pedig meg lehet tekinteni hatalmas óceánjáró hajókat. Feledhetetlen élmény!
Falirakiban van egy vidámpark és Waterland. Na, meg persze, számtalan szálloda, valamint egyéb szálláshely - leginkább apartmanok. Tehát a kínálat egészen széles skálán mozog.
Lindosban meg kell csodálni a várat és ki kell próbálni a csacsigolást! A fellegvárhoz ugyanis a csacsi hátán is fel lehet jutni!
Az ételek is nagyon ízletesek!
A tenger víze hûs, legtöbb helyen a part homokos. Ez alól kivétel Rodosz városa, ahol aprókavicsos.
Mindenkinek feledhetetlen nyaralást kívánok!
Jövõre tervezem, hogy visszalátogatok a szigetre, annyira magával ragadott!
Én idén voltam elõször Rodoszon (sajnos csak egy hetet), de annyira megtetszett a sziget, hogy jövõre biztos visszamegyünk a barátaimmal:). Utószezonban voltunk , így még Faliraki sem volt zsúfolt napközben, igaz a szórakozóhelyeken is elég kevesen lézengtek .
Kitty te mit dolgoztál kint? Négy hónapot azt hiszem én is el tudnék ott viselni
A fényképekkel mi is így jártunk. Szinte mind rossz lett. Tehát jövõre újakat kell készíteni a szigetrõl De azt hiszem most már elõvigyázatos leszek, és viszek magammal laptopot.
Úgy látom, hogy még nem nagyon készül senki sem Rodoszra, legalábbis nics itt a topicban. Ha valaki mégis idelátogatna és tudna szolgálni némi információval az Afanduban lévõ Sivila hotelrõl, annak nagyon örülnék. Ide készülünk júniusban, remélem nem lesz nagy csalódás.
Mi Rodoszra megyünk júniusban, de egyedül unalmas lenne itt írogatni...
No meg mé csak elkezdtük a infogyûjtést, úgyhogy ahogy majd haladunk elõre és gyûlnek a kérdéseink (no meg jön a tavasz és közeledik az utazás, meg persze beindul a nyaralószezon), majd akkor kérdezgetek is biztos... addig is figyelem, hátha feltûnik valaki, aki szintén Rodoszra utazik.
Úgyhogy Hello Boci, örülök neked! Mik a terveitek Rodoszon, meg az utazással kapcsolatban?
A szállásotokról sajna nem tudok semmit, mi máshol fogunk lakni...
Elárúlod,de csak nekem,hogy Rhodoson hova mentek?Ha nem titok. Ha meg akadnak kérdéseid biztosan tudok válaszolni egy,kettõ,háromra.Egyet már most írok,hogy fakultatívban ne hagyjátok ki Symi-szigetét.Nagyon szép hely.Ha oda külön lehetne 1 hétre menni akkor megtenném.Nekem bitangúl tetszett.
Üdv:Atosz
Ui.Milyen jó nektek,már júniba nyaraltok.Mikó lesz még aug.vége?De se baj!
Észre sem vettelek a sok hozzászóló között!Látom Zantét felejted és csak Rhodosi akarsz lenni.Hát ha már négyszer voltál, akkor perfekt vagy a szigetbõl.Melyik oldalon voltatok utoljára?Mert a nyugati oldalt egy kicsit hanyagolják,pedig nekünk az is nagyon tetszett(Monolitos )
Gondolom Iloth is fog majd érdeklõdni elõbb-utóbb.Szép sziget az biztos,de én maradok Kefalon-párti.