Petros,
nekünk is pici autónk van (P205), de az igaz, hogy csak 2 bringánk, így ha elõl ülünk, a 2 bicikli kiszedett kerekekkel elfér a hátsó ülésen. Persze utána össze kell rakni, a túra végén pedig fáradtan szétszedni, otthon megint összerakni, szóval elég macerás.
De mivel csapott hátú, ezért a 3. ajtóra felszerelt bicikliszállító is jó szolgálatot tehet.
Az utánfutót én sem hagynám szívesen õrizetlenül...
Elnézést a féloffért.
Még egy tipp: Jánoshegyen ledöngetni, valami jó kis földúton, esetleg a betonon, természetesen sisakban és megfelelõ védõfelszerelésben (pl. lábszárvédõ). És ésszel. Ez is fontos.
Persze ez nem annyira túra, de én ezt is szeretem.
Csak óvatosan!
Köszi Geot!
Megnyitottam a "Két keréken" fórumot, ott folytathatjuk, jobban kifethetjük a dolgot! Már nagyon rá vagyok hangolódva, de elõbb vár rám egy államvizsga és a télnek sincs - szerintem - még vége
Sziasztok!
Mi Hévízre szeretünk járni ott is inkább csak a Takács panzióban, szoktunk lenni, kipihenni a hétköznapokat, ez egy nagyon szép szállás van medence+jaccuzi+szauna, mindez nagyon olcsón)
A környéken sok látnivaló van: Sümeg, Szigliget, és persze a Balaton.
Esténként elmegyünk valahova vacsizni. Elõtte, utána is jó nagy sétát teszünk.
Bogácson mennyire van élet április elején? Mit tudtok?
Remélem még aktuális az info, mostanában másfelé volt dolgom.
Nos mi gyakorlatilag minden évszakban járunk Bogácsra, de mindig igen sokan vannak. Persze kérdés mit is értesz "élet"-en? Gyakorlatilag egész évben szezon van ott, bár ilyenkor télen a fürdõ élvezhetõbb, nyáron moccanni sem lehet. Hol akartok megszállni?
Mi a strandhoz tartozó szállást részesítjük elõnyben, mert este 10-ig tudunk fürödni, reggel és napközben meg gyakorlatilag akkor megyünk le amikor akarunk.
Ha oda mentek ajánlom menjetek át Cserépfalura, sok látnivalót találtok és a borospincékben is jobb a bor. Persze nem árt egy kis helyismeret.
Lenne egy kérdésem.
Tud valaki Sopronban jó, megbízható (és megfizethetõ) szállást?
Egyelõre úgy néz ki, 2 éjszakát szeretnénk ott tölteni, napközben pedig jó lenne bejárni a várost, illetve a környéket.
Nem 4-5 csillagos hotel az elvárás, sõt, lehet apartman is, vagy akár magánszállás. Bármi, ami igényes, tiszta és szép.
Elõre is köszönöm!
Lehet, hogy legközelebb "programötleteket" kérek majd.
Szia'
Mi jártunk ott, és naggggyon vegyesek a benyomások. A honlapjuk ugyanis nagyon pofás, de becsapos.
A pincérek kedvesek, de a fonokno, akivel az ügyeket (pl fizetés vagy infoszerzés) intézed borzasztóan flegma. Már a foglalás körül gondjaink voltak, mert kétszer nem mondta ugyanazt a telefonba, alig tudtuk követni, hogy akkor most van vagy nincs hely, hány, vagy milyen szobában.
Egy totálisan szedettvedett, foltozott, lepukkant szocreál turistaház ami persze nem baj, ha azt vársz. A közvetlen környéke csupa szemét, értsd: a ház melett körbe-körbe. Ahol elvileg a gyerekeket legeltettük volna, merthogy látszólag játszótér volt (valójában egy 60éves életveszélyes romhalmaz) a ház elõtt, az terítve volt kutyaszarral, mert abból van ott több is. Persze olvastuk, hogy elsõsorban nem is gyerekekere számítanak.
Tartozik még hozzájuk pár romos épület (amolyan russzki lakatnya feeling....)
Elsõ este nem volt melegvizünk, ergo egyukunk sem tudott fürödni.
A kaja elmegy, de tulnyomo részt olajtol nedves, mert majdnem minden étek rántva, sötve van, szinte semmi natur (pedig wellnessként aposztrofálják magukat) Valszeg az osztrákokat akarják ezekkel csábítani.
A csajok szerint minden felszerelés 100ft-os bolti, avagy az "ikea 100ft-os" termékeibol van. Megállapitották, hogy az eskuvöi teriték ikas 99Ft-os vázájával készül! Persze ez nem feltétlen gond, csak igy nagy tömegben zudítva, és a honlap után irtó lehangoló. A vezetékek mindenhol hosszabítókkból vezetva a fali lámpákhoz is ( tényleg nem gyerekeseknek valo!).
Szóval sok jobbat találhatsz a környéken.
Mi Húsvétkor megyünk újra. Most már máshol szállunk meg (pedig eredetileg ide terveztük)
Hát ennyi.
Szia'
Mi jártunk ott, és naggggyon vegyesek a benyomások. A honlapjuk ugyanis nagyon pofás, de becsapos.
A pincérek kedvesek, de a fonokno, akivel az ügyeket (pl fizetés vagy infoszerzés) intézed borzasztóan flegma. Már a foglalás körül gondjaink voltak, mert kétszer nem mondta ugyanazt a telefonba, alig tudtuk követni, hogy akkor most van vagy nincs hely, hány, vagy milyen szobában.
Szóval ez a Moha-muck panzió egy totálisan szedettvedett, foltozott, lepukkant szocreál turistaház ami persze nem baj, ha azt vársz. A közvetlen környéke csupa szemét, értsd: a ház melett körbe-körbe. Ahol elvileg a gyerekeket legeltettük volna, merthogy látszólag játszótér volt (valójában egy 60éves életveszélyes romhalmaz) a ház elõtt, az terítve volt kutyaszarral, mert abból van ott több is. Persze olvastuk, hogy elsõsorban nem is gyerekekere számítanak.
Tartozik még hozzájuk pár romos épület (amolyan russzki lakatnya feeling....)
Elsõ este nem volt melegvizünk, ergo egyikünk sem tudott fürödni.
A kaja elmegy, de tulnyomo részt olajtol nedves, mert majdnem minden étek rántva, sötve van, szinte semmi natur (pedig wellnessként aposztrofálják magukat) Valszeg az osztrákokat akarják ezekkel csábítani.
A csajok szerint minden felszerelés 100ft-os bolti, avagy az "ikea 100ft-os" termékeibol van. Megállapitották, hogy az eskuvöi teriték ikeas 99Ft-os vázájával készül! Persze ez nem feltétlen gond, csak igy nagy tömegben zudítva, és a honlap után irtó lehangoló. A vezetékek mindenhol hosszabítókkból vezetva a fali lámpákhoz is ( tényleg nem gyerekeseknek valo!).
Szóval sok jobbat találhatsz a környéken.
Mi Húsvétkor megyünk újra. Most már máshol szállunk meg (pedig eredetileg ide terveztük)
Hát ennyi.
Nagyon köszönöm a kimerítõ választ. Eléggé megijesztettél, de nem bánom, mert ha még mindig ennyire elképesztõek a körülményeik, illetve ennyire rossz a helyzet, jobb is, ha nem ezt választjuk!
A honlapjuk és a képeik tényleg pofásak, nem gondoltam, hogy ennyire más a valóság...
Azt írod, idén máshol szálltok meg. Esetleg megosztanád velünk, velem, hogy hol? Mi is Húsvétkor mennénk, 2 (max. 3) éjszakára. Ha van más szállásötleted (hisz írtad, hogy vannak sokkal jobb helyek:)), azt is nagyon szívesen veszem.
Az élet alatt pl. a borozgatásos, hangulatos pincelátogatásokat értettem, meg ha sétálunk a faluban, akkor jöjjenek szembe emberek...
Ha jól láttam a fürdõ, csak du. 5-ig van nyitva... A falun belül mindegy lenne hol a szállás, csak rendes legyen, 6-an elférjünk, lehessen bográcsolni. Tudsz ajánlani valamit?
Cserépfalun jártunk tavaly, mikor Mezõkövesden voltunk, nagyon tetszett nekem is, tettünk egy jó kis túrát a kaptárkövek-Suba-lyuk útvonalon. Útközben még a hózápor is elkapott bennünket, szuper volt!
Szia!
Én mezõkövesdi vagyok, úgyhogy tudok neked infoval szolgálni Bogácsról.
De ha felmész a bogacs.lap.hu oldalra onnan is sokmindent megtudhatsz, pl. a szálláshelyekrõl.
Szia geot!
Ha Sopronba nem is de Sárváron tudok ajánlani egy nagyon jó panziót.
Mi a mult héten voltunk ott. A neve Éva panzió a neten mindent megtalálsz róla. Szembe van a fürdõvel csak át kell sétáni. Nagyon szép igényes és a zárt udvarban lehet parkolni. Egyeztetni kell, hogy van-e hely.