H.apci! Egyébként igazad van, tényleg találtam jó szállásokat a neten, és ha sikerül jövõre Pargára menni, valószínû, hogy onnan fogok választani, de sajnos az idén kicsit összébb kell húzni a nadrágszíjat.
Sajnálom, hogy végül így alakut, de egy kicsit nem is bánom, mert rizikós dolog belehajtani valakit olyanba, amit még nem próbált... Remélem, szép nyaralásotok lesz!
Köszi H.apci! Neked is ugyanezt kívánom, illetve mindenkinek, aki göröghonba készül.
Én se nagyon bánom, hogy végül így alakul, mert ezen a részen még úgysem jártam soha, ahová készülünk, és azért sem, mert nekem még semmi nem sült el jól, ami ilyen nehezen alakul, úgyhogy lehet, hogy jobb lesz így!
De azért valamikor tényleg szeretném kipróbálni ezt a fajta szállásfoglalást is, hisz sokkal nagyobb a választék az interneten, és nem lehet rossz, ha már ennyien utaztatok így!
Ami késik, nem múlik!!!
Szia busaianikó!
Én is csak biztatni tudlak, hogy próbálj a neten szállást foglalni. A sógornõm minden évben így csinálja. Tavaly például Dubrovnikba voltak. Elõször nézett egy olcsó fapados járatot, és utána ahoz igazítva keresett magánszállást, angolul lelevelezte, és átutalta a foglalót. Nagyon kedvesek voltak, kimentek értük a repülõtérre. A szállásról képek is voltak a neten, így viszonylag biztosra mentek. Szóval hajrá!
Ja, és képzeljétek, ketten repültek oda vissza illetékestõl 27.000 Ft-ért. Nekünk vannak barátaink Ózdon (mi meg Szekszárdon lakunk) és oda kettõnknek a vonat (piszkos és büdös, háromszor kell átszállni) került volna 25.000 Ft-ba. Jó mi, olcsóbb egy másik országba elrepülni, mint az országon belül vonatozni? Szörnyû.
Köszi Eszter a biztatást. Sajnos már nem csak ez tartott vissza minket a netes foglalástól, hanem az árra is figyelnünk kell, úgyhogy valami olcsóbb megoldást kerestünk az idén.
De a szivem még mindig visszahúz ebbe a topicba, hisz megyünk még Pargára ez biztos. Csak nem most, hanem jövõre.
Már végleg eldõlt, hogy egy hét Stavros lesz (innen megnézzük Dramát, Kavalát, Philippit, Xantyt, Thassost stb.), egy másik hét pedig Makrigialos (Dion, Dodona, felderítjük Velikát, hogy milyen hely stb.). Unatkozni nem fogunk az biztos, és jövõre biztos, hogy irány Parga és esetleg Korfu!!!
De mindenkinek kívánok gyönyörú pargai nyaralást, és várom a fotókat!!!
Párommal indulunk neki majd 2 hét csodának! Rengeteg szépet és jót hallottam és olvastam a helyrõl, de személyes élmények közlését nagyon megköszönnénk! Elõre is köszönjük!
Az egész fórum a személyes élményeinkrõl szól, konkrétan érdekel valami?
Amúgy kicsit irigykedek, de ezen a fórumon szerintem csak Pargába készülõk és az õket irigylõk találhatók!
Szunyi, nagyon jó helyet választottatok, Parga tényleg mindenkit magával ragad. Ha valaki lát róla néhány képet, biztos hogy el akar oda jutni.
Ha kicsit visszaolvasol, sok beszámolót fogsz találni, én is jó párat elolvaltam. Így azt is tudom hogy Parga környékén hova fogunk még elmenni. És egy csomó fotót is találsz az albumok között.
Dati | #53898 | 2008-03-06 13:19:05 | Válasz a #53686. hsz-ra
Szia Josza2!
Köszi, hogy megnyugtattál, de egyébként az sem árt, ha az utazás után egy pár kilóval kevesebb leszek. Kérdéseim azért lennének, de elõször megpróbálom átnézni a topikot. Köszi!
Igazad van a Diassal kapcsolatban, bár én nem tudok az Aeolusra se rosszat mondani, nekünk nem volt bajunk velük.
Mondasz valamit a last minute-tal kapcsolatban. Az idén eleve Last Minute-ra akartam specializálódni, de hát még a kaja a legkevesebb. Költõpénz is jó lenne a zsebembe, mert úgy nem jó nyaralni, ha semmire sem telik.
De igazatok van Anikóval, még õszig bármi történhet!
Én Stavrosba nem mennék nyaralni, nem volta elájulva attól a helytõl. Akkor már inkább Asprovalta. Szerintem sokkal szebb és tisztább, mint Stavros.
Bár ne válogassak, igaz?
Fú, bocsi az offért!!!
Anikó!
Drága vagy nagyon, hogy hiányoltál. Jönnék én sûrûbben is, de a munkám nem engedi.
Igazad van. Egyszer én is utaztam úgy, hogy szinte semmi pénzem nem maradt és mégis lett valahogy és egy percig se bántam meg, hogy úgy döntöttem.
Annyira aranyosak vagytok cillával, hogy próbáljátok a lelket tartani bennem!
A hûtõmön ott van Parga látképe és minden nap nézegetem, tele vagyok aggatva görögországos naptárakkal, hátha ez segít.