Dr. Móczár István - Gondolatok Krétáról , A minoszi atlantisz rejtélye
Szia Asteri!
Én ismerem, mert meg kaptam pár éve karácsonyra. Érdeked könyv, és nekem azért is, mert a szerzõ, a szomszéd utcában lakik. Nálunk körzeti orvos.
Most olvasok egy olyan konyvet amit csak azert teszek le neha, hogy ne erjek olyan gyorsan a 476 oldal vegere... A konyv cime A sziget , a temaja pedig egy kicsi sziget ami Kretahoz tartozik es ahova mennie kellett mindenkinek aki felfedezte magan a lepra jeleit... nagyon erdekes tortenet ami egy csalad eletet kiseri vegig az 1930-as evektol napjainkig...
Szia!
Szerintem Spinalongáról lehet szó,tudomásom szerint oda vitték a leprásokat.Ezt a könyvet én is megpróbálom beszerezni,mert a leprások szigetét bejárni érdekes és különleges élmény volt,biztos hogy a könyv is az lesz.Mit tudsz róla,a könyvben szereplõ történet igaz??
Valoban Spinalongarol szol a konyv, es persze sok minden masrol, igy a mindennapi eletrol is a haboru es betegseg arnyekaban. Az elejen azt irja, hogy minden azonossag elo vagy valamikor elt szemelyekkel mero veletlen, de ez egy olyan tortenet amihez hasonlo biztosan megesett a valosagban is...