Szia Ciceró!
Nem sok mindent tudok róla!Milen a tengerpart?Élelmiszerboltok vannak-e rendesen?Nyugis hel?Gerekekkel megünk és nem mindegy,hog hová!Szóval minden érdekelne amit tudsz.Köszönöm!üdv:Andici
Szia
pefkohori viszonylag csendes, jó nyaralási lehetõség mind gyerekkel mind anélkül, bár mi is gyerekkel voltunk.
Elég nagy bevásárlóközpontja van a fõutcán egymással szemben kettõ is, lent a sétányon viszont nagyokat lehet sétálni nincs autósforgalom a víz jó, magyar nyaralókból van bõven. bent a városban a strad elég keskeny a part (homokos apró kavicsos) és a sétány között kb.:10méter mi néha elsétáltunk messzebb nyugisabb helyre fürödni.Ha Érdekel fotó, emailcímet küldesz tudok küldeni.[/list]
Szia!
Mi kb 4 éve voltunk busszal Pefkohoriban és még annyit tennék hozzá , hogy elég sok tengeri sünnel találkoztunk itt. Azt javaslom , hogy az uszó cipõt mindenképpen használjátok , fõleg a gyerekeknek.Mi egy nagyobb baráti társasággal voltunk.A supermarketokban valóban van minden és egy kicsivel olcsobb mint a többi kissebb boltokban. A péknél azonban nincs finomabb zsemle sehol. Azt minden nap frisset érdemes venni. Vannak zöldség gyümölcs üzletek is. Mi menetrendszerinti busszal mentünk be Policronóba.Az a település is egy igazi kis ékszerdoboz.Én is tudok fotókat küldeni ha érdekel.
Kedves Görögország-imádók!
Nyáron Tolo-ba megyünk, a Polydor apartmanban foglaltunk szállást. Tud errõl a szállásról valaki? Sehol nem találtam véleményt róla. Köszönöm!
A Polydor egy emelkedon talalhato, Tolo foutcajahoz es a tengerparthoz kozel, jo kis apartman, a tulaj az elmult ket telen felujitotta a furdoszobakat is. A www.polydor.gr oldalon talalsz kepeket is.
Bizony rég... Sajnos nem tudtunk elmenni a Zorbas-buliba, egyikünk sem ért rá. Igen, megyünk Paraliára, július 22-én érkezünk. Ha minden jól megy, kint leszünk kb. szeptember közepéig... Már nagyon várjuk! Szállásunk egy hétre van, aztán keresgélünk...
Ti jöttök ki?