Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1141
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nova
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56461 Üzenet linkje2008-04-07 15:53:43 

Szia BRobert köszönöm az infót és a képeket elõre is ide tudod küldeni richard@vartech.hu még 1 szer köszi.
# 1142
Nova
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56464 Üzenet linkje2008-04-07 16:12:39 

BRobert nem találtam azt az írásod sajna icon_sad.gif nem tudom merre lehet az oldalon lehet csak én nem lelem icon_smile.gif sajna.
# 1143
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56467 Üzenet linkje2008-04-07 16:34:25 

Nova

http://www.hellasz.hu/hellasz.php
A hellasz.hu fõoldalon a beszámolok link, azon belül beszámolok és felülrõl a 10-dik
Bemásolom ide csak a szállásról írott véleményünket
"Apollon Hotel - Sarti. Megérkezésünkkor az elõzõ turnus éppen kipakolt, így azt az ígéretet kaptuk a tulajtól, hogy 11-re kész lesznek a szobák. Addig sétálgattunk, felfedeztük a várost. Amikor visszaértünk az 1 szem takarító még csak az elsõ szobánál tartott a 4-bõl. A magyarázat az volt, hogy az elõttünk lévõk nagy koszt hagytak, így sajnos tovább tart, mint gondolták. Érdekes módon, mint megtudtuk az utánunk következõknek ugyan ez volt a válasz, holott mi a kiköltözés reggelén kitakarítottunk és lehúztuk az ágynemût, hogy másnak nem kellejen olyan sokat várni...no comment. Még két ígérgetés és bocsánatkérés után fél egykor végre megkaptuk a szobát. Nem túl nagy, de kényelmesen, jól felszerelt, szép szoba. 1. emeleti, hátsó részre, lépcsõházra, folyosóra nyíló erkéllyel, így ha nem akartuk, hogy folyton benézzenek hozzánk, folyamatosan elhúzva kellett tartani a függönyt. A jó az volt benne, hogy így szélvédett helyen voltunk és nem volt közvetlen utca zaj. Még törülközõnk is volt (2 kicsi, 2 nagy), amit hét közben kérés nélkül cseréltek. A 4 magyar páron kívül a többi 17 szobát németek foglalták el. Kedvesek voltak, mosolyogtak, mindig köszöntek, ami nem mondható el Stellárol az "alkalmazottról", aki naponta többször ingázott el elõttünk a reggeli tálcákkal a német vendégekhez, akiket mézesmázosan kalimera-zot, ám nekünk csak akkor volt hajlandó köszönni, ha mi köszöntünk elõre. A tulaj egy segítõkész, jókedvû fickó, akinek mindig volt pár mosolya és kedves mondata a mi számunkra is."

# 1144
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56538 Üzenet linkje2008-04-08 11:42:29 

Virdzsi1! küldtem a mailodra képeket
# 1145
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56546 Üzenet linkje2008-04-08 13:32:02 

Nova,

Elküldtem az email címedre a képeket.

# 1146
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56576 Üzenet linkje2008-04-08 17:35:35 

Sziasztok!
A Stelitsa apartmanról a fényképet megnézhetitek a http://gorogholiday.atw.hu oldalon.

# 1147
Annita9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
194 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56578 Üzenet linkje2008-04-08 18:27:44  Válasz a #56546. hsz-ra Előzmény #56546

Szia BROBERT!

Olvasatam a beszamolod sartirol!Azt irtad,hogy te nem mennel vissza!Megkerdezhetem miert?Neked mi nem tetszett?
En 14-szer jartam mar sartin,de en mindig visszavagyodom es ezert minden evben vissza is megyek!Nem lehet,hogy rossz ido pontot valasztottal?Szeptemberben eleg ures a falu es lehet ez is kozre jatszott,hogy neked nem nyerte el a tettszesed.

# 1148
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56585 Üzenet linkje2008-04-08 21:02:02 

Szia annita 9!

Az idõponttal nem volt baj, mert én elõ és utószezonba szeretek utazni, mert nyugisabb icon_smile.gif Egy helyen zavart csak a kihaltság, Toronin.
Kiváncsiak voltunk Sartira, mert annyit hallotuk, olvastuk róla...és lehet, hogy pont ez a sok infó zavart meg. mi valami nagyon nagy és nagyon mozgalmas helyre számítottunk, ehelyett kaptunk egy kisebb, lassabb helyet. Maga a hely és a természet gyönyörû, de mégegyszer kizárólag autóval mennék, mert a helyi közlekedés erõst hagy kivánni valót maga után...véleményem szerint.
Távol álljon tõlem, hogy akár egy Sarti imádót is megbántsak, de nekem (nekünk) ilyen volt a benyomásunk...
én hasonlóképp rajongok Nei Poriért, ahová idén megyünk negyedik alkalommal...de ez már egy másik topikba tartozik icon_smile.gif

# 1149
Nova
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56589 Üzenet linkje2008-04-08 22:00:06 

Brobert nagyon köszönöm a képeket megkaptam õket icon_smile.gif
# 1150
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56590 Üzenet linkje2008-04-08 22:04:46 

Nova!
Csak megismételni tudom a mit Robi írt a szállásról.Mi is laktunk itt szeptember közepén.Nekünk nagyon nem jött be a szállás.Vagy az emeleti lépcsõrenézõt kapjátok,vagy az utcafrontra nézõ földszintit.
Mikor mi voltunk épp egy igen hangosan késõ éjjelig bulizni szeretõ német csapat volt ott (nem fiatalok!)hááát éjjel 2 elött nem volt lefekvés icon_confused.gif
De szerintem ettõl függetlenül is lehet jó egy nyaralás icon_wink.gif

# 1151
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56600 Üzenet linkje2008-04-09 07:18:57 

Nova,

A reggeli séta után, amíg a szobaátadására vártunk, felmentünk a tetõteraszra. Ott volt ülõ garnitúra és nyugágyak, hát leheveredtünk aludni, amíg nem szólítottak minket icon_smile.gif
Igaza van Kristinek, ha "csak" aludni mentek az apartmanba - és persze csendesebbek az utitársak - akkor kevésbé zavaró a kilátás a lépcsõházra nézõ apartmanokban. És összeségében jó lehet a nyaralás icon_smile.gif

# 1152
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56615 Üzenet linkje2008-04-09 13:03:22 

BRobert!

Nei Pori mozgalmasabb hely, mint Sarti?
Mi két éve voltunk Sartin, de nekünk nagyon bejött, mi szerettük. Igaz, mi augusztusban voltunk és akkor esténként nagy élet volt.

# 1153
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56624 Üzenet linkje2008-04-09 14:20:04 

Andra,

Számunkra igen. Pontosabban szélesebb a mozgási tér és lehetõség még akkor is, ha busszal mész icon_smile.gif Például a vonat Thesszaloniki és Athén között icon_smile.gif

# 1154
Virdzsi1
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56628 Üzenet linkje2008-04-09 15:10:42 

Bobolya köszi a képeket!
# 1155
Nova
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56663 Üzenet linkje2008-04-09 23:30:43 

Kristi,BRobert köszi aaz infókat majd megpróbáljuk megoldani a szállást hátha ki lehet bulizni valamit ha nem meg nem én úgy vagyok vele az embernek olyan a nyaralása amienek csinálja ha picit szürke feldobjuk valamivel annyira meg csak nem lehet rossz icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 76 77 78 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu