3x 2-2 hetet voltunk Korfun, Moraitikán, és csillagtúra szerûen közlekedtünk, gyakorlatilag a moraitikai strandon 1x voltunk, az utolsó évben. A szigeten végigmentünk egy párszor, nejem az már igen unta az autókázást, de bejárni vmit csak így lehet ha nem 5-6 hetet töltesz kint, mint néhány angol vagy német fiatal. Egyébként tavaly Zakynthoson voltunk, 9 nap alatt simán összejött 1500 km és nem is voltunk mindenütt.
Szgi!
Ha ilyen óriási tapasztalatod van Moraitikáról meg oszthatnád velünk.Junius 20.-án megyünk busszal a Margaríta apartmannba,ha van infód szivesen vesszük.Autó bérlés,bevásárlás,minden amit egy 5 éves gyerekkel meg lehet oldani.Elõre is köszike.
Látom komppal mentek Velencébõl Korfura. Megtudnád írni menyibe kerül a komppal a személyek esetleg a gyerek + kocsi és mennyi idõ az út. Elõre is kösz
Három lehetõség van, amik a következõk lennének:
- Fedélzeten való utazás, ahol nincsen foglalt hely, alvás megoldható egyénileg matracon. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 411 € összesen (First minute akció keretében 370 € -ért foglalható amíg a készlet tart!)
- Repülõgép fedélzetéhez hasonló ülõ terem, ahol fix 4 hely foglalható, azonban a repülõtõl eltérõen, el lehet hagyni a helyet, és bármikor vissza lehet térni. Ez 4 fõre + szgk.: 539 € összesen (First minute akció keretében 485 € -ért foglalható amíg a készlet tart!)
- Külsõ, 4 személyes ablakos kabin, wc-vel és tussolóval. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 1085 € összesen (First minute akció keretében 977 € -ért foglalható amíg a készlet tart!)
Három lehetõség van, amik a következõk lennének:
- Fedélzeten való utazás, ahol nincsen foglalt hely, alvás megoldható egyénileg matracon. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 414 € összesen
- Belsõ, 4 személyes ablakos kabin. Ez 4 fõre + 1 szgk.: 1024 € összesen
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy a kagylógyûjtõ-mánia nem csak engem ért utol...
Teki! Majd meglátjuk, az a 4 nap elõny mennyire elég...(csak annyival megyünk elõttetek) én minden esetre rajta leszek az ügyön, de azért hagyunk nektek is...
Egy kérdés: ha sosem ültem még motoron, érdemes ezt pont Korfun elkezdeni? mert robira gondoltunk, de nem szeretném a nyaralást gipszben tölteni (elég rosszakat hallottam az utakról) elõre is köszi Kicsur
Az igaz, hogy elöbb leér az ember kocsival, de ahhoz azért le kell vezetni azt a 16-20 órát. Így meg Velencéig lenyomja az ember a pályán, aztán felszáll a kompra kiül a medence mellé végighajózik az adrián, megnézi a naplementét és a felkeltét, és kiköt Korfun. Fitten és kipihenten! Mi ezért választottuk ezt a megoldást! Kinek melyik a szimpatikosabb!
Kicsur köszi hogy hagysz a kagylókból - már ha lesznek egyáltalán - a négy nap valóban nem nagy elõny, pláne hogy mi a másik részen leszünk legalábbis lentebb. Azért nem leszek elkeseredve ha nem lesz kagyló, mert ahogy itt a fórumon elnézegetem teknõs viszont lesz elég. Az pedig nálam jobb a kagylónál.
Hát láttam képeket valami angol temetõrõl, meg parkokról ahol szabadon sétálgattak. És nagyon aranyos ajándéktárgyakat is láttam képeken. Az is lehet, hogy másik fórumon volt, de itt is találkoztam velük. Szerintem biztos fogunk párat látni, csak figyelni kell. Én fel vagyok készülve, a szemem az már rááll a teknõsökre kb 120 db különféle van itthon, de a pálmát a 14 éves ékszertekim viszi, aki uralja a lakást és engem is. (amit a férjem kicsit nehezen visel )