Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 331
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6121 Üzenet linkje2006-04-02 09:48:12 

Szia Dudi!

Bocsi, de ezt az elsõ utam után írtam, akkor a 8 éves fiammal voltam együtt kint, és úgy lett kevés.

A Metaxa hazájába alkoholt vinni?? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Úgy jártok mi mi a téliszalámival icon_lol.gif .

Egyébként fogalmam sincs, hogy mennyi alkoholt, vagy dohányt lehet bevinni, én nem dohányzom, de ha mész az utazási irodához, ott megtudják mondani.
Amúgy mi vittünk Martinit, és sört itthonról, de az szinte vissza is hoztam.

Tényleg finom a Metaxa azt kóstoljátok meg, ajánlani tudom még, mert szerintem az is jó volt fehér Tsantali medium sweet bort.
A mythos sör se rossz, és ott a sokféle koktél is....

A Sipinél szokás, hogy a görög határ után a buszon Metaxával kinálják meg az utasokat, szóval ott már adják a görög hangulatot, és csokival.

szió

# 332
Rs1958
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6122 Üzenet linkje2006-04-02 10:55:52 

Sria Dudi!
Dohányárút és alkoholt nem érdemes ithonrol vinni,jóval olcsóbban meg tudod venni kifelé a görög határon a vámmentes boltba mint ithon ,és nem kell cipelni ! De ha nem áltok meg a vámmentesnél még kint is olcsóbb mint nálunk! Ithonrol csak az útra ,vagy ha speciálisan magyar márkához ragaszkodsz akkor érdemes!

# 333
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6147 Üzenet linkje2006-04-03 17:57:26 

sziasztok!
én csak arra lennék kiváncsi, hogy van-e valakinek telefonszáma vagy emailcime valamelyik paraliai apartman eléréséhez?? mert az utazási irodák nemkis árréssel jól megpakolják icon_evil.gif , igy egyszerûbb lenne, ha a modern kommunikációs eszközöknek köszönhetõen le tudnám foglalni mostanában... bármilyen infó jól jön! elõre is köszi!! icon_cool.gif
Judit voltam...

# 334
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6150 Üzenet linkje2006-04-03 19:34:50 

Szió!
Én csak annyit tudok tanácsolni neked, hogy ha már elõre elterveztek biztosra az utazás idõpontját, akkor jobban megéri irodán keresztül foglalni, mivel ha ápr15ig lefoglalod az utat akkor 40%kedvezményt kapsz ami nem kis pénz. ha meg nem tudod ennyire elõre lefoglalni akkor megérné megkockáztatnod hogy helyben foglalsz apartmant. Valahol mindig vannak üresn helyek (parsze csak ha nem 50en mentek)
icon_smile.gif

# 335
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6152 Üzenet linkje2006-04-03 19:49:33 

ja azt tudom, köszi. icon_wink.gif de most nem nyaralni megyek, hanem kinn maradok egész nyárra melózni... ezért szeretném elõre lefoglalni, no meg mert igy olcsóbban jön ki... végülis 2 telszámom tuti lesz, de jóljönne még több is muhahhaa icon_twisted.gif de aztán azis lehet, h végül a helybenfoglalásnál maradok icon_rolleyes.gif
# 336
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6153 Üzenet linkje2006-04-03 19:52:45 

Sztem a helybenfoglalás a legtutibb. Ha szépen mosolyogsz még lehet kedvezményt is kapsz. icon_smile.gif
Amugy mit fogsz dolgozni Paralián?

# 337
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6154 Üzenet linkje2006-04-03 19:54:41 

Találtam neten egy tök jó apartmant olympic beachen. végülis csak 15 perc Paratól.
www.stefanos.hu

# 338
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6158 Üzenet linkje2006-04-04 06:56:22 

Szia Gila!

Éppen Rekucnak írtam egy linket, ahol az összes Paralai appartman és hotel telefonszáma megtalálható, mégjó, hogy elolvasta a hozzászólásomat icon_wink.gif 206.03.28-án!!!!

Akkor újra belinkelem, hátha ezt valaki meg is nézi!!!

TELEONSZÁMOK:

Beteszek ide egy linket, néhány szálloda, és appartman telefonszámát találjátok rajta, aki esetleg nem szervezetten akarna Paralán megszállni, pár éjszakára, vagy esetleg többre.

https://www.diakopes.gr/diakop.....49&lang=EN

Üdv:

# 339
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6171 Üzenet linkje2006-04-04 15:13:32 

Szia Kriszta!
bocsi csak elfelejtettem ezt a linket. ez tényleg hasznos annak aki nem irodán keresztül akar szállast. Amugy elolvastam!!icon_smile.gificon_smile.gif

# 340
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6178 Üzenet linkje2006-04-04 16:28:28 

Örök hálám emberek!!!!
nem láttam ezt a linket korábban, én csak nemrég csatlakoztam eme fanclubhoz icon_razz.gif huuuu télleg nagyon hálás vagy!!! NAOOON!!!
a meló még nem tuti, majd vmikor most intézem a héten, mihelyt megkaptam a telefonszámokat, vagy emilcimeket... de van pár lehetõség! és ugy tudom, akkor sincs gond, ha csak ottkint kezdek el kutatni utána! valszeg találok ugyis... csak én szeretek biztosra menni!! icon_wink.gif de sztem egy üzletben leszek eladó, nemtul fárasztó, sztem türhetõen fizetnek (kb mint bármi másnál), és annyira talán nemis unalmas... legalábbis bizom benne icon_eek.gif
mégeccer nagyon köfffiiii!!!

# 341
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6179 Üzenet linkje2006-04-04 16:52:22 

sok sikert a munkához!
Egész nyáron kinnt fogsz dolgozni?
Korábban voltál már Paralian?

# 342
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6181 Üzenet linkje2006-04-04 16:56:57 

Igen, egész nyárra tervezem... de ez attól függ, hogyan érzem magam majd kinn...de efelõl gondolom senkinek semmi kétsége, JÓL! icon_razz.gif Voltam már Parálián 2x nyaralni... túl jó volt ahhoz, hogy ennyiben haggyam, és megint csak 10 napra menjek... szal remélem az erõ velem lesz!! icon_lol.gif
# 343
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6183 Üzenet linkje2006-04-04 16:59:24 

Jól teszed, biztos jól fogod magad érezni.
# 344
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6184 Üzenet linkje2006-04-04 17:03:08 

Köszike!icon_smile.gif még annyi jutott eszembe, h jól jönne egy pontos Paralia térkép... az apartmanok nevével, vagy nemtom, a lényeg, h részletes legyen... ha esetleg valaki rendelkezik ilyennel, akkor azért is nagyon hálás lennék icon_smile.gif
# 345
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#6185 Üzenet linkje2006-04-04 17:28:55 

Én is most kértem e-mailbe térképet amikor megkapom elküldhetem neked is.
e-mailed??

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 22 23 24 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu