Bocsi, de ezt az elsõ utam után írtam, akkor a 8 éves fiammal voltam együtt kint, és úgy lett kevés.
A Metaxa hazájába alkoholt vinni?? Úgy jártok mi mi a téliszalámival .
Egyébként fogalmam sincs, hogy mennyi alkoholt, vagy dohányt lehet bevinni, én nem dohányzom, de ha mész az utazási irodához, ott megtudják mondani.
Amúgy mi vittünk Martinit, és sört itthonról, de az szinte vissza is hoztam.
Tényleg finom a Metaxa azt kóstoljátok meg, ajánlani tudom még, mert szerintem az is jó volt fehér Tsantali medium sweet bort.
A mythos sör se rossz, és ott a sokféle koktél is....
A Sipinél szokás, hogy a görög határ után a buszon Metaxával kinálják meg az utasokat, szóval ott már adják a görög hangulatot, és csokival.
Sria Dudi!
Dohányárút és alkoholt nem érdemes ithonrol vinni,jóval olcsóbban meg tudod venni kifelé a görög határon a vámmentes boltba mint ithon ,és nem kell cipelni ! De ha nem áltok meg a vámmentesnél még kint is olcsóbb mint nálunk! Ithonrol csak az útra ,vagy ha speciálisan magyar márkához ragaszkodsz akkor érdemes!
sziasztok!
én csak arra lennék kiváncsi, hogy van-e valakinek telefonszáma vagy emailcime valamelyik paraliai apartman eléréséhez?? mert az utazási irodák nemkis árréssel jól megpakolják , igy egyszerûbb lenne, ha a modern kommunikációs eszközöknek köszönhetõen le tudnám foglalni mostanában... bármilyen infó jól jön! elõre is köszi!!
Judit voltam...
Szió!
Én csak annyit tudok tanácsolni neked, hogy ha már elõre elterveztek biztosra az utazás idõpontját, akkor jobban megéri irodán keresztül foglalni, mivel ha ápr15ig lefoglalod az utat akkor 40%kedvezményt kapsz ami nem kis pénz. ha meg nem tudod ennyire elõre lefoglalni akkor megérné megkockáztatnod hogy helyben foglalsz apartmant. Valahol mindig vannak üresn helyek (parsze csak ha nem 50en mentek)
ja azt tudom, köszi. de most nem nyaralni megyek, hanem kinn maradok egész nyárra melózni... ezért szeretném elõre lefoglalni, no meg mert igy olcsóbban jön ki... végülis 2 telszámom tuti lesz, de jóljönne még több is muhahhaa de aztán azis lehet, h végül a helybenfoglalásnál maradok
Éppen Rekucnak írtam egy linket, ahol az összes Paralai appartman és hotel telefonszáma megtalálható, mégjó, hogy elolvasta a hozzászólásomat 206.03.28-án!!!!
Akkor újra belinkelem, hátha ezt valaki meg is nézi!!!
TELEONSZÁMOK:
Beteszek ide egy linket, néhány szálloda, és appartman telefonszámát találjátok rajta, aki esetleg nem szervezetten akarna Paralán megszállni, pár éjszakára, vagy esetleg többre.
Örök hálám emberek!!!!
nem láttam ezt a linket korábban, én csak nemrég csatlakoztam eme fanclubhoz huuuu télleg nagyon hálás vagy!!! NAOOON!!!
a meló még nem tuti, majd vmikor most intézem a héten, mihelyt megkaptam a telefonszámokat, vagy emilcimeket... de van pár lehetõség! és ugy tudom, akkor sincs gond, ha csak ottkint kezdek el kutatni utána! valszeg találok ugyis... csak én szeretek biztosra menni!! de sztem egy üzletben leszek eladó, nemtul fárasztó, sztem türhetõen fizetnek (kb mint bármi másnál), és annyira talán nemis unalmas... legalábbis bizom benne
mégeccer nagyon köfffiiii!!!
Igen, egész nyárra tervezem... de ez attól függ, hogyan érzem magam majd kinn...de efelõl gondolom senkinek semmi kétsége, JÓL! Voltam már Parálián 2x nyaralni... túl jó volt ahhoz, hogy ennyiben haggyam, és megint csak 10 napra menjek... szal remélem az erõ velem lesz!!
Köszike! még annyi jutott eszembe, h jól jönne egy pontos Paralia térkép... az apartmanok nevével, vagy nemtom, a lényeg, h részletes legyen... ha esetleg valaki rendelkezik ilyennel, akkor azért is nagyon hálás lennék