Köszi lányok! Sikerült felkelteni az érdeklõdésem. Majd lehet, hoyg én is megrendelem, amúgy is mindent a bookline-on szoktam...de most már egy polcnyi könyvem van, amiket nincs idõm olvasni...szóval ráér még, de legalább most tudom, hogy érdekel.
Itt is, és más fórumokon is többen kerestél Tõzsér János: A napfény szigete Rodosz, A lélek szigete Kosz címû könyvét. Ma kaptam egy e-mailt a bookline.hu-tól, hogy érkezett hozzájuk belõle új kiadásban.
Végzett már valaki A sziget címû könyvvel?
Én pár napon belül kiolvastam (mondanom sem kell, tanulás helyett esténként), egyszerûen nem tudtam letenni, olyan lebilincselõ volt.
Nektek hogy tetszett?
Érdemes megrendelni!
Vojandi, bocsi a hülye kérdésért, de azon gondolkodtam, hogy ha a bookline-tól rendelsz, hogy jut el hozzád?
Anyukád címére megy, és ha Magyarországon vagy, hazaviszed magadhoz? Vagy Németországba is szállítanak? Gondolom, nem, messze lenne nekik.
Nem hülye kérdés.
Anyu címére szoktam, õ "bespájzolja" nekem a zsákmáynt, és ha hazamegyek, akkor kb. 3-4 kg könyvvel nehezebb bõrönddel térek vissza.
Most éppen kifogyófélbenvagyok a magyar nyelvû olvasmányból
Amúgy, úgy emlékszem (elsõre utánanéztem) szállítanak külföldre is, de az már nagyon drága lenne.
Ha valakit érdekel a téma, ajánlom figyelmébe John Boardman: Görög mûvészet címû könyvét.
Nemcsak átfogó, érdekes és - a rengeteg információ ellenére is - igazán olvasmányos, hanem gyönyörû képek is vannak benne.
Biztosan ez a könyv is érdekes, csak az a kár, hogy olyan drágák. Egyébként A Sziget címû könyvet már én is megvettem, de kölcsönadtam indulásig, mert nem bírtam volna megállni, hogy ne kezdjem el olvasni. Örülök, hogy te már kivégezted tanulás helyett, és elnyerte a tetszésedet, akkor már nem lehet rossz.
További szép estét.
Kati
Tényleg nagyon jó könyv a görög mûvészetes is, én karácsonyra kaptam, utána sokat forgattam a suli miatt.
A bookline-nál 20%-kal olcsóbb, ezért onnan rendeltük meg. (Nem fizetnek nekem a "reklámért", csak tényleg szeretek tõlük vásárolni. )
A szigetben pedig biztos nem fogsz csalódni! Nemsokára indulsz, legalább lesz mit olvasni.
Szia Zsófika!
Igen, 9 nap és már indulok Most azt hiszem, hogy nem veszem meg ezt a könyvet. Ott elõször regisztrálni kell stb...
A hétvégén egy nagyon jó könyvet olvastam el Díana Dorth Késõ bánat. Ezt is már pedig az útra kaptam, de nem tudtam letenni. Szerintem neked is tetszene.