Szia Rekuc!
Mi utószezonban voltunk (tavaly) addigra lelakták már? Próbálok képeket felrakni, látni fogod rajta mirõl beszélek (a fürdõn látszik hogy nézett ki, a konyhán nem, bár ragadt az olajtól minden.) A tulajok tényleg kedvesek voltak, és a pozitívumokat is leírtam már. Nyolcszor jártam görögbe, ez volt a legkoszosabb szállásunk, bár leszögezem nem vagyok egy tisztaságmániás ember.
Mindentõl eltekintve, nem vetettünk fel jegyzõkönyvet, csak megemlítettük a problémánkat, nem akartuk azzal elrontani a nyarlást. Kitakarítottam és úgyis csak aludni jártunk az apartamnba, fõzni sem fõztem. Mindamellett az Apollón travelról jó a véleményem, nagyon profi szervezés volt, és nagyon korrektek. Idén is velük utazunk.
Era
Sziasztok! Végre lefoglaltam a szállásunkat és az egész 2 hetes nyaralásunkat!!!! Kitoltam ahogy Rekuc javasolta szept.11re az indulást és az Apollonnál a Wonderland Travellal utazunk férjemmel. De már nem volt hely a Nikosban és az Elit Apartmanba kaptunk helyet. Van valaki a neten, aki szintén ott fog lakni???????????????? Milyen tapasztalatokat tudnátok róla írni? Állítólag a Nikosztól van 2-3 háznyira..
Már alig várom a szeptembert, 11-tõl 25-ig nyaralunk, juhéééééééé!!!!!Írjatok, megy-e valaki akkor az Elitbe!! Kösz
Az appartmanokban többnyire jól felszerelt a konyha, nem kell semmit vinni, legfeljebb konyharuhát, egy éles kést, és kávéfõzõt, ha azt igénylitek.
Mi tavaly, éppen 24 óra alatt értünk le busszal Paraliára, persze Bulgárián keresztül, és elég sok gyerek is volt, akik miatt 3-4 óránként megálltunk, 15-20 percekre.
Szia Lara!
A napernyõkért mindenhol fizetni kell, de van ahol egy ital is benne van az árban. Tavaly parálián 5-6 euró/2ágy,1ernyõ volt az ára. De lehet venni kb. 5-8 euroért és leszúrni a homokba, ahova szeretnéd.
Mi 18-19 óra alatt értünk le, hajnali 5-6 körül már ott voltunk, mi is kb. 3-4 óránként álltunk meg pihenni.
Az apartmanban nálunk 1 lábas, 1 fazék 1 vízmelegítõ és annyi tányér, evõeszköz és pohár volt, ahány személyes. Kés pl. nem volt.
Era
Görögországba beviteli korlátozás alá esik a cigaretta, dohány, szeszes italok. Cigarettából 300 db, dohányból 40dkg, égetett szeszbõl 1 liter, borból 5 l a maximálisan bevihetõ mennyiség fejenként.
A személyes véleményem: finom borokat lehet kint kapni, a cigaretta választék is elég nagy (persze a minõségét nem ismerem, mert én nem dohányzok).
Érdemes vinni az apartmanba, mosogatószivacsot,mosogatószert,konyharuhát,szalvétát!
Persze,ha nem akarsz cipekedni,akkor ott is beszerezhetõ.
Én a helyedben azért szivacsot okvetlenül vinnék.
Én kanalat,kést,villát és poharat is szoktam magamnak vinni.
Voltam már egy-két apartmanban és néhány helyen elég gáz.
Fõleg,ha utószezonban mentek!