Jó utat és kellemes pihenést kívánok nektek! (A párodnak pedig biztos nem lesz oka a panaszkönyvet kérni az utazási iroda vezetõjétõl! )
Vigyázzatok magatokra! Sok jó élménnyel és képpel gyertek haza!
A Bellával én is utaztam, semmi bajom sem volt velük. Nem védeni akarom, csak eszembe jutott, hogy egy bizonyos Jorgos Travel (Viva Espana-stól együtt) is becsõdült, és másik évben már volt utódja. Azóta is rengeteg ember utazik velük.....Nyilván, ha új irodát tudtak alapítani, akkor volt zsé a háttérben. Jó ember a saját kárából tanul. talán most jobban fogják csinálni.
Na elolvastam a cikkeket. Erre csak azt tudom mondani, hogy ismerõsöm ápolási cége csõdbe ment itt Münchenben, elvileg ittis öt évig van eltiltva az új cég alapításától, de õ az új pasija nevén nyitott újat. Szóval szerintem ez senkinek sem okozhat akadályt, könnyû a törvényeket kijátszani. Valószínûleg én sem mernék a szikrával utazni, de amikor a JOrgos helyett letta dias én nem, hoyg nem féltem tõlük, hanem örültem, hogy akkori kedvenc irodám kínálatát újból megkaphatom.
A Jorgos Travelben a csõd idején a Jorgos Nanakosnak már csak 3% tulajdonrésze volt, tehát nem Õ volt a hunyó, hogy becsõdöltek, hanem a magyar partner, azaz a Szedleczky család. (Onnan tudom, hogy a fiam barátjának a felesége a Diasnál dolgozott).
A Dias Zeuszt a Jorgos Nanakos már 1996-ban alapította tudtommal, éppen azért, mert nem értett egyett a magyar partner üzletpolitikájával. Abban az idõben elõlrõl kezdte felépíteni alig pár úttal a Dias Zeust Nanakos, csak a Jorgos csõdje után lett ismét nagy utazási iroda.
Köszi a hozzászólásokat, én is elolvastam a cikket. Kicsit megriadtam, mikor megtudtam, a Bella utódja, de bízom benne, nem lesz gond. Ahogy írtátok többen is, több becsõdölt iroda helyett újonnan létrehozott irodával sem volt, így itt sem lesz. S nem akarom védeni én sem õket, de nagyon korrektek voltak velünk, mindig visszahívtak, tanácsot adtak, kedvesek és segítõkészek voltak. JELENLEG nem tudok rosszat mondani. Úgyhogy összességében pozitív a benyomáson, remélem az is marad.
A túlzott optimizmus azért talán nem indokolt. Csõd után azonnal van pénz az újrainduláshoz, a teljes infrastruktúra átmentve, a mama eltiltva, hát vezeti a lánya, stb. Még jó, hogy az alkalmazottak kedvesek. Honnan lenne akkor utas és bevétel, amit majd megint le lehet nyúlni!? Lehet, hogy rosszindulatú vagyok, de kutyából nem lesz szalonna! Bár tévednék! Volt szerencsém belelátni más területen. Sok a kiskapu, és aki ügyes, soha nem bukik meg! Akit érdekel, egy kis olvasni való.
Természetesen egyenlõre csak arra tudok alapozni, amilyen hozzáállásuk volt velem szemben, de szerintem nem érdemes úgy nyaralni menni, ha eleve negatívan állok a dolgokhoz. Ha tévednék, javítsatok ki.
Az, hogy kedvesek szerintem egyáltalán nem túlzottan nagy elvárás, utaztam például a "nagy" Neckermann-al, akik úgy lehúztak, és átvágtak, ahogy eddig senki. Sõt az irodában az alkalmazottak annyit sem tudtak a nyaralásomról, mint amennyit én, köszönhetõen annak, hogy tájékozódtam. S a stílusukról ne is beszéljek, ugyanúgy, mint a kinti szállodatulajdonosnak.... Tehát nekem ezért is számít nagyon a hozzáállás.
üdv
Niki
[quote="h.apci"]A túlzott optimizmus azért talán nem indokolt. Csõd után azonnal van pénz az újrainduláshoz, a teljes infrastruktúra átmentve, a mama eltiltva, hát vezeti a lánya, stb.
En teljesen egyetertek h.apci velemenyevel...Ezek az irodak a Jorgos (HTC) a Bella es a tobbiek nem csak az utasokat hagytak cserben hanem az itteni (gorog) partnereiket, az otthoni foldi es legi szallitokat...stb.Az csak az egyik oldal amennyivel az utasoknak tartoznak, de kisebb-nagyobb vagyonnal karositottak meg mindazokat akikkel egyutt dolgoztak. Annak szerintem eleve gyanusnak kell lenni amikor egy iroda olyan aron ertekesit utakat amibol talan meg a buszt vagy a repulot sem tudja kifizetni, nemhogy a szallasokat....Ez az en velemenyem...de ezzel egyutt remelem, hogy mindenkinek kellemes, csalodasmentes nyaralasa lesz.
Szerintem is a legnagyobb hiba, amibe 90% itt a fórumokon is beleesik, hogy a csomagár alapján választ nyaralást. Ez csak egyik tényezõ kéne legyen és nem a legfontosabb! A biztonság, a minõség, megbízhatóság az elsõk és ezután az ár, még akkor is, ha az ember kevés pénzû.
Ha valami nagyon olcsó, annak megvan az oka.
Egyetértek az elõttem szólóval: Annak idején 10 éve mi is a Jorgossal utaztunk Stavrosba. Maximálisan meg voltunk elégedve velük. A csõdrõl én is hallottam ezt-azt.
Nem volt kérdés ,hogy idén a Dias Zeussal megyünk és nem csalódtunk.
Ugyan azt a régi , jó szinvonalat, kedvességet , segítõkészséget, rugalmasságot kaptuk!
Jövõre is csak õk jöhetnek szóba!
Sziasztok!
Ági
Egyetértek Ágnival. Nagyon fontos, hogy megbízható legyen az iroda, még ha kicsit drágább is, de legalább biztosabb.
Nem kell nyaralás elõtt azon izgulni, hogy csõdöt jelent-e addig, utazás alatt pedig azon, hogy hazahoz-e?
Szerintem is a legnagyobb hiba, amibe 90% itt a fórumokon is beleesik, hogy a csomagár alapján választ nyaralást. Ez csak egyik tényezõ kéne legyen és nem a legfontosabb! A biztonság, a minõség, megbízhatóság az elsõk és ezután az ár, még akkor is, ha az ember kevés pénzû.
Ha valami nagyon olcsó, annak megvan az oka.
Sziasztok!
Azért ne gondoljuk, hogy a magasabb ár feltétlen garanciája a minõségnek és megbízhatóságnak. Gondoljunk csak bele a West Travel esetébe, amit a még ruppósabb Neckermann mûködtetett.
Nekem egy esetben volt kapcsolatom a Neckermannal, az is hamvába halt, miután olyan szinten pimaszul beszéltek a nejemmel, ami tûrhetetlen volt. Mellesleg a családból Neckermann utasként hárman utaztak, az egyik tengerre nézõ egyágyas felárú szobaként egy ablaktalan és éjjeli lámpa nélküli szobát kapott az alagsorban, a konyha csapóajtaja mellett, három napig rimánkodott egy kislámpáért, hogy a töksötétben eljusson a csillárkapcsolótól az ágyáig. A másikat egyszerûen a szállodában felejtették - több utassal együtt - nem ment értük a transzferbusz hogy kivigye õket a reptérre. A harmadikat Tunéziában olyan helyre vitték, ahol egy sivatag közepén lévõ bekerített és õrzött szállodán kívül semmi sem volt 80 km távolságban és a lakók mint németek voltak, pedig külön kérte, hogy magyar, vagy legalább angol nyelvû csoporthoz rakják, különben nem megy. Így még szólni sem tudott senkihez sem, mindezt a drágább, színvonalasabb, megbízhatóbb Neckermann biztosította. Így mi még sosem jártunk, pedig igyekszünk lehetõleg olcsóbban megúszni a nyaralást, mindig az árnak megfelelõ színvonalat kaptuk, és ennél nem is vártunk többet. A Jorgos-Dias-Zeus céggel immáron 12 éve utazom,(nem mindig velük, de sokszor) legnagyobb megelégedésemre, biztonságosan, és olcsón! Egyébként Jorgos Nanakost több más, jobbra érdemes céggel együtt a HTC Hungária nevû magyar utazásközvetítõ cég vitte a kakiba, Jorgosnak is igen jelentõs anyagi veszteséget okozva.
Üdv: Josza
Én is egyet értek Ágnival, mert tényleg nagyon észnél kell lenni az utazási irodákkal kapcsolatban is. De. Azért tegyük hozzá, hogy ez a "tegyünk hozzá még egy kicsit" nem mindenkinek olyan egyszerû.
Én úgy vagyok vele, hogy akkor inkább nem utazom sehova, ha valami gyanúsan, pontosabban érthetetlenül olcsó, sõt a Gipszjakab & Jóskapista ismeretlen utazási irodákat is kerülöm.
Mi tavaly harmadszorra utaztunk a Belláékkal, és minden évben meg voltunk velük elégedve. Augusztus végén mentünk, és amikor befizettük az utat, még nem voltak annyira alacsonyak az árak, hogy el kelljen gondolkodnunk rajta, mi lehet a bibi velük.
Szerintem arra, hogy csõdbe mennek, senki sem számított.
Egyetértek, hogy attól mert valami olcsóbb még nem biztos, hogy rossz.
Én a Dias Zeusszal maximálisan meg vagyok elégedve, 100 000 ft.-ért szuper nyarlást kaptam 4 személyre, úszómedencés tv-s gyönyörû apartmanban.
Bármi gondunk volt kinnt percek alatt megoldották, engedményeket adtak stb.
Annak idején a Jorgos Travel dettó ilyen volt. Sajnáltam mikor csõdbe mentek.
Ági