Sajnálom, ami történt, egyszerûen elképesztõ! Nem túl kellemes meglepetés.
De remélem, tudnak majd segíteni a zeneszakértõk.
Addig is egy klip, most találtam. (Szeretem ezt a mûsort, néha szoktuk nézni az ERT-en.)
Dalaras - Tou kato kosmou ta poulia http://www.youtube.com/watch?v=VYG37pzsfxg
Hoztam egy dalt Görögországból. Mindegy merre jártunk, mindegyik rádió játszotta, és nekem itt maradt a dallama a fülemben. Van néhány nap lemaradásom itt a fórumon, néztem de nem láttam, hogy ezt feltettétek már, de ha még is elnézést kérek!
Persze, hogy merek írni a másik topikba, csak nem tudtam, hogy ez a dal már téma volt vagy nem. Tegnap nagyon fáradt volt a szemem. Köszönöm a fordítást, nagyon gyors voltál.
Tegnap elfelejtettem írni, hogy Szalonikiben július 20-án ha jól emlékszem, C-real koncert lesz. Aki abban az idõben nyaral a környéken, szerintem érdemes elmenni rá, nagyon jó kis zenekar. Sajna én errõl lecsúztam...
Üdv itthon!
Nem hallottam eddig még ezt a dalt. De nem rossz! Bár mostanság Mario Frangoulis dalaira vagyok hangolva. S ez úgy érzem tartós "betegség" lesz!
Most vettem észre a Hírek rovatban (amit Geot fordított):
Idézet:
Kassandras Fesztivál
Marios Fragoulis és Manolis Lidakis koncertje után, július 12-én megkezdõdik a 16. Kassandra Fesztivál, a Halkidikin.
A július programban olyan mûsorokkal várják majd a látogatókat, mint a Zorbas, melyet a Nemzeti Operaház társulata ad elõ július 15-én, illetve 16-án, Michalis Hatzigiannis pedig koncertet ad július 19-én. Arisztophanész Felhõk címû mûve is bemutatásra kerül július 30-án.
Haroula Alexiou, B. Stokas kíséretében és And. Mpampali augusztus 2-án lép fel élõben, Dimitra Galani, valamint Eleftheria Arvanitaki 9-én, ONIRAMA 16-án, El. Tsaligopoulou és G. Kotsiras pedig 23-án.
Színházi elõadásokra is számíthatnak az érdeklõdõk, Alexandros Rizos-Ragavis "Tou koutrouli o gamos" címû darabja augusztus 6-án, illetve a "Blood Brothers" Willy Russeltõl 13-án. William Shakespeare Vízkeresztje 20-án kerül bemutatásra.
Bár idén én nem utazom ki, de hátha valaki éppen arra jár, és hasznosíthatja a fenti infót...
Ez valami nagyszerû! Nagyon tehetséges ez a fiatal fiú! Nem csoda hogy a gitár a kedvenc hangszerem!
Fõleg ha tudnak vele bánni! Remélem sokra viszi, és mindenki ismeri majd a nevét!