Látom, hogy a klasszikus görög körútra utazol szeptemberben. Lehetne vele kapcsolatban néhány kérdésem? A Dias katalógusát lapozgatva megakadt a szemem ezen az úton. Tavaly Tolóban voltunk és nagyon szeretnék visszamenni, mert olvastam, hogy olyan helyekre lesznek kirándulások a Peloponnészoszon, ami tavaly nem fért bele az idõnkbe. Na meg két nap Athén elég csábító, tavaly csak egy napot voltunk ott, és legszívesebben ott maradtam volna. A baj csak az, hogy Keszthelyen nincs Dias-os iroda, és nem tudtam sehol érdeklõdni bõvebben az útról. Igaz még azt sem tudom, hogy van -e egyáltalán még szabad hely a buszon. Szóval a kérésem az lenne, hogy ha több infód van az útról, mint ami a katalógusban le van írva, azt kérlek, ha van idõd oszd meg velem.
Szia Anita!
Mi már kb. 5 éve készülünk erre az útra, de most végre összejön. A mi buszunkra, ami az elsõ turnus, már csak 1 hely van, de a másodikra még van hely. Tolóban még nem voltam, de Athénban már jártam, de én is csak 1 napot, ami nagyon kevés volt. Megpróbálok utána nézni, pár dolognak még, de sajnos én is úgy tudom Keszthelyen nincs partner irodájuk.
Nem ide tartozik, de azért leírom: Keszthely csodálatos város, sokat nyaraltam, illetve teleltem ott, az Abbáziában. Nagyon sok szép, Múzeum, kiállítás, és látnivaló van.
Volt már valah valaki a Peloponnészoszon, a Lakóni-félsziget lenti csücskén, ahol szemközt az Elafonissos-sziget van?
Szállt már meg valaki Neapoli környékén? Egy órája bújom a netet és úgy tûnik, hogy errefelé egy szálláshely sincs fent (csak Monemvasiában méreg drágák) de nekem erre a csücsökre kellene valami.