Mi jövõ hét szerdán repülünk Korfura Debrecenbõl az 5kontinens szervezésében. Most egy kicsit beparáztam,de próbálok pozitívan gondolkodni.Velünk nem lehet probléma!
Szia Rocky!
Nem kell félni. Szerintem tanulnak a botrányból és jobban oda fognak figyelni. Most egy jó darabig ezerrel rajta lesznek, hogy a rodosi eset ne ismétlõdhessen meg. Jó utat!
Üdv: Josza
Szia Rocky!
Szerintem se lesz baj.Szerintem a mi "esetünk után" a Grand Tours is jobban odafigyel a hibáira./persze a jövõben mi már biztos nem utazunk velük.../
Szóval jó készülõdést, és jó nyaralást Neked:)
Ez lesz az elsõ repülõs utunk.Nem nagyon tudom,hogy mûködnek a dolgok.Korfun 99-ben voltam busszal az Euroturs szervezésében.Utána ment tönkre, de már mi is éreztük,hogy nem mennek jól a dolgok.Remélem nem fogunk ki most is ilyen irodát.Bár,ha azt mondanák,hogy maradnunk kell még pár napot(fizetik),maradnánk!De aztán hozzanak HAZA!
Hallottátok?Csõdbe ment a SZIKRA TOURS! A nyaralás felénél ki akarták költöztetni a nyaralókat Korfun az apartmanból mert az iroda nem fizette ki a szállást!DÖBBENET!!!!NEM?????
Részletek a TV2-híradójában 18:30-kor.
1.
- Nem szervezhet utakat a Szikra Tours (Magyar Rádió, 2008.07.09 17:35)
Törölték a Szikra Tours-t a hatósági nyilvántartásból jogszabálysértés miatt. A Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal közleménye szerint az utazási vállalkozó mától további utakat nem szervezh...
Én is nagyon sajnálom a szegény Szikrás nyaralókat. Azokat is akik még ezután mennének. Lehet hogy kártalanítják õket, vagy vagy... De ez már így is szörnyû, ennyi ideget megenni.
Pedig a nyarlás idelye a legtöbb család életében az év egyik legszebb idõszaka.
Tényleg felháborító, hogy az ember bízik az utazási irodákban, erre tessék. Hát nem tudom mire lesz elég a Szikra 20 milliós biztosítása, de arra biztos nem hogy mindenkit a megfelelõ módon kártalanítsanak.
Egyébként a Szikra-Bella indíthatna egy vetélkedõt, amelyen ötleteket várnak arra vonatkozóan, hogy jövõre milyen néven kezdjék úrja, és melyik családtag legyen az ügyvezetõ (aki persze még nincs eltiltva). Akinek a legjobb az ötlete, az kaphatna tõlük egy ingyen utat, aztán vagy hazahozzák, vagy nem!
Na, ez csak gonoszkodás a részemrõl, mert bosszantó, ez a üzletpolitika amit õk mûvelnek.