Diru cseppkõ barlangba kell fizetni a diákoknak és a gyerekeknek is,de kevesebbet! Mindenképp vigye magával mindenki a diák, vagy nyugdíjas igazolványt, persze a kinek van, ugyibár!
Hydra Miaoulia fesztiválról szívesen küldenék néhány képet elõzetesen a topicba, de lövésem sincs hogy
kell!
Ha valaki segít ebben képekkel hálálom meg!
Augusztus 11-én megyünk és a fõhadiszállás a Soleil-ben lesz. Ha valaki volt abban a hotelben megköszönném, ha írna róla néhány gondolatot. Pl. szobában van-e hûtõszekrény (vélhetõen igen), szunyogháló az ablakon van-e, mivel reggelit kapunk jó lenne elõre tudni, hogy milyen a választék, és amit még fontosnak gondoltok...
Már vágjuk a cenyát, kezdünk utazási lázban égni.... Válaszokat elõre is köszönöm....
Vili! És Mindenki akik ma utaztok Toloba! nagyon jó utat , remek idõt és sok sok kellemes élményt kívánunk Nektek.
Üdvözlet az Apollonos sofõröknek ( Feri illetve Zsolti) Ha Õk lesznek. Üdv Mártikának is.
valaki irta hogy nem érti miért kell bántani a Mártit mikor milyen aranyos volt. Azzal nem is volt gond hiszen mindig mosolygott de a felkészültsége azért hagyott kívánnivalót maga után. Szerintem a Cultur travelos lányok magasan jobbak . De attól még a Mártika is aranyos!
Hello mindenki! Képfelrakás ügyben, ha tudnátok adni egy részletesebb leírást ( olyan 4 éves gyerek szinten),
hálás lennék, mert elég sok az elfoglaltságom így szabi után és nem sok idõm van kisérletezni!
A NET felhasználásának ezen része, eddig kimaradt még az életembõl!
Én se tudhatok mindent, pedig majdnem tökéletes vagyok...