10 perce kezdték vetíteni a filmet, próbálok rájönni, hogy hol játszódik, de sajna eddíg nem sikerült. Amennyiben valaki tudja, írja meg legyenszíves, mert kíváncsacsi vagyok.
Felkeltette a film az érdeklõdésem, utánakerestem a német neten:
Die Photojournalistin Anna Kastelano (Angela Molina) kam in London zur Welt, wuchs in Spanien auf und war in Berlin verheiratet. Nun hat sie auf der griechischen Insel Symiein Haus geerbt und spielt sich mit dem Gedanken es zum Verkauf anzubieten.
Köszi Andi! Sajnos nem tudtam végignézni, de én is Symire tippeltem egy pár képbõl. Ott még nem jártam, csak sok fotót láttam róla és az alapján gondoltam.
Sajnos én sem tudtam végignézni, mert akkora vihar jött, hogy az elsõ félóra után már beszemcsézett a kép, aztán meg ki is írta, hogy No Signal, vagyis a Duna, mivel mûholdas nem bírta a "strapát".
Nálunk ez sajnos elég gyakori, mert szerintem elég hülyén van kiépítve a kábel. Sajnálom, mert kíváncsi voltam rá.
Örülök, hogy legalább a sziget nevét megtudtam.
Andi! Én is meg akarom nézni ezt a filmet. 24-tõl kezdik itt vetíteni, akkor megyünk mi is Zolival megnézni. Õ kicsit ódzkodik tõle, amiatt, amiért Te is, hogy zenés film, de szerintem kárpótolja majd a görög táj.
Remélem neked is tetszeni fog!?
Sziasztok! Az Interspar-ban lehet kapni 999 Ft-ért FOLLOW ME! útifilmsorozat (Görög szigetek - Parga, Lefkada, Korfu), ami nem csupán egy útifilmet, hanem egy útiszótárt és egy úti leírást is tartalmaz a sorozat minden tagja.
http://www.traveldvd.eu/products
Szia "rhoda" és Mindenki!
Tegnap megnéztem a Mamma Mia!-t, fantasztikusan jó volt, és ez a csodálatos Skopelos sziget szavakban nem is kifejezhetõ, látni kell. Mindenkinek csak ajánlani tudom, teljesen feltöltõdtem utána, és végig azt éreztem, hogy én is ott vagyok.
Szép napot kívánok Mindenkinek: Boka
Sziasztok !! Ma, végre nekem is sikerült megnézni Valóban magával sodor a film, bár sajnos leginkább a történet a lényeg és nem az, hogy hol játszódik, de tudatalatt tudtam hogy hol is vagyunk és ez már elég is volt A film fotózása nagyon jól sikerült. A helyszínek gyönyörûek, csak azt sajnáltam, hogy nem volt sokkal több látható belõlük. A hihetetlen színû tenger, a napfény, a sodró lendületû a zene, a kosztümök, a szereplõk fantasztikusak. Aki szereti az ABBA-t, a musicale-ket az bátran vegye meg a mozijegyét és engedje, hogy magavál vigye az érzés Bár egy biztos, hogy Pierce Brosnan-t nem a hangja miatt fogjuk ezután is szeretni , de neki még ezt a kis hiányosságát is elnézzük. Így volt jó ahogy
És az is biztos, hogy amilyen hamar csak lehet a DVD ott fog állni a polcomon
Egyébként gondolom a film sokat fog lendíteni a turistaforgalmán ezen kis szigeteknek, mert ahogy kijöttünk az elsõ kérdés az volt, hogy mikor is megyünk el oda http://mammamiamovie.com/
Jó szórakozást Mindenkinek !!!
Szia Anikó!
Biztosan neked is fog tetszeni. A húgom Németországban él, és szombaton volt megnézni. Azt mondta a végén felálltak az emberek, és úgy tapsoltak, mintha színházban lettek volna.
Köszi Boka! Már nagyon várom! Majd leírom én is a tapasztalataimat, bár nem hiszem sok újat tudnék mondani. Szerintem ugyanígy érzek majd, mint Ti itt mindannyian!
Sokan szerették Nikos Sergianopoulost.
Most olvastam a hírt, hogy elfogták és vallomást tett a színész gyilkosa.
A tettes egy illegálisan Görögországban élõ grúz nemzetiségû 30 éves férfi. Vallomása szerint Athén központjában találkozott Nikos Sergianopoulos-sal , majd a színész meghívta a Pangratiban lévõ otthonába egy italra és kábítószer fogyasztásra, használatra. Majd késõbb már a lakásban több sör és kábítószerek fogyasztása után a vádlott állítása szerint Sergianopoulos szexuális ajánlatott tett neki, õ visszautasította, de a színész késsel fenyegette. Dulakodtak, majd a kést megszerezve többszörösen megszúrta áldozatát. Miután rájött, hogy a színész meghalt, a kezérõl és a késrõl lemosta a nyomokat, majd a kést a konyhában hagyva a helyszínt úgy állította be, mintha betörés történt volna.
Na most vérzik a szívem! Ez az útifilm ideális lett volna, ha nyaralás elõtt tudtam volna róla...De jó lett volna megnézni. Mindig néztem az útifilmeket a boltokban, de ezt soha nem láttam.
Viszont legalább a még ezután utazóknak jól jöhet!