Nyugi, eltelik majd az milliónak tûnõ napi is, és akkor itt fogunk nyálcsorgatva irigykedni, hogy Te még csak most indulsz, mi meg már csak emlékezni tudunk!
Igen, bérelünk kocsit, de nem helyben, hanem elõre a neten foglaltunk.
Én amúgy az autóbérléssel kapcsolatban elég egyszerû módszert választottam, körbenéztem a neten, bekértem 3-4 ajánlatot, és a legolcsóbbat lefoglaltam. Majd ha visszajövök, megírom, hogy mennyire volt hatékony ez a módszer.
Köszönöm, ez elég lényegretörõ volt. Indokolnád esetleg, miért pont Stalis? Esetleg van valakinek személyes tapasztalata az Alexandra apartmanról Stalisban?
Az apartmanban már járt innen a fórumról valaki....
"Indokolnád esetleg, miért pont Stalis?"
1 -nyugis , mindenhez közel , homokos part és tenger ..... picit olvasgass
2 - én is oda megyek ....
Gabakónak a 74673-as hozzászólásában van egy link ahol interneten lehet bérelni elõre autót, amit házhoz is visznek. Õ is Dél-Krétára utazik hamarosan és már le is levelezte a kocsit. Olvass vissza egy kicsit!
Mi tavaly Makris Gialosban béreltünk autót rögtön az érkezésünk után. Itt és Ierapetrában biztosan találsz autókölcsönzõt. Mi az apartmanunk tulajdonosát kérdeztük, hogy merre lehet jocsit bérelni és Õ rögtön intézkedett. 8 napra egy 9 személyes Fiat Scudot kaptunk full biztosítással 360,-euróért, melyet házhoz is hoztak és érte is jöttek.
Szerintem ez elég megbízható idõjárásjelentés. Tavaly én itt néztem az utazásunk elõtt és után, teljesen korrekt volt amit írtak.
Itt a link, bármikor megnézheted:
http://www.ierapetra.net/weather.html
Kedves Dél-Krétáról visszatérõ utasok!
Ierapetrai erõdbe az idén sikerült bejutnotok. Ugyanis mi tavaly a férjemmel kettecskén voltunk ott és bementünk. Az idén visszatértünk, de már a gyermekeinkkel és nem tudtuk nekik megmutatni, mert mindig be volt zárva.
Whitefrost
Szervusztok krétát jártak. Aztat írik, hogy 8:30-kor indul a gép hazafele krétáról...mikor indultatok az apartmanokból? Kicsit fura, hogy elõször hazahoznak minket, majd innen viszink a váltást...nem fordítva szokott lenni?