Azért ne keseregj, lehet, hogy addig foganatja lesz a panaszáradatnak, és átraknak titeket egy másik apartmanba! Vagy próbálj meg velük beszélni, hátha el lehet intézni a helycserét!
A Naplóban én is láttam a felhívást, ahol várják a félresikerült nyaralásokon résztvettek jelentkezését, pláne ha van róla kép, video! Sztem egy próbát megérne.
OFF: bocsi csak egy tanulságos eset. Fateromék Egerbõl mentek Paráliára busszal az IBUSZ-szal. Gondoltam, hogy hosszabb lesz az útjuk (mondtam is, miért nem mennek a Grand-dal, de Debrecen messze van egertõl), de az, hogy 12 órát buszoznak a határig!!! Kicsit durva nem? Vagy mások is ennyit döcögnek idehaza, csak nekünk dél-alföldieknek ilyen kényelmes?
Mi IBUSSZal utaztunk !
Azaz : Ibusznál foglaltuk le az egész utazást, De a Grand Tours szállított bennünket Grand Toursos utasokkal.
Kégyelmes volt a busz, én nem vitten takarót az útra, viszont egy vékonyabb pulcsit igen.Nekem ez elég volt.Mi a Thetis apartmanban szálltunk meg.Korrekt hogy volt. Meleg víz mindíg volt,törcsit adtak,fel van ujjítva ...
Ne izgulj annyira! Nem kell mindig a legrosszabbra számítani! Minden ember különbözõ, és lehet valakinek az egyik hely csodálatos, valakinek meg borzalmas! A lényeg pedig úgy is az, hogy egy csodálatos helyen fogsz/fogtok egy egész évnyi fáradalmak után végre pihenni!
Állj a dolgokhoz pozitívan, nem feltétlen kell hogy a szállás elrontsa a nyaralást, legfeljebb lesz egy nyomos indoka miért kell annyit a tengerparton napozni, fürödni, búvárkodni, vagy akár kirándulgatni!
Mi tavaly úgy jártunk, hogy sikeresen a disco fõutcán foglaltunk szállást (teszem hozzá Sartin) , és éjjelente állandóan ment a zene, ráadásul nem igazán akartunk légkondira költeni, mert napközben sosem voltunk otthon és feleslegesen nem akartuk, hogy menjen azért a pár óráért amikor meg alszunk. Szóval az állandó zenebona + a hõség ,el is ronthatta volna a nyaralásunk, de mi úgy fogtuk fel, hogy még jó, hogy nem hoztunk magunkkal rádiót, mert mindig szólt a zene. Persze melletünk voltak olyanok, akiknek ez az "apró" dolog tönkretette a nyarlásukat, mert nem tudtak sokat aludni éjaszaka, de egy nyaraláson én biztos nem idegeskedek, azt otthon ugyanúgy megtehetem.
Szóval ne aggódj! Érezd nagyon jól magad a nyaraláson!!! Biztos szuper lesz!!
Mi egy hét múlva indulunk, de már szivem szerint a bõröndömet is bepakolnám
Én csak azt tudom ajánlani neked ,ha teheted próbáld elcserélni a szállást.mert a 6-os szoba egy lyuk. Beteszed a bõröndöt, és be se férsz nem beszélve a többirõl.Nem akarlak elkeseríteni ,de jobb ha felkészülsz és nem úgy jársz, mint mi ,hogy ráment majdnem a nyaralásunk, és még az a sok szép se segített szinte rajta.persze az ember oda csak aludni jár ,de nekünk az se ment azon a helyen.Sajnos a panaszunkra még nem kaptunk választ. ,de várunk még egy pár napot azt felhívjuk õket.
Volt már valaki a Soleilben ? Ha igen, vagy hallott róla kérlek válaszoljatok, az alábbi kérdésekre:
- A reggeli svédasztalos, vagy kontinentális. Ha kontinentális miket szoktak adni? Változatos?
- A szállás, beleértve a fürdõszobát is kulturált?
- A szállás medencéjét bármeddig lehet használni, vagy van idõkorlát. pl.: 22.00-ig?
Azt nem tudom de a felnõtt jegy az 1,40-be került és kalauz van a buszon.
Egyik alkalommal felszálltunk és sehol senki, majd meg állt a busz egy nagyfánál , felpattant a kalauz , begyüjtötte a lóvét és leszállt!
Már majdnem ugy tünt hogy ingyen utazunk.