Csatlakozni tudok Haspókhoz.
Nem kell félni a vezetéstõl. Mi is minden évben nagyon sokat autózunk kint. Soha semmi problémánk nem volt.
Nagyon nyugodt emberek, nem kell tartani a közlekedéstõl.
Igen!Vhol Ierapetra és Makris Yalos közt hálunk
Én akár kipróbálnám mind
Semmilyen beszámolód nem találom !Remélem most lesz
Nekem és néhány mostanában utazónak nagy szüksége van rá
Úgyis túlcsordúlsz a sok élménytõl-hát rajta írd ki magadból
Nincs még fent semmilyen beszámolóm, ez volt az elsõ görög utunk. De majd lesz, a nagyját ma fogom elkészíteni, egyrészt mert nem vagyok halogatós típus, másrészt mert holnaptól már megint nem lesz idõm semmire (meló...).
A képek már a gépemen vannak, de a képnézegetõ-szerkesztõ szoftveremet még az indulás elõtt sikerült tönkrevágnom, így egyelõre azzal is küzdünk, hogy letöltsünk egy új verziót.
Kevés is lesz. Ennyit "vigasztalásnak", de ne erre koncentrálj, hanem arra, hogy amire viszont elég lesz, az szép legyen. Egy-két dolog nekünk is kimaradt a tervezett dolgokból, de bekerültek olyanok, amiket nem terveztünk, emellett pihenni is jutott idõnk, általában addig aludtunk, amíg jólesett, de mégis nagyon sok mindent láttunk. Két hét azért mégiscsak két hét, rengeteg minden bele fog férni!
Nagy a sziget , sok a látnivalóval.
Két hét kevés , arra, hogy mindent láss!
Mi egyik évben Kelet Krétán, másik évben Nyugat Krétán voltunk, de még így is sok minden kimaradt, pedig sokat mentünk.
Mármint ez az elõzõ hozzászólás az "egyik úton jövünk, másikon megyünk"-re volt reakció. Ilyenkor érdemes odafelé menni a hegyi úton, visszafelé pedig a "rendes" úton. Igaz, kivilágítva még a New Road sincsen, csak a nagyobb települések közelében, de azért azon mégis más érzés sötétben haladni...
Nagyon szerpentines útjaik vannak, de gyönyörû a kilátás.
Óvatosan, nyugodtan vezessetek, nem kell kapkodni, ráértek, nyaralni vagytok ( lesztek ). Õk is nyugodtak.