Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy Igoumenitsa-ban hol van a buszpályaudvar? Ugyanis kb. fél óránk lesz, hogy megtaláljuk a Lefkadába tartó járatot. Arra is gondoltunk, hogy a kikötõ környékén is lehet, buszmegálló.
Elõre is köszi!
Még nem kiabálom el a nyaralást, mert sajnos a barátnõm fõnökétõl függ, hogy elengedi-e szabira. Amíg nem mondja rá az áment, addig még semmi sem biztos, de bizakodunk.
Nekem is fura, hogy apartmanház, de fõzési lehetõség nincs benne. Az annyira nem is érdekelne, mert akar a bánat fõzicskézni, de legalább pohár vagy kávéfõzési lehetõség lehetne benne. Remélem, legalább hûtõ van benne, bár ezek után már ez is kétséges.
Majd kifaggatom az utazási irodát, õk hátha tudják.
Az tetszik nekem is a ház fekvésében, hogy közvetlenül a parton van. De engem már ez érdekel a legkevésbé, csak már ott lennék!!
Szia Andra! Épp az elõbb gondoltam rád, hogy eltûntél. Megijesztesz,hogy már megint vannak kizárásos okok!? Remélem semmi nem jön már közbe és tényleg meglátod Korfut!!!!
Én nagyon szorítok nektek!! És mikor derül ki, hogy a barátnõd fõnöke mit mond? Hisz már nem túl sok nap van, mi lesz, ha elfogynak a szabad helyek? Hisz azért még most is sokan utaznak!
Sziasztok szeretném öreg korfusoktól megkérdezni hogy sidaribol helyi járatal eltudok-e jutni aqvalandra és a sisi kastélyba válaszotokat elöre is köszi
Sziasztok!
Szeptember 3-án mennénk Korfura, a Zorbas apartmanba, de ma derült ki, hogy már csak a villa részben van hely, ami négy személyes. Sajnos az ismerõsök közül senki nem tud velünk jönni, ezért keresünk két vagy három kedves emberkét, akikkel megosztanánk a szállást.
Az apartman linkje: http://www.tensi.hu/hotel.php?id=1507&type=1&tour_id=822
Az ár: 59.900 Ft/fõ + repülõtéri illeték: 23 000 Ft/fõ, üzemanyag pótdíj: 8.000,- Ft/fõ.
Mi voltunk már 2006-ban a Zorbas-ban és csak jót tudunk mondani róla.
Ha kérdésed van, írj!
Iwettke
Megvan a nyaralásunk, 10-én indulunk Sidariba. A kérdésem az, hogy kinek mikor ment a gépe? Mi a Tensi egyik kiadott (last minute útként másik irodának) utazásra fizettünk be, és szerdai napon hajnali 5-kor!!! indul a gép. Vissza pedig ugyancsak szerdán reggel 9-kor. Ez mindenkinél így van?
Azt írják, hogy 8nap 7éjszaka, de ez így "csak" 7nap 7éjszaka?
Igen eléggé rosszul indulnak a járatok Korfura.Mi aug.4-én este 9-kor indultunk volna.A gép késett egy jó órát,vihar is volt.Mire odaértünk már éjfél jóval elmúlt,Moraitikán volt a szállásunk.A lényeg hogy éjjel 3 óra elõtt ágyban voltunk:)Tehát egy napot buktunk,vissza is este 10-kor szedték össze a csapatot,ottani idõ szerint 0 óra 20 perckor indultunk.Szerencsére nem késett a járatunk,viszont a becsekkolás ott nem egyszerû...nekünk közel másfél órás mutatvány volt.....de jól éreztük magunkat:)
Jó kivánságotokat elöre is köszönöm majd ha hazajöttem lesz beszámoló böven képek?hát 3darab 2GBkártya talán elég lesz video is van arra 3-szor 120percet viszek remélem elég megprobálok minnél jobb felvételeket késziteni bocs mennem kell mert már a párom elkezdet pakolni és most segitenemkell ezt örömmel teszem az idõ az nem nagyon számit ha nin cs strand megyünk kirándulni