Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1096
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78493 Üzenet linkje2008-08-24 19:11:46 

Köszönöm Timba az infót a quadról, valószínû, hogy egy napra bérelni fogunk. Már nagyon várom, és szinte hihetetlen, hogy már csak pár nap van az indulásig.
Örülök, hogy talán sikerül nektek is utazni!? Én kívánom, hogy igen. Thassosra mi is át akarunk menni, igaz csak egy napra majd Keramotiból, szeretném már én is látni azt a szigetet! Majd kedden írd meg, hogy sikerül-e utaznotok, vagy nem?!

# 1097
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78753 Üzenet linkje2008-08-26 16:39:18  Válasz a #78440. hsz-ra Előzmény #78440

Mi '97ben voltunk haverokkal Makrygialoson. Nekem anno azert nem tunt annyira csendes kis halaszfalunak. Egymas mellett volt ket diszko a kemping feloli reszen, illetve a masik vegen meg egy... icon_razz.gif Az elobbiek kozul az egyikben melozott egy szegedi lany is, akivel meg egyszer pesten veletlen osszefutottam az utcan. Egyebkent kellemes kis hely volt, de a Bora Bora nevu part nekem rendezettebbnek tunt mint a helyi. Ott ugyanis nem igazan volt eltakaritva a partrol a kulonbozo piszok, szennyezodes... Diasban voltunk mi is elszallasolva, ez idoben egy kubekhazi magyar vezette az ettermet. A dolgozok is magyarok voltak Ricsi, Attila es Krisztian icon_biggrin.gif Koszi sracok icon_razz.gif ... Osszessegeben kellemes elmenyekkel jottunk haza.
# 1098
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78758 Üzenet linkje2008-08-26 16:50:44  Válasz a #78753. hsz-ra Előzmény #78753

Popeye77! Úgy tudom ezek a discok még mindig megvannak,bár mi nem szoktuk látogatni õket. Bár azért koktélozni már voltunk kettõben is! Majd idén meglátjuk mi változott.

A csendességet szerintem arra értjük, amikor pl. Paraliával összehasonlíttjuk, vagy a hasonló üdülõtelepekkel. Azért Makrygialoson látszik, hogy ott élnek is görög emberek, nemcsak a turisták tömege használja, és ettõl nekem pl. sokkal szimpatikusabb.
Ha pedig vásárolni támad kedvünk, vagy épp nyüzsire vágyunk (ami kizárva legtöbbször), akkor ott van a közelben számos város, és ott azt is megtaláljuk.

Azért érdekes,hogy 11év alatt sem változott sokat, úgy tûnik!

# 1099
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78762 Üzenet linkje2008-08-26 16:55:32  Válasz a #78758. hsz-ra Előzmény #78758

Sokat nem de nyilvan vannak aprosagok amik ennyi ev tavlatabol mar nem annyira elnek tisztan. Evrol evre egy ropke pillanatra megszoktunk allni Makrygialoson nosztalgiazni icon_biggrin.gif Szerintem iden is igy fogunk tenni hazaindulas elott... ha mas nem eszunk egy gyrost meg sebtiben icon_biggrin.gif
# 1100
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#78859 Üzenet linkje2008-08-27 07:59:48 

Nyálcsorgatás icon_mrgreen.gif

# 1101
Degu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
140 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79009 Üzenet linkje2008-08-27 22:47:56 

sziasztok.Jon valaki Makrira mostanaban,en itt elek es kis segitsegre lenne szuksegem.Es keresek egy Lanyt aki itt volt a baratjanal,es a baratnojevel Edittel volt itt,ugy tudom font vagy a forumon.jelentkezz legyszives.
Amugy itt minden szuper az ido is,csak mar fogynak az emberek,latszik lassan vege a nyarnak.

# 1102
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79011 Üzenet linkje2008-08-27 22:55:08 

Bementünk teganap délután Makrigialosra, hogy hazaindulás elõtt még fürödjünk a tengerben... Hát nem jött össze, mert szokás szerint dzsuvás volt a víz, hínár és homok keveréke, kb 10 méter hosszan befelé. 2003-ban egy hetet töltöttünk Makrin, de akkor sem tetszett a tengerpartja, nem is értem mitõl kékzászlós, meghogy visszajár oda valaki, hacsak nem a nyugi miatt. icon_confused.gif
Pár éve kivágták az összes árnyékot adó fát a partisétányon, ami ugyan szebb lett, de hûsölni már nem lehet. icon_sad.gif

Van viszont egy új partszakasz kicsit odébb Pydna után, na ott picit tisztább a víz, de ott is homokos, szóval az sem ideális hely a fürdésre.

# 1103
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79020 Üzenet linkje2008-08-28 07:43:01  Válasz a #79011. hsz-ra Előzmény #79011

Szia Jox!

Nekem is ez volt a tapasztalatom amikor arra jartunk. Aranyos kis falu csak furdeni ne kelljen icon_biggrin.gif

# 1104
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79040 Üzenet linkje2008-08-28 12:58:36  Válasz a #79011. hsz-ra Előzmény #79011

Sajnos a legkisebb hullámzás is felkeveri a túl finom homokot.
De ilyen volt a pydna-i

és ilyen az Aphrodite is, ha nem hullámzik legalább 2-3 napja, csak sajna mélyebb, ami olyan balatoni típust hoz elõ.
Mi azt a megoldást találtuk, hogy hol itt, hol ott strandoltunk. Így is volt ilyen állapot a 2 hétbõl 4 napon át helyben, amiért nem mentünk messzebbre.

# 1105
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bvideo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79130 Üzenet linkje2008-08-28 22:00:23  Válasz a #78301. hsz-ra Előzmény #78301

Hello Reni!

Kicsi a világ! Én vagyok az a szegedi csoportból akivel beszéltél, és a Parailai shopingolás létrehozásában segített nektek!

A sólepárlóig mi sem mentünk el 20 euróért, viszont a Pydnai romokig elsétáltunk a gyerköccel!

Igen, Paralian láttunk mi is jó árakat a fakultatívra vonatkozóan, de akkor már túl voltunk a drágább verzión, viszont bevásárolni tényleg jó volt Paralia, még este is!

Hotel Olimpias-nak nem csak jó medencéje van, de a szállóvendégek használhatják a 3db kajak bármelyikét. Sajnos hirdették a kerékpárjukat is ingyen használatra, de amikor a kilyukadt gumira mutattam, látszott hogy nem igazán érdekli õket és nem hiszem hogy még az idén megjavíttatják...

Üdv...Gábor

# 1106
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79149 Üzenet linkje2008-08-28 22:29:29  Válasz a #79011. hsz-ra Előzmény #79011

Jox! Úgy látom idén nem volt túl felhõtlen a nyaralásotok, már ami a szállást és a fürdõhelyeket illeti. Azért remélem írsz majd a pozitívumokról is, hisz biztos voltak azok is!? Legalábbis remélem!

Mi Makryt épp a nyugalomért szeretjük, sajnos tényleg nem a legszebb a partja, viszont a pydnai rész nekünk tetszett, bár tavaly amikor Pargáról hazajövet bementünk egy ebédre, bevallom nagyon furcsa volt a tenger, a pargai részeken látottakhoz képest, de azért nekem mindig kedves marad az a falu. Remélem idén sem csalódunk benne, vagy legalábbis megpróbálunk úgy üdülni, hogy ne tudják elvenni a kedvünket attól, hogy jól érezzük magunkat!
Mi is úgy szoktuk, mint Ratioék, hogy mindig átmegyünk valamelyik másik öbölbe, ha épp fürdõzni akarunk, kirándulópontnak viszont nagyon megfelel Makrygialos. icon_lol.gif

# 1107
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79157 Üzenet linkje2008-08-28 22:45:58  Re:

busaianiko írta:
Jox! Úgy látom idén nem volt túl felhõtlen a nyaralásotok, már ami a szállást és a fürdõhelyeket illeti. Azért remélem írsz majd a pozitívumokról is, hisz biztos voltak azok is!? Legalábbis remélem!

De, összességében nagyon jó volt, igazi családi nyaralás. A fiam most jött velünk harmadszor (3 éves) és már haza sem akart jönni. icon_smile.gif

A két lényeges negatívum: Augusztusban tömeg van, és nagyon meleg.
Ja, és most nem 3 hétig voltunk Görögországban, hanem csak 10 napig... icon_cry.gif

A szállás nem túlzottan érdekelt, mert mi keveset vagyunk a szálláshelyen, inkább azért írtam róla, mert meglepett, hogy milyen igénytelensékek vannak manapság.

90%-ban pozitívumok voltak, ezekrõl nem írtam, mert úgy is tele van velük a fórum. icon_wink.gif

Talán mi vagyunk túl igényesek vagy válogatósak, de szinte sohasem ott azon a településen strandolunk, ahol a szálláshelyünk van, vagy a tömeg vagy a nem ideális víz miatt. Tehát a 45 km-es napi utazás az nem tekinthetõ kivételnek. icon_wink.gif

# 1108
Popeye77
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
511 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79161 Üzenet linkje2008-08-28 22:52:32  Válasz a #79157. hsz-ra Előzmény #79157

Szia Jox!

Sajnos nekem ezek az igenytelensegek megszokottak. Eddig akarhol voltam elszallasolva soha senki nem cserelt torolkozot es nem is jottek takaritani (ennel nagyobb probelmam ne is legyen). Viszont a beigert hangulatos kepek utan egy lelakott szallas erosen lehangolo tud lenni. Az elobbit megszoktam es mar szerintem az lenne a furcsa ha jonnenek. Utobbiba meg nem szeretnek belefutni eleg volt tavaly kettobol kettonel. A lenyeg nekem hogy tiszta legyen. En is igy adom at...

# 1109
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Reni13
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79178 Üzenet linkje2008-08-29 09:15:04  Válasz a #79130. hsz-ra Előzmény #79130

Szia Gábor!
Mégegyszer nagyon köszi a segítségedet!!!nagyon jól esett és el is kélt.
icon_lol.gif
Reni és családja

# 1110
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79239 Üzenet linkje2008-08-29 19:23:08  Re:

Jox írta:

A két lényeges negatívum: Augusztusban tömeg van, és nagyon meleg.
Ja, és most nem 3 hétig voltunk Görögországban, hanem csak 10 napig... icon_cry.gif

Jox! Hát ezt nagyon megértem!!! Nem lehet összehasonlítani 10 napot három héttel. icon_sad.gif
Én is elég nagy negatívumként élném meg!!! Bár még nem is próbáltam ennyi ideig!
Azért örülök, hogy jól éreztétek magatokat, fõleg, hogy a kicsi is!

Látunk majd fotókat? icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 73 74 75 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu