Utasbiztosítás
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Útlevél, biztosítás, bankkártya
Hozzászóló Üzenet
# 181
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80327 Üzenet linkje2008-09-08 08:28:08  Válasz a #80324. hsz-ra

Sziasztok!
Fõ a biztonság, én mindig kikérem az EU-s kártyát, nem kerül sennibe és sose lehet tudni icon_confused.gif

# 182
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ditke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80447 Üzenet linkje2008-09-09 17:56:52 

Minden Görögországba utazó figyelmébe ajánlom!
2008. szeptember 1-tõl új törvényt hoztak Macedóniába. EU-s TB-kártyával vagy utasbiztositással kell minden beutazónak rendelkeznie. Ellenkezõ esetben a határon odautazáskor és visszautazáskor 3-3 eurót kell fizetni

# 183
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80457 Üzenet linkje2008-09-09 19:34:21  Válasz a #80447. hsz-ra Előzmény #80447

Köszi az infót. icon_biggrin.gif
# 184
Reggi64
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80470 Üzenet linkje2008-09-09 22:25:00 

Sziasztok
elméletileg amikor a bankkártyádat(ha jár hozzá) átvetted a biztosítást(asszisztencia kártyát)is oda kellett volna adniuk a bankban,vagy levélben el kellett volna küldeniük...,ha nincs meg a bank pillanatok alatt csinál igazolást róla.az Eu-eü kártyát egy óra alatt el lehet intézni a Teve utcában az Oep-nél,a kettõ kiegészíti egymást,igaz ha biztosítási esemény van,azt utólag fizetik ki itthon,igy okositott ki a bankos ismerõsõm

# 185
Nagyéva
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80635 Üzenet linkje2008-09-11 15:12:22 

Ditke köszi !ma megkezdtem a biztositások intézését. Még szerencsére belefér az indulásig!
# 186
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80637 Üzenet linkje2008-09-11 15:21:54  Re:

frézia írta:
Én sem értem ezt az egészet! Ha van utasbiztosításom, akkor minek az EU-s kártya? Ha van EU-s kártya, akkor alapellátásra jogosult vagyok a kinti EU-s országban, amit magánpraxisnál nem fogadnak el. Vagy biztos, ami biztos? Legyen mind a kettõ icon_question.gif

EU kártyára-ra csak az alapellátást kapod ; ezért jobb ( ha csak túrista vagy ) az utasbiztosítás !
De nem árt olyat kötni aminél nem kell helyben fizetni semmit !
Egy osztrák vendéget elvittek a mentõk , 4 napig korházban volt , számla = 5500,- €

icon_exclaim.gif

# 187
Ditke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80643 Üzenet linkje2008-09-11 18:18:14  Válasz a #80635. hsz-ra Előzmény #80635

Nagyon szivesen!
Erre való a fórum, hogy tájékoztassuk egymást. Valamennyien a megérdemelt nyaralásunkat nyugodtan, zökkenõmentesen szeretnénk eltölteni.
Nagyéva jó utat és szép nyaralást neked és mindenki másnak is, aki mostanában intdul!

# 188
Mr.Dana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80656 Üzenet linkje2008-09-11 20:32:57  Re:

Antero írta:
frézia írta:
Én sem értem ezt az egészet! Ha van utasbiztosításom, akkor minek az EU-s kártya? Ha van EU-s kártya, akkor alapellátásra jogosult vagyok a kinti EU-s országban, amit magánpraxisnál nem fogadnak el. Vagy biztos, ami biztos? Legyen mind a kettõ icon_question.gif

EU kártyára-ra csak az alapellátást kapod ; ezért jobb ( ha csak túrista vagy ) az utasbiztosítás !
Egy osztrák vendéget elvittek a mentõk , 4 napig korházban volt , számla = 5500,- €

icon_exclaim.gif

Ezt értem , de nincs a válaszban , hogy minek az EU-s kártya . . . .
# 189
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80659 Üzenet linkje2008-09-11 20:49:04  Re:

Mr.Dana írta:
Antero írta:
frézia írta:

icon_exclaim.gif

Ezt értem , de nincs a válaszban , hogy minek az EU-s kártya . . . .

benne van !

icon_wink.gif

# 190
Szgi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80660 Üzenet linkje2008-09-11 21:03:47 

Minden dombornyomott hitel- és betéti kártyához tartozik külföldi utasbiztosítás. Az adott bank honlapján ez megnézhetõ. A biztosítót felhíva nekem egy nap alatt megküldték az utasbiztosításról az igazolást, zömében angol nyelvû, még idióta F.Y.R.O.M-ék is eligazodhatnak rajta. Minden biztosítónak van egy száma amit baj esetén hívni kell. Állítólag 24 órás.
# 191
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80661 Üzenet linkje2008-09-11 21:07:04 

szgi írta:
Minden dombornyomott hitel- és betéti kártyához tartozik külföldi utasbiztosítás. Az adott bank honlapján ez megnézhetõ. A biztosítót felhíva nekem egy nap alatt megküldték az utasbiztosításról az igazolást, zömében angol nyelvû, még idióta F.Y.R.O.M-ék is eligazodhatnak rajta. Minden biztosítónak van egy száma amit baj esetén hívni kell. Állítólag 24 órás.

" ...hívni kell " icon_mrgreen.gif

...és Te zsebbõl fizetsz akár több ezer € - t icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

# 192
Szgi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
36 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80667 Üzenet linkje2008-09-11 21:54:57  Válasz a #80661. hsz-ra Előzmény #80661

Kisebb baj esetére való van a számlámon, ha meg már akkora a betegség, akkor a bizt-on keresztül rendezhetõ. Nyilván ez a biztosítás annak jó, akinek mindig van valamennyi a számláján. Egyébként a biztosító küldi a rendkívül részletes feltételeit, annak alapján mindenki maga dönti el, köt-e külön biztit. Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy ha van betéti kártyád, néhány hitelkártyád, azokhoz esetleg társkártya, azoknak minden évben fizetni kell a díját, ami csinos összeg, tehát érdemes "kihasználni".
# 193
Triznyak
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1024 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80669 Üzenet linkje2008-09-11 21:56:16 

Biztosan velem a probléma, de továbbra sem értem. Azt értem, a macedonok felhatalmazták magukat, hogy a kártya nem léte esetén kaszírozhatnak 3€-t, de ezen túl, engem mire jogosít Macedoniában az EU-s kártya?
# 194
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80670 Üzenet linkje2008-09-11 22:12:10 

Triznyak írta:
Biztosan velem a probléma, de továbbra sem értem. Azt értem, a macedonok felhatalmazták magukat, hogy a kártya nem léte esetén kaszírozhatnak 3€-t, de ezen túl, engem mire jogosít Macedoniában az EU-s kártya?

....igen gyors átutazásra

icon_twisted.gif

# 195
Mr.Dana
Aktív fórumos
Aktív fórumos
117 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80699 Üzenet linkje2008-09-12 09:37:45  Válasz a #80659. hsz-ra Előzmény #80659

Ja így már értem icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Útlevél, biztosítás, bankkártya
<   1 2 3 ... 12 13 14 ... 99 100 101   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu