Szia Anikó!
Köszi a biztatást, mindenhol az idõjárást lesem. Nagyon jók az elõrejelzések, így talán tudunk fürödni. Nem vagyok fázós típus, de kint szívesebben didergek, mint itthon.
Megértelek Juhi! Én is ugyanígy érzek. Nagyoooonnnn irigyellek most téged! Hazafelé beszéltük párommal,hogy egy körutazásra is szivesen elmennénk mi is!
Kíváncsi vagyok Neked milyen véleményed lesz, amikor visszaértek!
Engem is érdekelne ez a szilveszteri dolog, új lennék, illetve a párommal lennénk a csapatban. Írnál róla egy pár szót a megfelelõ topikba? Engem ez teljesen feldob, hogy már a szilveszteren gondolkodhatom, ráadásul Görögbe. Utána majd csak kibírjuk márciusig, amikor lefoglalhatjuk a következõ nyaralást.
Sajnos nem én vagyok a nyertes! Ha az lennék, szerintem hamarosan már Görögországból írogatnék ide nektek! És szervezném a szilveszteri hellaszos találkozót Görögországban!
Sajnos nekem sem biztos ez a szilveszter, de nagyon rajta vagyok, hogy összejöjjön! Már tavaly is gondolkodtam rajta, de idén már a páromat is foglalkoztatja a dolog, talán így már összejön!? Majd meglátjuk. Inkább nem kiabálom el!
A szilveszter nálam biztos, hogy menni szeretnék, már csak a páromat kellene meggyõzni, és a pénztárcánkat, hogy töltõdjön fel! De remélem sikerül a dolog!?
Nektek úgy néz ki, hogy sikerül kijutni?! Nagyon örülök, ha így van, és remélem tényleg ott tudunk találkozni!?
Szia Anikó!
Bocs, hogy csak most írok, de már dolgozom ezerrel és csak ilyentájt van egy kis szabadidõm. Van mit behoznom, meg kedvem is van hozzá. Hosszú volt a kényszerszünet.
Nagyon-nagyon örülnénk, ha tudnánk menni. Ez jövõ kedden derül ki. Attól függ hogy az orvosok mit mondanak. Én nagyon bizakodó vagyok. Ha tehetitek és a kedves férjed is meggyõzhetõ semmiképpen ne hagyjátok ki a stavrosi szilvesztert. Ha minden összejön, most mennénk negyedszer és minden alkalommal frenetikusan jól sikerült. Nagyon szeretnénk Titeket végre már személyesen is megismerni és ennél jobb lehetõséget el sem lehet képzelni. Zeus lánya tudja mirõl beszélek.
Van egyébként egy külön topik a Hellason a stavrosi szilveszterrõl, és többünknek fotosorozata is, sõt több beszámoló is született, amit Zeus lánya, Ani, és Zsofka jegyzett. A topikot felhozom mindjárt.
Nos nagyon gyúrunk a dologra. Szerintem, ha nem is könnyen, de sikerülni fog.
Üdv: Josza
Kedves Zeus Lánya és Juhi!
Nagyon nagyon jó utat kívánok Nektek. Megnéztem a meteorológiát, ameddig ellát, úgy néz ki, hogy nagyon jó idõtök lesz. Máris sokat javult, mire kiértek szuper lesz. Mondjátok meg a tengerkének, hogy imádjuk és nagyon készülünk, hogy szilveszterre megláthassuk.
Zeus Lánya!
Nem tudod ki lesz a sofõrötök és ki lesz az idegenvezetõtök?
Nagyon vigyázzatok egymásra és magatokra, sok-sok szép élményt kívánok!
Josza és Cilla
Köszönöm Vio! Tényleg sok élményt begyûjtöttem, hogy kihúzzam jövõ évig. De azért pár téli fotót is szivesen készítenék, mondjuk szilveszterkor!?
Josza! Örülök, amit írtál, és remélem az orvosok is csupa jót mondanak majd ma nektek!
Én is szivesen megismernélek már titeket, és remélem, hogy sikerül!? Rajtam nem múlik!
Szia Juhi! Már nagyon várom az indulást! Ismerõseim sok szépet és jót meséltek a körútról. Remélem, mi is csupa szép emlékkel jövünk haza. Én a Planetáriumnál szállok fel a buszra.
Szia Josza!
Az üzenetet átadom! Köszönöm a jókívánságot. Úgy tudom, hogy Judit lesz a csoportvezetõ idegenvezetõ !! A buszunkat úgy hallottam Márió és Tamás vezeti ! (vagy nem )